Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 40 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Det låg centralt och nära stranden.
-
Dålig städning vilket var äckligt!

Bekräftad gäst: 2024-06-10


3 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-02


9 av 10

+
Nära centrum
-
Inget

Bekräftad gäst: 2024-05-20


4 av 10

+
Ingen
-

Bekräftad gäst: 2024-05-13


7 av 10

+
Servicen och maten
-
Ville ha lugn och ro, men fick byta rum för ungdomar förde väldig mycket oljud på nätterna. Sedan hade hotellet massor av barn som skulle på fotbollsturnering så det blev ingen lugn vistelse. Vet inte hur man kan förbättra, hade väl bara otur antar jag😊

Bekräftad gäst: 2024-05-12


9 av 10

+
Läget och den totala standarden.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-30


8 av 10

+
Bra läge, tysta rum, duktig bartender och tillmötesgående personal.
-
Bättre städning!

Bekräftad gäst: 2023-10-30


8 av 10

+
städning och nära av allt
-
soffa som min son (16 år) skulle sova det var inte bekväm

Bekräftad gäst: 2023-08-07


5 av 10

+
Närheten till strand och statsliv
-
Bättre mat och städning

Bekräftad gäst: 2023-07-31


10 av 10

+
Läget, trevlig och hjälpsam personal. Ordning och reda i matsal och vid poolen. Bra wifi.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

359 omdömen
Utmärkt
 
192
Väldigt bra
 
88
Bra
 
47
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2024-05-15

av Joakim H

Utan beröm godkänt

Medel till under medel på helheten. Maten var utan beröm godkänt. Samma mat hela tiden, så liten variation trots tema. Frukosten var bäst. Flera olika maskiner med juice och kaffe maskin. Dessa var dock avstängda under lunch och middag. Då var det enbart dricka efter beställning och bordsservering. Det var irriterande. Till och med vatten. Ingen möjlighet att få vatten när bar och restaurang var stängd. Superior rum = vanligt enkelt litet hotellrum med hårda sängar. Litet men ändå trevligt poolområde. Personalen i poolbaren gjorde sitt bästa. Uppträdande två gånger på en vecka. Läget är ändå bra. Affärer 2 minuter bort och ca 4 minuter ner till hamnen. Nära till tivolit. Kommer jag åka tillbaka till detta hotell? Nej, jag väljer nog ett något bättre.

 
2023-10-09

av Maria j

Hemskt åk inte hit!

Sängarna var hårda som betong att sova på, dom var hemska! Hotellet har inga madrasser i sängen. Dag 2 var jag tvungen att gå på massage. Otrevlig personal och nonchalanta. Maten lika vidrig. Allt kostade pengar, poolhanduk, laduttag, saftybox, vatten mm. Städningen var inte heller bra, det var dammigt i hyllorna och dom dammsög aldrig golven utan endast moppade det, så sanden var kvar överallt.

 
2023-10-09

av Robin A

Ayia napa

Sängarna var hemska. Har inte kunnat sova på hela veckan. Vi var fyra i ett litet rum som dom satte in två tält sängar till barnen. Maten var usel. Var bara gris och kyckling hela veckan och inte så mycket att äta för barnen.

 
2023-05-24

av Stamatis K

Riktigtit bra personal och mat

Jag tycker de va bra att va här de var fri bar och de var bra personal och de var bra mat de är nära havet och när klubbarna sen så är det pool och bra reception och stamatis är en perfekt persona:)))

 
2023-05-24

av Khalid M

Trevligt

Treliga personal, fint och trevligt. Nära till affären och till restaurangen. Bra mat. Poolen är fin. Bara tjejer. Bra drinkar. Bra tv. Sköna stolar. Stamatis är bäst och han hjälpte mig med allt och jag fick hjälpa