Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 57 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget! Precis vid Nissi beach och gångavstånd till Ayia Napa. Fint poolområde
-

Bekräftad gäst: 2022-10-30


9 av 10

+
Sängarna, städningen, fräsch , ren och luftig matsal
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


7 av 10

+
Sköna stora sängar, rent & fräsht
-
Maten var inte bra

Bekräftad gäst: 2022-10-10


10 av 10

+
Se ovan.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-03


9 av 10

+
Nära till stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-10-03


10 av 10

+
Trevlig personal. Ordning o reda. Serviceminded
-

Bekräftad gäst: 2022-10-03


7 av 10

+
Fräscha rum och ett bra poolområde
-
Maten var väldigt smaklös och frukosten kändes torftig (saknade bl a färskt bröd inte formfranska, saknade färsk frukt istället för fruktsallad.

Bekräftad gäst: 2022-10-02


8 av 10

+
Läge, fräscht och trevlig omgivning.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


9 av 10

+
Det var ett trevligt hotell i sin helhet
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


8 av 10

+
Bra läge till stranden, rummen var bra isolerade.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

509 omdömen
Utmärkt
 
239
Väldigt bra
 
174
Bra
 
63
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-08-05

av Frieberg

Besvikelse

Ska inte totalsåga hotellet, men överlag en mindre bra upplevelse. Som All-inclusive gäst var utbudet extremt dåligt. Inga barnalternativ till vare sig lunchbuffé eller kvällsbuffe. Att ens beställa en tallrik pommes till barnen vid lunch eller middag är omöjligt utan att betala extra för det🙄 Städningen är också under all kritik, fyra dagar har vi dessutom gått iväg och snott toalettpapper från städerskans förråd eftersom dem inte fyllde på om det fanns en decimeter kvar 😂 de lät tomma rullar dessutom stå kvar inne i badrummet. Ett ok poolområde, fri tillgång till bordtennis, tennisplan var ett plus.

 
2011-11-10

av Miafiag

Prisvärt! Bra läge! Mycket god mat!

Mycket bra. Fint poolområde. Nära till stranden. Ska jag nämna något negativt så var bungalown dåligt städad när vi kom och den var dåligt utrustad med köksredskap. Annars toppenfint läge. Återvänder gärna igen.

 
2022-11-06

av Nick E Portsmouth, Storbritannien

Relaxing Winter Sun break

As we sit, waiting for our bus back to the airport, it seemed an opportune time to note down a few thoughts. This is a lovely, clean hotel which is just over the road from beautiful Nissi Beach. The staff are generally very friendly, especially Daina on reception, who was very helpful. The two guys behind the bar most evenings were ok, just not very chatty. The hotel has kids-focussed entertainment a few nights a week but could have benefitted from more for the adults..... a traditional night? Karaoke night? Both would be good. The All-Inclusive buffet was pretty good. Standard mass catering, but there was plenty of choice. We ate out locally a few times. Being November, the area is starting to wind down for winter, but the weather was nice enough to laze around the nice clean pool area or on the beach over the road.

 
2022-10-28

av MarkHinchcliffe Sheffield, Storbritannien

Late Holliday with friends

Good location clean hotel and helpful staff. Only issue was the shower which was a bit low on power. Pool area good and clean bar staff helpful . We went B&B so only can comment on breakfast but plenty and good. No issues with mozzies .local area quite but it’s late in year. Beach is good but fills up about 10 am ish if you want a. Sun bed. Plenty of good restaurants in walking distance. Bus to Ayia Nappa or protarus 1.5 euro and runs both ways till 4am so went a couple of times .

 
2022-10-27

av Christopher M

Reasonably OK, great location for Nissi Beach

Reasonably OK but let down by a couple of points. I requested a room in a quiet part of the hotel away from the lifts etc and that request was ignored. The "double" bed was just two singles slid together (as is increasingly normal it seems) and I couldn't use the safe in the room without paying an extra 2 euro per day plus deposit. The breakfast was fine, the room and all other areas of the hotel were clean and well kept and the pool is a good size and inviting, staff friendly and helpful. I'd stay again but only if it were cheaper than other options.