Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 30 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Poolen och närheten till havet.
-
Rummen!! Väldigt slitet. AC’n lät som en borr i örat och sattes på och stängde av sig själv. Gick absolut inte att ha den under natten på grund av ljudet. Tur är väl att vi reste nu under september och inte mitt under högvärmen.

Bekräftad gäst: 2021-09-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-29


9 av 10

+
Att man fick byta poolhanddukar varje dag. Fint poolområde och nära stranden. Mysiga allmänna ytor och fräscht. Fin inredning.
-
En förvirrad kvinna jobbade i receptionen som rörde till det både för gäster och kollegor. Bättre buffé i all inclusive paketet. Saknade lite chill musik vid poolen och i baren under dagen.

Bekräftad gäst: 2021-07-25


10 av 10

+
Hösta våningen, mycket bra hotellfrukost, gården med pool-område. Tennisbana :) Min man fick en flaska vin som föselsedagspresent.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-18


10 av 10

+
Personalen
-
Vattenfallet i poolen borde tas bort eftersom det dånar så mycket

Bekräftad gäst: 2021-07-04


8 av 10

+
Mycket trevlig personal. Läget på hotellet var mycket bra.
-
Tak över huvudet ute på balkongen. Vi bodde längst upp och där gick det inte att vara när det regnade.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


9 av 10

+
Bra rum, bra service och underbart havsbad
-
Avresedagen: bussen hämtar 18:00. Vi lämnar hotellet 12:00. Att behålla rummet i 6 timmar kostar €50. Varför? Onödig kostnad. Borde planeras bättre. Därav en 9’a istället för en 10’a.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


5 av 10

+
Størrelsen på pool
-
Rense pool, den var mælkehvid. Rengøre området rundt om pool. Personalet var 100 år om at servere når man bestilte mad.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

+
Närheten till strand
-
De kan utöka med ett gåband i gymet - det befintliga var konstant upptaget.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


9 av 10

+
Läget, storleken och atmosfären
-

Bekräftad gäst: 2019-10-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

996 omdömen
Utmärkt
 
493
Väldigt bra
 
305
Bra
 
130
Mindre bra
 
36
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2019-08-04

av vujatovic2002

Fantastiskt

Otroligt bra hotell, väldigt rent. Mycket bra frukost buffé och en fantastisk sandstrand. Personalen på hotellet är tillmötesgående och otroligt trevliga! Kan verkligen rekommendera detta hotell! Kommer tillbaka nästa år igen.

 
2018-12-19

av Gunilla N Sotira, Cypern

Mycket bra

Ett trevligt bemötande från det du stiger ur bilen. De bär opp din väska även till rummet om du vill. Rummen rena och för mig som fryser varma. Sängarna precis lagom mjuka. Frukosten var inte för stor och god. Restaurangerna och barerna var lite dyrare än vanligt men det var så trevlig personal att det gjorde inget. Nu var det lite folk på hotellet så vi blev omhändertagna. Sen var det skönt att kunna sätta på sig baddräkt, morgonrocken och tofflorna ta hissen ner och både simma, bubbla och ta ett bastu bad. Ja det var värt pengarna.

 
2018-08-06

av Per-Olle O Landskrona, Sverige

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden.

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden. Bra bokningssystem vad avser bokning av solstolar vid stranden. God mat vid frukost och lunch. Lite långt till centrum och shopping. Dålig ljudisolering mellan rummen.

 
2021-10-11

av EmJayCee3

Overall a pleasent stay, however is over-sold in all areas.

Having had a successful visit to Grecian Park Hotel last year, my partner and I chose Grecian Bay as our next visit to see what the rest of the hotel chain had to offer. This time we invited 6 friends along with us, and so had a total party of 8 members. Upon arrival we were left rather underwhelmed with Grecian Bay. The small, dark lobby area did not feel luxurious at all and was much more akin to a 3 or 4-star offering. The rooms themselves were also very outdated and again did not meet our expectations for the price or rating of the property. Unfortunately 3 out of 4 of our rooms had problems. We all requested double beds whilst booking and all ended up with rooms with twin beds. What I will also say at this point is that booking 'Side-Sea View' rooms is totally pointless. The views from these rooms had very very little evidence of a sea view and felt like a bit of a con. The West wing of the hotel is also pretty grim. With that out of the way, what I will say is that the beach offering at Grecian Bay is a major selling point. As is the proximity to other great beaches and F&B offerings in the area. Whilst the food could definitely be better (even Grecian Park has better offerings), it was not a large issue for our party as we spent a large proportion of our time outside of the hotel. All in all, my summary would be: Staff: Lovely people and very helpful. Rooms: Dissapointing for a 5-star resort. Not 'luxurious', as it is sold. Food: Again, a bit dissapointing but not a deal-breaker. Amenities: Great beach, and nice relaxing pool area. Locations: Great location. COVID-19: Felt very safe at all times in the hotel, however there was A LOT of single use plastic as a part of their response to the pandemic, which was a shame to see. Unfortunately Grecian Bay did not live up to our trip to Grecian Park.

 
2021-10-06

av Ann E Sandbach, Storbritannien

Paradise

We have recently enjoyed another wonderful 14 day holiday at this splendid 5*beach hotel. The Grecian Bay is our hotel of choice and we return year after year and it never fails to deliver a warm hospitable welcome . The staff are definately the magic ingredient ensuring you feel part of the family of GB. Superb food and rooms comfortable with outstanding sea views, Don't miss out on the outside BBQ and Flambe evenings . Very highly recommendrd.