Kundomdömen om Grecian Sands

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 20 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Mycket trevlig personal. Läget på hotellet var mycket bra.
-
Tak över huvudet ute på balkongen. Vi bodde längst upp och där gick det inte att vara när det regnade.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


9 av 10

+
Bra rum, bra service och underbart havsbad
-
Avresedagen: bussen hämtar 18:00. Vi lämnar hotellet 12:00. Att behålla rummet i 6 timmar kostar €50. Varför? Onödig kostnad. Borde planeras bättre. Därav en 9’a istället för en 10’a.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


5 av 10

+
Størrelsen på pool
-
Rense pool, den var mælkehvid. Rengøre området rundt om pool. Personalet var 100 år om at servere når man bestilte mad.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

+
Närheten till strand
-
De kan utöka med ett gåband i gymet - det befintliga var konstant upptaget.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


9 av 10

+
Läget, storleken och atmosfären
-

Bekräftad gäst: 2019-10-12


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Det går inte att ta en enskild sak eftersom allt var super bra.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


9 av 10

+
-
Jag hade beställt två sängar, eftersom vi är två kamrater och jag har ryggproblem. Vi fick en dubbelsäng, trots att jag kollat att Apollo skrivit in att det var ett krav. Vi fick inte byta rum samma kväll och sedan blev vi visade ett rum vid hissen. Jag fick betala för uppgradering, inte bra!!

Bekräftad gäst: 2019-06-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

962 omdömen
Utmärkt
 
482
Väldigt bra
 
299
Bra
 
124
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2019-08-04

Inlägg av vujatovic2002

Fantastiskt

Otroligt bra hotell, väldigt rent. Mycket bra frukost buffé och en fantastisk sandstrand. Personalen på hotellet är tillmötesgående och otroligt trevliga! Kan verkligen rekommendera detta hotell! Kommer tillbaka nästa år igen.

 
2018-12-19

Inlägg av Gunilla N Sotira, Cypern

Mycket bra

Ett trevligt bemötande från det du stiger ur bilen. De bär opp din väska även till rummet om du vill. Rummen rena och för mig som fryser varma. Sängarna precis lagom mjuka. Frukosten var inte för stor och god. Restaurangerna och barerna var lite dyrare än vanligt men det var så trevlig personal att det gjorde inget. Nu var det lite folk på hotellet så vi blev omhändertagna. Sen var det skönt att kunna sätta på sig baddräkt, morgonrocken och tofflorna ta hissen ner och både simma, bubbla och ta ett bastu bad. Ja det var värt pengarna.

 
2018-08-06

Inlägg av Per-Olle O Landskrona, Sverige

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden.

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden. Bra bokningssystem vad avser bokning av solstolar vid stranden. God mat vid frukost och lunch. Lite långt till centrum och shopping. Dålig ljudisolering mellan rummen.

 
2020-11-08

Inlägg av Larry039 London, Storbritannien

Enjoyable stay but needs some renovation

The key is the nice pool area and proximity to a great beach. If that is what you want then one can't really go wrong here. Friendly staff and nice grounds. However we were here in October and due to the pandemic it was only about 30% full. I suspect in a normal season with high occupancy the place might creek at the seams. Lots of things need renovation - the common parts, gym/indoor pool and the beach area umbrellas and beds for example. The food offering needs a complete overhaul for the prices being charged/to be considered 5 star. The staff were superb. Nothing too much trouble. Hopefully the owners make the investments to match the location and staff efforts.

 
2020-10-20

Inlägg av melita1 Frankfurt, Tyskland

Excellent stay

Wonderful clean hotel with friendly staff. Tasty breakfast and higher covid hygiene levels at buffet compared to other Cyprus hotels we have stayed in recently. Good WLAN and modern clean room. I would highly recommend this hotel.. Provided there is no lock down we will be back in early November for a other stay before they close for winter.