Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

309 omdömen
Utmärkt
 
164
Väldigt bra
 
82
Bra
 
37
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2022-07-21

av Fellanbro

Åk inte hit

Vart ska vi ens börja med detta hotell… Vi har precis kommit hem efter en vecka i detta råttbo. De städade endast rummet två gång under vår vistelse. Vi hade all-inclusive, men det var förgäves. Den mat som nu fanns och serverades på hotellet var den mest smaklösa äckliga mat vi båda ätit. Blev tvungna att äta ute varje dag istället. Man ska kunna ta snacks i baren under hela dagen den är öppen tycker man, men man får endast ta snacks(toast, hamburgare etc) 11-12 och 15-17. Toasten som man då fick var bara som rostat bröd där de hade lagt på kalla pålägg. Hamburgaren vet vi inte ens vad det var för kött i eller om det var det. Sängarna extremt hårda så vi båda hade ont i hela kroppen efter denna vecka. Det enda som var bra med hotellet är läget, men det är också en nackdel med högt ljud. Rekommenderar ingen att åka hit.

 
2019-11-01

av Arremannen77

NCH betyg

Rent och trevligt hotell. Nära till det mesta. Trevlig och tillmötesgående personal. Har bara erfarenhet av frukosten som tyvärr var lite tråkig (var dock här under lågsäsong, sista veckan innan stängning). Bra internet.

 
2019-10-26

av Annika G

Sol och badresa

Supernöjda. Fint hotell med god mat och dryck.Centralt. Firade min födelsedag på hotellet. Blev firad av hotellet med /tåtta och dryck. Mycket trevlig personal. Kommer resa tillbaka till detta hotell. Annika Sweden

 
2019-08-20

av P5325LOemman Stockholm, Sverige

Rent, lugnt och trevlig personal

Jag och en väninna var där en vecka i april 2018 och vi var så nöjda med val av hotell. Rymliga rena och fräscha rum med AC och en stor balkong. Stort poolområde, som vi nästintill hade för oss själva, med både solbäddar och relaxestolar/hängmattor och en poolbar med supertrevlig personal. De erbjöd även gästerna att vara med på vattengympa vissa förmiddagar. Vi käkade enbart frukosten på hotellet och lunch vissa dagar i poolbaren och det var bra mat, stort utbud till frukosten. För att ligga nästan mitt i Aiya Napa och precis bredvid tivolit så är det väldigt lugnt kring hotellområdet och det är supernära till mataffär, restauranger, biluthyrning och bargatan om man vill besöka den. Rekommenderar detta starkt om ni ska till Aiya Napa.

 
2018-07-22

av ARNAMADA Stockholm, Sverige

Helt okej

rummet platsen bekvämligheten Jag var där julimånad med mina två barn 17,18 år och min man. Hotellet i sig var väldigt rent, bekväma rum med stora fönster mot balkongen som kollade ut mot andra sidan hotellfönstrena. Relativt fräsch toalett och dusch. Air-conditioner fanns också på rummet vilket var till stor hjälp. Själva platsen på hotellet var mitt i Ayia Napa och mitt bland småbutiker, livsmedelsbutiker, souvenirbutiker osv... Det fanns en sandstrand som låg närmast ca 350-400 meter och den var oftast proppfull men vattnet var klart och fint, sanden var också mjuk och fin. Vill man bada i en lite mindre (men lite finare och avskild strand) så får man promenera ca 1-2 km (väldigt jobbig promenad) Hotellet i sig var väldigt litet. Poolen var också ganska liten och det negativa med den var att det inte fanns ''grundare vatten'' vattnet var ca 170 cm högt i hela poolen och för mig som är kortare än det blev det mycket jobbigt för då jag vill kunna känna grunden. Vi valde all-inclusive och trodde att barnen skulle kunna ta del av snackbaren när de ville men vi fick reda på att öppettiderna var från kl 11-12 och 16-17 vilket var det största miunset med hotellet då tiderna var väldigt opassande och gjorde att all-inclusive kändes ovärt. Maten på restaurangen var inte en höjdare, samma mat varje dag och kändes lite ofräscht. Vissa rätter fick ingen påfyllning så man fick vara snabb med att ta det man ville äta. Samma efterrätter varje dag med väldigt liten variation. Det som var väldigt positivt med hotellet var personalen och servicen i framförallt receptionen, mycket hjälpsamma, trevliga och glada! Speciella hälsningar till Kristina och hennes kollegor! Slutsats: Ett helt okej 3-stjärnigt hotell, inte jättebra, inte jättedåligt!