Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 30 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Det var rent, snyggt och bra service! Poolområdet var alltid fräscht och under tiden vi reste (oktober/november) fanns det alltid stolar tillgängligt.
-
Vissa i receptionen tycker jag hade bristande kunskap i engelska - blev lite språkförbristningar stundtals. I övrigt väldigt trevlig personal

Bekräftad gäst: 2021-11-08


8 av 10

+
Poolen o närhet till bad och klippor
-
Service, mat och säkerhet (bestulen på rummet, ur säkerhetsskåpet)

Bekräftad gäst: 2021-11-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-07


8 av 10

+
Läget och utsikten samt rummets planering. Bra med kyl!
-
Paxandet av solstolar under all kritik.

Bekräftad gäst: 2021-10-25


9 av 10

+
Location
-
The food

Bekräftad gäst: 2021-10-18


5 av 10

+
Läget och renligheten
-
Maten var under all kritik. Det var dålig information från personalen. Personalen var över lag otrevlig och ointresserad i att hjälpa till.

Bekräftad gäst: 2021-10-11


5 av 10

+
Poolen och närheten till havet.
-
Rummen!! Väldigt slitet. AC’n lät som en borr i örat och sattes på och stängde av sig själv. Gick absolut inte att ha den under natten på grund av ljudet. Tur är väl att vi reste nu under september och inte mitt under högvärmen.

Bekräftad gäst: 2021-09-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-29


9 av 10

+
Att man fick byta poolhanddukar varje dag. Fint poolområde och nära stranden. Mysiga allmänna ytor och fräscht. Fin inredning.
-
En förvirrad kvinna jobbade i receptionen som rörde till det både för gäster och kollegor. Bättre buffé i all inclusive paketet. Saknade lite chill musik vid poolen och i baren under dagen.

Bekräftad gäst: 2021-07-25


10 av 10

+
Hösta våningen, mycket bra hotellfrukost, gården med pool-område. Tennisbana :) Min man fick en flaska vin som föselsedagspresent.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1001 omdömen
Utmärkt
 
496
Väldigt bra
 
307
Bra
 
130
Mindre bra
 
36
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2019-08-04

av vujatovic2002 Sverige

Fantastiskt

Otroligt bra hotell, väldigt rent. Mycket bra frukost buffé och en fantastisk sandstrand. Personalen på hotellet är tillmötesgående och otroligt trevliga! Kan verkligen rekommendera detta hotell! Kommer tillbaka nästa år igen.

 
2018-12-19

av Gunilla N Sotira, Cypern

Mycket bra

Ett trevligt bemötande från det du stiger ur bilen. De bär opp din väska även till rummet om du vill. Rummen rena och för mig som fryser varma. Sängarna precis lagom mjuka. Frukosten var inte för stor och god. Restaurangerna och barerna var lite dyrare än vanligt men det var så trevlig personal att det gjorde inget. Nu var det lite folk på hotellet så vi blev omhändertagna. Sen var det skönt att kunna sätta på sig baddräkt, morgonrocken och tofflorna ta hissen ner och både simma, bubbla och ta ett bastu bad. Ja det var värt pengarna.

 
2018-08-06

av Per-Olle O Landskrona, Sverige

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden.

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden. Bra bokningssystem vad avser bokning av solstolar vid stranden. God mat vid frukost och lunch. Lite långt till centrum och shopping. Dålig ljudisolering mellan rummen.

 
2021-12-29

av Pino32 Uitikon, Schweiz

Friendly and welcoming

The hotel staff are amazing throughout. The Hotel in our view is not a 5 star. More a dated 4 star with the kind of Miami beach art deco ambiance. Dont expect too many moderns cons. Location of hotel is easy to reach by car and is located near shops and has plenty of parking. Rooms are of a good size and pool facility is good. Breakfast was a good experience with everything one would need. They didnt seemed to fussed for us to take out breakfast to our rooms to avoid the crowds during the covid situation. The beach at the hotel was clean with the best beach we have come across in cyprus, blue water and clear. We had lunch once in the restaurant, and this would be our only gripe, do not order a la carte at the restauarant at lunch time, over priced and sub standard food, the hotel could do better here. The bar in the evening was nice for sun downers and bar staff very professional. We would certainly stay here again, felt welcome and at home.

 
2021-11-17

av Mariatravels456

Truly Amazing!

My visit to this wonderful hotel compelled me to write a review! This is a hotel truly worthy of its 5 stars. There are little touches within the hotel that make it clear that the customer and the experience is at the forefront of what they do. You can tell that everything is well thought of. This was my first visit but I will definitely be returning! All of the staff are very friendly and go out of there way to help you. The service is top notch also. There is a large variety of food for breakfast and very tasty! The hotel is kept very clean and covid-19 regulations are followed vigorously. A big thanks to all the staff and Antonis at the bar who was super friendly. The facilities are superb also. The whirlpool really stands out. Room service is really good also with plenty of food to select from if required. The location is very convenient as its a 5/10 walk near pharmacies, supermarkets and plenty of restaurants. There are also several attractions close by to choose from. Overall a truly fantastic stay and cannot wait to go back!