Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 34 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Bra sängar, trevlig personal och städning!
-
Dåligt med information om allt..fanns ingen info på rummet om ex utcheckning, bagagerum, poolhanduk mm .. så mer sånt är önskvärt..

Bekräftad gäst: 2024-05-20


8 av 10

+
Mycket noga med städning i alla utrymmen.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-20


9 av 10

+
Bra service och lagom stort Jättegoda sallader från resturangen
-
Till frukost vill jag gärna ha grovt bröd, inte bara vitt.

Bekräftad gäst: 2024-04-27


9 av 10

+
Städningen och läget
-
Nyckelkort i stan för vanlig nyckel

Bekräftad gäst: 2024-04-27


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-27


7 av 10

+
Läget
-
Skulle behöva fräscha upp rummen lite. skaffa lås på badrummet.

Bekräftad gäst: 2024-04-27


8 av 10

+
Fint poolområde. Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-10-23


10 av 10

+
Vi tyckte allt var bra ! Maten , mycket att välja på , fantastiskt poolområde , underbar personal , läget , nära stranden . Hotellet borde ha fyra stjärnor, istället för tre .
-

Bekräftad gäst: 2023-10-23


6 av 10

+
Gångavstånd till Nissi Beach
-
Kanske dax för rustning. Var en lite konstig doft/lite som mögeldoft på rummet mot toalettväggen

Bekräftad gäst: 2023-10-09


8 av 10

+
Bra service, rent och fräscht
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

533 omdömen
Utmärkt
 
250
Väldigt bra
 
182
Bra
 
66
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-08-05

av Frieberg

Besvikelse

Ska inte totalsåga hotellet, men överlag en mindre bra upplevelse. Som All-inclusive gäst var utbudet extremt dåligt. Inga barnalternativ till vare sig lunchbuffé eller kvällsbuffe. Att ens beställa en tallrik pommes till barnen vid lunch eller middag är omöjligt utan att betala extra för det🙄 Städningen är också under all kritik, fyra dagar har vi dessutom gått iväg och snott toalettpapper från städerskans förråd eftersom dem inte fyllde på om det fanns en decimeter kvar 😂 de lät tomma rullar dessutom stå kvar inne i badrummet. Ett ok poolområde, fri tillgång till bordtennis, tennisplan var ett plus.

 
2011-11-10

av Miafiag

Prisvärt! Bra läge! Mycket god mat!

Mycket bra. Fint poolområde. Nära till stranden. Ska jag nämna något negativt så var bungalown dåligt städad när vi kom och den var dåligt utrustad med köksredskap. Annars toppenfint läge. Återvänder gärna igen.

 
2024-04-25

av olala2024 Krosno, Polen

Dłuższy weekend z rodziną.

Pobyt udany, hotel czysty, zadbany, obsługa na 5, jedzenie pyszne - każdy znajdzie coś dla siebie! Polecam!

 
2023-11-06

av Fred0778 Kloten, Schweiz

Bon séjour en famille.

Hôtel 3* agréable proche de la plage de nissi Beach (5 min à pied) et de nombreux commerces et restaurants. Chambre: Nous avons séjourné dans une chambre familiale supérieure, avec une literie confortable, ménage et fais tous les jours. Seul bémol, notre chambre au 1ᵉʳ étage était assez bruyant dû à une mauvaise insonorisation et à la proximité du hall de réception. Restauration & Bar: Il y a un bar avec des boissons et cocktails de bonne qualité. Un seul restaurant avec buffet, les plats était bon, j’aurais apprécié que le buffet froid soit un peu plus varié, très bon buffet dessert. Pour le service des boissons, il faudrait revoir le concept, car nous devions souvent attendre plusieurs minutes avant la prise de commande (nous avions la formule AI) et aucune possibilité de se servir soi-même dû aux différentes formules de pension. Piscine: Il y a la piscine principale avec transat autour ainsi qu’une piscine intérieure. Il y a aussi des espaces de jeux pour les enfants Animation : Environ 4x/semaine en soirée

 
2023-10-26

av Anne L

Zimmer & Essen okay, Service sehr freundlich und hilfsbereit

Die Zimmer sind nicht so schön, wie die Bilder bei Booking eigentlich vermuten ließen… Die Aussage einer Hotel Mitarbeiterin: „Es ist doch klar, dass wir nur die schönen Bilder hochladen.“ das halte ich für sehr bedenklich. Ansonsten war der Service super freundlich und hilfsbereit! Es wurde jeden Tag gereinigt, die Getränke an der Poolbar waren super lecker. Mein Favorite: Mojito. Hier wurde auch ohne Probleme auf meine Wünsche (bitte ohne Zucker) eingegangen. Das Buffet abends war meistens gut. Nicht grandios, aber für den Preis okay. Unterschiedliche Themen brachten Abwechslung, wobei der Fisch trotzdem meistens der selbe war, nur mit einer anderen Sauce. Er enttäuscht waren wir vom Frühstück . bis auf ein paar geschnittene Äpfel und Bananenstücke konnte man hier nichts gesundes finden . An Brot gab es nur Toast-Scheiben. Da es zum Abend Buffet, auch Brötchen und eine größere Auswahl an Obst gab, haben wir abends immer heimlich etwas für das Frühstück mitgenommen. ;-) das ist eigentlich schon traurig. Bis auf drei Nächte, in denen betrunkene Gäste nachts sehr laut im Flur gestört haben, haben wir in unseren zehn Tagen Aufenthalt dort wirklich gut geschlafen. Ein großer Vorteil für unseren Mietwagen war auch, dass wir direkt vor dem Hotel kostenfrei unser Auto abstellen konnten. Der Fußweg zum Strand war wirklich kurz und absolut okay. Meerblick gibt es allerdings nicht. Der Nissi Beach war auch, trotz Oktober, tierisch überfüllt. Wir sind deswegen tatsächlich meistens mit dem Mietwagen an einen anderen Strand etwas weiter weggefahren.