Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 26 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-27


9 av 10

+
Att det låg vid stranden.
-
Maten var så jäkla dålig med hutlösa priser!

Bekräftad gäst: 2022-06-26


8 av 10

+
Att det låg nära stranden😀
-

Bekräftad gäst: 2022-06-20


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-05


8 av 10

+
Läget, växtligheten runtom, renligheten, vänligheten.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-23


8 av 10

+
Det var rent, snyggt och bra service! Poolområdet var alltid fräscht och under tiden vi reste (oktober/november) fanns det alltid stolar tillgängligt.
-
Vissa i receptionen tycker jag hade bristande kunskap i engelska - blev lite språkförbristningar stundtals. I övrigt väldigt trevlig personal

Bekräftad gäst: 2021-11-08


8 av 10

+
Poolen o närhet till bad och klippor
-
Service, mat och säkerhet (bestulen på rummet, ur säkerhetsskåpet)

Bekräftad gäst: 2021-11-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-07


8 av 10

+
Läget och utsikten samt rummets planering. Bra med kyl!
-
Paxandet av solstolar under all kritik.

Bekräftad gäst: 2021-10-25


9 av 10

+
Location
-
The food

Bekräftad gäst: 2021-10-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1010 omdömen
Utmärkt
 
501
Väldigt bra
 
309
Bra
 
130
Mindre bra
 
37
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2019-08-04

av vujatovic2002 Sverige

Fantastiskt

Otroligt bra hotell, väldigt rent. Mycket bra frukost buffé och en fantastisk sandstrand. Personalen på hotellet är tillmötesgående och otroligt trevliga! Kan verkligen rekommendera detta hotell! Kommer tillbaka nästa år igen.

 
2018-12-19

av Gunilla N Sotira, Cypern

Mycket bra

Ett trevligt bemötande från det du stiger ur bilen. De bär opp din väska även till rummet om du vill. Rummen rena och för mig som fryser varma. Sängarna precis lagom mjuka. Frukosten var inte för stor och god. Restaurangerna och barerna var lite dyrare än vanligt men det var så trevlig personal att det gjorde inget. Nu var det lite folk på hotellet så vi blev omhändertagna. Sen var det skönt att kunna sätta på sig baddräkt, morgonrocken och tofflorna ta hissen ner och både simma, bubbla och ta ett bastu bad. Ja det var värt pengarna.

 
2018-08-06

av Per-Olle O Landskrona, Sverige

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden.

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden. Bra bokningssystem vad avser bokning av solstolar vid stranden. God mat vid frukost och lunch. Lite långt till centrum och shopping. Dålig ljudisolering mellan rummen.

 
2022-06-28

av SanjaM514

Not so good

From the guests who are currently visiting, room 233 - you should clean the room better. Our fifth day and the room has not been cleaned once. You cannot think that changing the towels and fixing the sheets in the morning is enough. The cleaning lady should for example remove the sand from the floor - just wipe it and use the vacuum - it is basic and 5 minutes work. With small child, this is highly unacceptable. We are on our vacation and for the room to be clean so that we don’t need to do anything is no.1. Pool area is okay, the beach is lovely, but some other things in this hotel are far from good. Not to mention that the person who runs the mini bar just yesterday wrote and charged the product that we did not use/eat. We were shocked that this kind of things can happen and really had better opinion when we decided to stay in this hotel. Also the dress code for dinner - very bad decision. The food is far from excelent and you have some kind of dress code that you should follow, the hotel is just not on that kind of level to require a dress code. The atmosphere at dinner is not suitable for small children - parents are not feeling at ease.

 
2022-06-21

av 482yiotak

Food is so poor

Booked half board with Tui who stated breakfast and dinner buffet. However, it is only buffet on certain days and other days it’s choice from set menu, which is the most non Cypriot food and not appealing at all. On days it was buffet a surcharge of 10 euros per person was added. But the bbq was not edible. Meat was tough and dry. Even taramosalata was awful, how can a Cypriot chef not even get that right. paid a lot for this 5 star hotel. Very expensive and so very disappointing. No Tui rep around as they are still using covid as an excuse to do everything online. Will see if this gets resolved.