Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 48 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Bra läge, trevlig personal och bra mat
-

Bekräftad gäst: 2024-05-05


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2024-05-05


8 av 10

+
Rent och fräscht och trevlig personal. Strandlakan som byttes ut varje dag. Städningen fungerade jättebra och suveränt med ny flaska med vatten varje dag.
-
Jobbiga trappor ner till stranden.

Bekräftad gäst: 2024-04-27


8 av 10

+
Trevlig personal, läget
-
Luktade mögel i rum 059. Bokade två likadana rum men fick två helt olika standard.

Bekräftad gäst: 2023-10-30


6 av 10

+
Personalens uppmärksamhet och vänlighet
-
När jag bokade resan tittade jag på annonsen och hotellets bilder, och fick det intryck att man kunde går från poolområdet direkt till stranden, men när vi kom ner visa det sig att man hade skapat en sand plätt i anslutning till poolområdet och stranden låg 30m längre ner.Min fru har astma och kan inte går i trappor så hon fick inte möjlighet att bada i havet ,jag anser att bilderna är tillrättalagt och visar inte dom rätta förhållanden,vilket förstörde våran semester vi hade sett fram emot en underbar semester men tyvärr blev vi sittande vid poolkanten i två veckor och kände oss blåsta, kolla ni aldrig att bilderna på anläggningen stämmer överens med verkligheten. jag vill begära halva beloppet som jag ha betalat tillbaka eftersom annonseringen och bilderna inte stämde överens med verkligheten det kallas för falsk marknadsföring.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


10 av 10

+
Frukosten, närhet till vattnet och lugnet runt om hotellet. Ny vattenflaska varje dag.
-
Lite ofräscht, man gjorde det svårt att beställa frukost till rummet då man skulle fylla i en lapp som skulle hängas på dörren men man fick inte in någon ny när den andra var använd. Personalen upplevdes stressad så servicen kändes ibland svår att hålla. Badrummet hade söndrigt duschhandtag och vattenskada i taket. Man erbjöd inte heller balsam när man ställde ut schampoo och duschgel vilket skadade håret en del.

Bekräftad gäst: 2023-09-04


10 av 10

+
Personalen
-
All-inclusive var lite komplicerat hellre enklare blir bra

Bekräftad gäst: 2023-08-14


8 av 10

+
Rummet, poolen, solstolar,
-

Bekräftad gäst: 2023-07-17


9 av 10

+
Lugnt trevligt ordning och reda
-
Saknar anständigt utrymme för rullstolsburna då det inte ens går att vända stolen i rummet och toalett som är nästan obrukbar med dörrar som öppnar inåt som resulterade i att det inte går att stänga dörren

Bekräftad gäst: 2023-07-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1102 omdömen
Utmärkt
 
573
Väldigt bra
 
321
Bra
 
134
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2019-08-04

av vujatovic2002 Sverige

Fantastiskt

Otroligt bra hotell, väldigt rent. Mycket bra frukost buffé och en fantastisk sandstrand. Personalen på hotellet är tillmötesgående och otroligt trevliga! Kan verkligen rekommendera detta hotell! Kommer tillbaka nästa år igen.

 
2018-12-19

av Gunilla N Sotira, Cypern

Mycket bra

Ett trevligt bemötande från det du stiger ur bilen. De bär opp din väska även till rummet om du vill. Rummen rena och för mig som fryser varma. Sängarna precis lagom mjuka. Frukosten var inte för stor och god. Restaurangerna och barerna var lite dyrare än vanligt men det var så trevlig personal att det gjorde inget. Nu var det lite folk på hotellet så vi blev omhändertagna. Sen var det skönt att kunna sätta på sig baddräkt, morgonrocken och tofflorna ta hissen ner och både simma, bubbla och ta ett bastu bad. Ja det var värt pengarna.

 
2018-08-06

av Per-Olle O Landskrona, Sverige

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden.

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden. Bra bokningssystem vad avser bokning av solstolar vid stranden. God mat vid frukost och lunch. Lite långt till centrum och shopping. Dålig ljudisolering mellan rummen.

 
2024-06-01

av Manfred_Cologne

Ein wunderbares Urlaubshotel für den Mai

Das Grecian Bay war für uns das perfekte Hotel auf Zypern. Wir haben ein Zimmer im West Wing mit Meerblick im 5. OG gehabt. Vom Balkon hatten wir einen wunderbaren Blick auf die Bucht und den kleinen Hafen in Ayia Napa. Die gesamte Hotelanlage ist angenehm ruhig. Abends hört man aus der Entfernung hin und wieder die Shows der Nachbarhotels. Dafür kann das Grecian Bay aber nichts, und wir haben ungestört schlafen können, sogar bei offener Balkontür. Die Zimmer sind freundlich, hell und modern. Wer sucht, der findet auch die eine oder andere Abnutzung. Den Gesamteindruck hat dies für uns aber nicht beeinträchtigt. Das Frühstück war für unsere Bedürfnisse qualitativ und quantitativ völlig ausreichend. Vor allem das morgendliche Ambiente auf der Terrasse hat uns gefallen und einen schönen Tagesbeginn beschert. Einzig das Frühstückende um 10:00 mag für Langschläfer herausfordernd sein. Die Poolanlage ist für Schwimmbegeisterte einfach klasse. In den ersten Tagen unseres Aufenthaltes war das Wasser noch recht kalt, aber da war der beheizte Innenpool eine dankbare Alternative. Das Hotel hat einen schönen Strandabschnitt mit eigenen Liegen und freundlichen Sonnenhütchen. In das flache Wasser kann man barfuß weit hineinlaufen, es gibt keine Steine. Es gibt eine tolle Lounge-Bar, in der man Drinks und Snacks mit Meerblick erhält. Tagsüber haben wir die Hotelanlage eigentlich nicht mehr verlassen. Der kleine Hafen und Ayia Napa mit vielen schönen typisch griechischen Restaurants und Tavernen ist mit einem kleinen Spaziergang abends entweder über den Strand oder über die Straße zu Fuß gut erreichbar, was für uns ein echter Standortvorteil des Hotels ist. Das Personal ist uneingeschränkt freundlich und hilfsbereit, wir könnten eine lange Liste mit Namen nennen. Kleine Sonderwünsche, einschließlich Geburtstagstorte und Geburtstagsständchen, wurden uns mit Herzenswärme erfüllt.

 
2024-05-15

av Анна Е

Отель прекрасен

Отель хороший для семейного отдыха, чистые номера, прекрасный пляж и территория. Но главно: люди , работающие в отеле просто супер. Няня Анна в детской комнате: супер профессионал, она искренне любит детей и дети ее тоже, она бесконечно играет с ними и ей это нравится, дети чувствуют ее доброту и тянутся к ней. И ресторан: Адонис, очень хороший, он сделает все для комфортного отдыха , мне готовили еду каждый день, которую я просила, не по меню. Добрейший человек, все таки от отношения людей в отеле зависит и в целом оценка отеля.