Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 82 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Poolbaren och rest Robinson
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-31


7 av 10

+
Läget nära till det mesta . Bra med badlakan och det fanns alltid varmvatten. Lugnt. Gymmet.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-31


8 av 10

+
Bra läge, bra poolområde, lättillgänglig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-10-30


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-10


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-03


8 av 10

+
Nära centrum och strand
-

Bekräftad gäst: 2022-10-03


5 av 10

+
Bra poolområde, bra pris, fin uteplats och läget
-
Vi fick det vi betalade för kan man ju säga. Inte det fräschaste rummen och madrasserna var så hårda att vi fick ont i ryggen. Saknade också en micro. Små saker men som är viktiga

Bekräftad gäst: 2022-09-19


8 av 10

+
Rummets storlek och poolområdet.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-19


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

357 omdömen
Utmärkt
 
241
Väldigt bra
 
94
Bra
 
16
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2022-11-14

av Helena H

4 veckor i Ayia napa.

Tillbringade 4 veckor här. Och hade självhushåll. + bra lagom hårda sängar,alltid varmt dusch vatten,ingen trängsel vid poolen,bra städat och frikostigt med badlakan.trevligt litet gym, Jättebra läge. Nära allt. Stora rum. - parkeringar inne på hotellområdet. Slitna 2 rumslägenheter ,hälften av solstolarna behöver bytas ut bubbelpoolen trasig till hälften ,trång köksdel.

 
2014-07-25

av GummanHelena Göteborg, Sverige

Hemskt!!

När du kommer in till ditt rum så skall du inte luras av sängarna, dom är inte så mjuka som dom ser ut att vara. Dom är sten hårda och soffan är inte mycket bättre. Frukosten liknar mer en mindre misslyckad lunch med väldigt lite att välja på. ACn (air conditioner) funkar inte om man inte har brickan i och du får en bricka där din nyckel sitter fast så du kan aldrig lämna ACn på för att sen komma tillbaka till ett svalt rum. Dom kommer och städer vid ca 10 tiden vilket är lite för tidigt. Toaletten är i absolut minsta laget, man får inte vara stor/rund om man ska får plats där inne. Jag tycker personligen inte att detta hotell är värt sina 3 stjärnor utan ska istället ha 2 och jag kommer aldrig att rekommendera det till någon.

 
2022-10-30

av jennaken29 Newmarket, Storbritannien

Avoid!

Awful! After a long day travelling, we checked into our room. Firstly can I note, we are not precious travellers…however, a tent would of pleased us more than what greeted us. Firstly the room is extremely dated, fine for young people who come home so drunk they don’t know their own name and It smells musty. We had a shower…which was fine, water pressure was good and temperature fine. However…when we got into bed I started feeling like I had fallen into stinging nettles…when I looked, the bed was fall of little ants. I then saw red suspicion stains on the sheets, and my partner had a cigarette burn hole in her sheet. It was 11:30pm and yet there was no way we could stay there. The receptionist said he could put us in a new room, but after having such a terrible experience in the original room, I find it very hard to believe that the standard of any other room would be much better. So after being told we wouldn’t be refunded our 2 night stay there, we checked out and found Vassos nissi plage….well at that moment, it heaven was a hotel…this would be it! Please, if you are a family or older couple, find some where else!!!!

 
2022-09-08

av M5153SAgeorgias

Cannot fault!

The hotel was amazing and the staff were exceptional and made me feel safe the whole time. The rooms are very clean and I had the best holiday! Could not have asked for anything more. The bar man also makes the best daiquiris :) Georgia x

 
2022-09-06

av nataliabuk88

Amazing

Had the best time! Hotel is amazing and all staff are even better. Everyone made us feel welcome and safe and I couldn’t ask for a better holiday. Everything was perfect! Thankyou bar man for making the best passion fruit daiquiri. Natalia x