Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 27 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Trevlig personal och städning och frukosten
-
Kvällsmatens var för ojämn, den var god ena kvällen för att kvällarna efter åt inte motsvarade mina förväntningar

Bekräftad gäst: 2023-10-30


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-23


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-02


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


8 av 10

+
Nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2023-09-11


8 av 10

+
Lägenheten 337 och städningen och personalen i matsalen
-
Lite mer varierad frukost

Bekräftad gäst: 2023-08-27


8 av 10

+
Poolbaren och rest Robinson
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-31


7 av 10

+
Läget nära till det mesta . Bra med badlakan och det fanns alltid varmvatten. Lugnt. Gymmet.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-31


8 av 10

+
Bra läge, bra poolområde, lättillgänglig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-10-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

374 omdömen
Utmärkt
 
251
Väldigt bra
 
97
Bra
 
17
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2022-11-14

av Helena H

4 veckor i Ayia napa.

Tillbringade 4 veckor här. Och hade självhushåll. + bra lagom hårda sängar,alltid varmt dusch vatten,ingen trängsel vid poolen,bra städat och frikostigt med badlakan.trevligt litet gym, Jättebra läge. Nära allt. Stora rum. - parkeringar inne på hotellområdet. Slitna 2 rumslägenheter ,hälften av solstolarna behöver bytas ut bubbelpoolen trasig till hälften ,trång köksdel.

 
2014-07-25

av GummanHelena Göteborg, Sverige

Hemskt!!

När du kommer in till ditt rum så skall du inte luras av sängarna, dom är inte så mjuka som dom ser ut att vara. Dom är sten hårda och soffan är inte mycket bättre. Frukosten liknar mer en mindre misslyckad lunch med väldigt lite att välja på. ACn (air conditioner) funkar inte om man inte har brickan i och du får en bricka där din nyckel sitter fast så du kan aldrig lämna ACn på för att sen komma tillbaka till ett svalt rum. Dom kommer och städer vid ca 10 tiden vilket är lite för tidigt. Toaletten är i absolut minsta laget, man får inte vara stor/rund om man ska får plats där inne. Jag tycker personligen inte att detta hotell är värt sina 3 stjärnor utan ska istället ha 2 och jag kommer aldrig att rekommendera det till någon.

 
2023-11-01

av Minibun Bognor Regis, Storbritannien

Very basic.

Very basic hotel. The rooms are not great. Aircon doesn’t work that well. Small fridge which doesn’t get that cold. Beds are rock hard and lumpy. Shower works well. Cleaned daily. Despite the 28 degree whether, the pool is absolutely ice cold freezing so our baby couldn’t get in it meaning it was very hard to find anything to entertain her for the week. The breakfast is the same every day, very strange sausages, avoid those. Tiny continental selection. The dinners are varied- a different theme each night and is fairly tasty for such a basic hotel buffet. Zero entertainment. Would be nice if they hired a musician to provide a couple hours music in the bar each night. Or someone to lead some water sports in the pool of a day time to liven it up a bit. Our children complained of boredom several times in the day. The pool is just a basic rectangle pool and the jacuzzi doesn’t work. It’s basically just a round tiny useless pool. The food ordered for lunch from Robinsons is good quality. The pool bar drinks/ice creams are expensive. Location good, 5 minutes walk from the main strip. Overall it’s ok, wouldn’t come back though.

 
2023-10-08

av AdoptedBrummie

Awful hotel, bad design, it floods.

Awful hotel, an old hotel that needs maintenance badly. See pic attached for a rough idea on how bad it gets, water floods the staircase and corridors with staff franticly sweeping water away from rooms. See pic attached to give you an idea of the scale of this hotels problem.

 
2023-09-16

av selmademi Storbritannien

It was okay …

A simple basic accommodation. My room was not like the pics, it was dark, old furniture, with no views at all. Towels are changed daily in the rooms, but rooms are not cleaned daily. Food was hit and miss.. our first night it was terrible, cold and slimy food. I actually wanted to leave. Waiters struggle with speaking English. I did not like how the head waiter asks you when you sit down eating, what’s your room number every single meal. Just stand in the front by the door and ask as we walk in, like other hotels? The bar man was friendly and was probably the only normal person there. There’s no entertainment here.. when I asked reception she said “what’s that?” 🤣 swimming pool large although had a bad smell near it. It was average, not the worst place to stay, but I wouldn’t stay here again..don’t have high expectations if you have booked here