Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 25 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-07


7 av 10

+
-
APOLLO kan göra mer för sina kunder. Saknade infopärm o avrese uppgifter.

Bekräftad gäst: 2021-11-01


3 av 10

+
Det som var bäst med hotellet är servis
-
Det är inte rent säng insect fanns jag klia hella min kropp

Bekräftad gäst: 2021-10-31


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-25


7 av 10

+
Det var ett härligt hotell med bra rum. Poolområdet var stort, inte trångt och man fick alltid en solstol. Nära till Nissi beach och bara en taxi resa till ayia napa.
-
Maten. Det var riktigt dålig mat.

Bekräftad gäst: 2021-10-24


8 av 10

+
Bra för att va tre stjärnigt.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-24


6 av 10

+
Bekväma och stora sängar
-
Maten var smaklös och väldigt basic.

Bekräftad gäst: 2021-10-24


4 av 10

+
Läget, nära stranden.
-
Maten framförallt. Dåligt och litet utbud, sämsta allinclusive jag varit med om. Köpte allinclusive till hela resesällskapet på 6 personer. Ingen av oss kunde äta oss mätta utan fick äta utanför hotellet flertalet ggr. Ingen handduksservice. Inget flaskvatten, bartendern blev sur när vi frågade efter vatten som endast kunde serveras i plastmuggar.

Bekräftad gäst: 2021-10-17


10 av 10

+
Drinkarna var väldigt goda och maten var bättre än förväntat. Rummet var bättre än förväntat, sängarna var inte så hårda som dom generellt brukar vara utomlands. väldigt trevlig personal
-
Städningen kunde vara något bättre

Bekräftad gäst: 2021-10-11


8 av 10

+
Bra utbud till lunch och middag Fin pool och nära till stranden
-
Bättre frukost bröd

Bekräftad gäst: 2019-10-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

474 omdömen
Utmärkt
 
223
Väldigt bra
 
161
Bra
 
59
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-08-05

av Frieberg

Besvikelse

Ska inte totalsåga hotellet, men överlag en mindre bra upplevelse. Som All-inclusive gäst var utbudet extremt dåligt. Inga barnalternativ till vare sig lunchbuffé eller kvällsbuffe. Att ens beställa en tallrik pommes till barnen vid lunch eller middag är omöjligt utan att betala extra för det🙄 Städningen är också under all kritik, fyra dagar har vi dessutom gått iväg och snott toalettpapper från städerskans förråd eftersom dem inte fyllde på om det fanns en decimeter kvar 😂 de lät tomma rullar dessutom stå kvar inne i badrummet. Ett ok poolområde, fri tillgång till bordtennis, tennisplan var ett plus.

 
2011-11-10

av Miafiag

Prisvärt! Bra läge! Mycket god mat!

Mycket bra. Fint poolområde. Nära till stranden. Ska jag nämna något negativt så var bungalown dåligt städad när vi kom och den var dåligt utrustad med köksredskap. Annars toppenfint läge. Återvänder gärna igen.

 
2021-11-03

av 86michelynp Storbritannien

Fantastic holiday

After 2 years not been able to travel abroad and hesitant of all the hassle everywhere , everything went out well and choosing Nissiana as the place to stay makes our holiday more fun. Thank you all the staff especially in the dining P.S food was good with loads of choices . Staff are all attentive to your needs and all active and Elena who is helpful in the reception and upgraded our room to superior without charge, hotel was highly recommended to friends who will visit Cyprus, so accessible as well everywhere may it be to the beach for 5 min walks to Nissi beach or just few minutes by bus to the harbour like nightlife.. We will back surely.

 
2021-10-01

av joj266 Manchester, Storbritannien

Nissiana Hotel

We stayed for two weeks at the nissiana. The hotel is located 5 mins from nissy beach. If you do visit the beach bare in mind you'll need to get a sunbed early, it's a cost of 7.50€ for 2beds and 1 umbrella. The hotel itself is clean and modern, the pool area was spacious, no fighting for beds. Pool was very clean with its own lifeguard. There is a gym and sauna also. We stayed all inclusive, food was good lots of choice. A snack bar menu is also available. I'd say this hotel was mainly suited to families and those who want a chilled out stay. Aiya nappa is 20min walk away for shops/bars etc. The staff were excellent and very friendly, rooms were cleaned daily. Restaurant staff were attentive, always a clean table to eat at. I'd stay here again, it's a good place to explore local area. We hired a buggy to see more secluded beaches (turtle Bay is a most for snorkeling). Bring beach shoes as the coast line is rocky.

 
2021-08-23

av Erasmia N Limassol, Cypern

Nice hotels but needs improvement

Nice hotel with very good location ! Although the food was average. We had a half board accommodation. Breakfast and lunch needs improvement! Our kids couldn't find anything to eat but the friendly staff was providing burger or nuggets meal for them. We stayed for four nights and the cleaning ladies were coming to our rooms for making the beds and changing the towels.