Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 29 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Maten var bra och varierande. Vatten fick man hela tiden beställa. Vatten ska man kunna ta när man behöver.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-31


7 av 10

+
Det var smidigt med all inclusive. Även om man var hungrig mellan måltider eller va på en utflykt och missa en måltid så fanns det bra snacks att hämta
-

Bekräftad gäst: 2022-06-20


7 av 10

+
Nära tillstranden,har varit på cypern ca,45 gånger är aiganapa turistambasadörer så vi vet vad vi pratar om och brukar rekommendera cypern till andra,det var första gången vi åkte med er dit
-
Det var inte städat när vi kom,och vi var väldigt trötta för klockan var 1/2 2,då fick vi gå ut och sätta oss fullt påklädda att vänta dom kunde ju bjudit på något att dricka åtminnstonde

Bekräftad gäst: 2022-06-12


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-30


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-07


7 av 10

+
-
APOLLO kan göra mer för sina kunder. Saknade infopärm o avrese uppgifter.

Bekräftad gäst: 2021-11-01


3 av 10

+
Det som var bäst med hotellet är servis
-
Det är inte rent säng insect fanns jag klia hella min kropp

Bekräftad gäst: 2021-10-31


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-25


7 av 10

+
Det var ett härligt hotell med bra rum. Poolområdet var stort, inte trångt och man fick alltid en solstol. Nära till Nissi beach och bara en taxi resa till ayia napa.
-
Maten. Det var riktigt dålig mat.

Bekräftad gäst: 2021-10-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

493 omdömen
Utmärkt
 
231
Väldigt bra
 
170
Bra
 
59
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-08-05

av Frieberg

Besvikelse

Ska inte totalsåga hotellet, men överlag en mindre bra upplevelse. Som All-inclusive gäst var utbudet extremt dåligt. Inga barnalternativ till vare sig lunchbuffé eller kvällsbuffe. Att ens beställa en tallrik pommes till barnen vid lunch eller middag är omöjligt utan att betala extra för det🙄 Städningen är också under all kritik, fyra dagar har vi dessutom gått iväg och snott toalettpapper från städerskans förråd eftersom dem inte fyllde på om det fanns en decimeter kvar 😂 de lät tomma rullar dessutom stå kvar inne i badrummet. Ett ok poolområde, fri tillgång till bordtennis, tennisplan var ett plus.

 
2011-11-10

av Miafiag

Prisvärt! Bra läge! Mycket god mat!

Mycket bra. Fint poolområde. Nära till stranden. Ska jag nämna något negativt så var bungalown dåligt städad när vi kom och den var dåligt utrustad med köksredskap. Annars toppenfint läge. Återvänder gärna igen.

 
2022-08-12

av aprinkibas Cheshunt, Storbritannien

Relaxing break

Stayed for 2 nights in one of the bungalows. Was very peaceful and perfect for our family of 4. The design was simple but clean. We were all inclusive and was impressed with the quality of the food at each meal. Everything tasted fresh and tasty. Pool was very clean and was supervised at all times. Approx 10 mins drive from the strip. Only small criticism I have is that there is no kettle in the room. So when people like myself wake early and want a cup of tea, they need to wait till 7am for the breakfast to start. Apart from this small thing I would 100%!stay again.

 
2022-08-05

av JannickeRB

Good service and nice and clean room

Very good service in the reception. Clean and nice room. Quiet location and a good atmosphere. Good breakfast and nice personal. Very good swimmingpool for both children and us adults. Good playarea for small and older children.

 
2022-08-01

av paulcK1068KZ Newcastle upon Tyne, Storbritannien

Thanks everyone

We arrived from Newcastle around 1am to find they had kept the poolside bar open for us so we could have our first cocktail of our 14 night stay. Definitely no question they were not watered down as other reviews commented. Please don't be put off by any negative reviews because there was not one fault we could find worth mentioning. Bar ladies brilliant, cleaning brilliant, reception very helpful and christiana behind the scenes. A massive thank you to you all. Yes breakfast is repetitive but unless your a picky moaner there is enough choice and lunch and dinner several tasty options with dessert if you have room. Nissi beach 2 minutes walk and an even better beach a 10 euro taxi ride away(makrinissos). Crystal clear waters,gentle breeze, a fab way to spend a lazy day or water sports if you want more.Back to the hotel and evenings spent with family fallouts over an addictive card game uno and some very strong cocktails before the younger members headed to Napa and we headed up to bed with an Irish coffee. Only back in England around 10 hours but wish we were back there already with a drink in hand🙄. Once again thank you nissiana and if your short staffed next year our c.v's are ready haha