Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 22 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bra utbud till lunch och middag Fin pool och nära till stranden
-
Bättre frukost bröd

Bekräftad gäst: 2019-10-27


4 av 10

+
Det vett jag faktisk inte
-
Bättre mat och desse jäkla ryssar. Dom trängdes och dom var som dom ägde hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-10-27


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

+
Bra service
-
Saknade ute lampa på balkongen

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
God mat ocg bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


3 av 10

+
Vi fick hjälp med en madrass till extrabädden.
-
Bättre säng till tredje person när man reser 3 vuxna. Dåligt med möbler i lägenheten för förvaring, en byrå eller avlastningsbord vore inte helt fel. Skränig "matsal" saknade restaurangkänsla. Variation på frukosten. Ett leende från personalen vore inte heller helt fel.

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

470 omdömen
Utmärkt
 
222
Väldigt bra
 
159
Bra
 
58
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-08-05

av Frieberg

Besvikelse

Ska inte totalsåga hotellet, men överlag en mindre bra upplevelse. Som All-inclusive gäst var utbudet extremt dåligt. Inga barnalternativ till vare sig lunchbuffé eller kvällsbuffe. Att ens beställa en tallrik pommes till barnen vid lunch eller middag är omöjligt utan att betala extra för det🙄 Städningen är också under all kritik, fyra dagar har vi dessutom gått iväg och snott toalettpapper från städerskans förråd eftersom dem inte fyllde på om det fanns en decimeter kvar 😂 de lät tomma rullar dessutom stå kvar inne i badrummet. Ett ok poolområde, fri tillgång till bordtennis, tennisplan var ett plus.

 
2011-11-10

av Miafiag

Prisvärt! Bra läge! Mycket god mat!

Mycket bra. Fint poolområde. Nära till stranden. Ska jag nämna något negativt så var bungalown dåligt städad när vi kom och den var dåligt utrustad med köksredskap. Annars toppenfint läge. Återvänder gärna igen.

 
2021-08-23

av Erasmia N Limassol, Cypern

Nice hotels but needs improvement

Nice hotel with very good location ! Although the food was average. We had a half board accommodation. Breakfast and lunch needs improvement! Our kids couldn't find anything to eat but the friendly staff was providing burger or nuggets meal for them. We stayed for four nights and the cleaning ladies were coming to our rooms for making the beds and changing the towels.

 
2021-07-10

av siminhu Budapest, Ungern

Perfect choice for family.

We stayed seven nights in the hotel There are several points to highlight, We were staying in bungalows and the whole bungalow and restaurant and everything was so clean. Because breakfast only it was very delicious there were several choice. The surprise for me who was the availability of Wi-Fi it was usable even watching movies on it but the pool was clean and usable the beach is the best beach of Cyprus and it’s five minutes walk away. We were staying here with the family and it was an exceptional choice. We were so satisfied with the bungalow due to that it’s really a optimal choice for a family we had so much space for four of us and by having the fridge and the whole kitchen have a slot to be able to have a enjoyable seven nights. The staff are very useful even though a lot of visitors in the hotel.

 
2021-07-09

av RKiss69 Szombathely, Ungern

A familiy friendly hotel near to Nissi beach

We (2 families - 4 adults, 4 kids) spent one week in this hotel. After a cancellation of a Mallorca trip we booked this hotel a couple of weeks prior to the travel. (In Cyprus we were welcomed by vaccinated by Sputnik...) We stayed in bungalows since those seemed to be big enough for families. That was a good decison, the bungalow was really spacious. The main building seemed to be freshly renovated, the bungalows are a bit outdated but are still in good state. Both bedroom and the living room/kitchen had air conditioning unit, that was usefool due to the heat. Wifi was OK for the laptop but not for mobiles, I didin't understand it. The halfboard was absolutely OK; the breakfast was more or less the same but enough suffucient choice and the dinners were really eclectic. All evenings we got themed dinner (local, Italian, Chinese, etc), I never met similar earlier, we enjoyed it. The best I have to tell is the staff of the restaurant: they were very polite, kind and tireless. The restaurant was always clean and the running out food were alwyas completed. And last: the pool. It was big enough for lots of people and was always clean. The pool man (Life guard) was a great guy. He always let the kids play and warned only in the cases when they were really disturbing for others, special thanks for that! Overall I definitely recommend this hotel first of all for families.