Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 35 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

+
trevlig personal
-
Kalka av kranar, sätta en hylla i badrummet, nya RENA soffor, en till stol till matbordet och ett till dricksglas, finns bara tre för fyra personer. bort det bruna och murriga, bara heltrist, för liten balkong för 4, göra toadörren stängbar inte trevlig utföra sina behov med öppen dörr. lägga till diskhandduk och torktrasa, nytt balkongbord utan en massa brännmärken efter cigaretter.

Bekräftad gäst: 2021-11-06


7 av 10

+
Sängen, buffén, lugnt
-
Personalen!! Dom var otrevliga,

Bekräftad gäst: 2021-11-06


7 av 10

+
Trevlig personal
-
Frukosten låg kvalitet på råvaror

Bekräftad gäst: 2021-11-01


7 av 10

+
Bra läge mellan strand och centrum.
-
Klent med lampor i lägenheten, bara taklampor. Klent kök, inga grejor. Frukt på frukosten.

Bekräftad gäst: 2021-11-01


8 av 10

+
Frukostbuffén
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2021-10-31


8 av 10

+
Rent och snyggt
-
Det fanns ingen information från Apollo på hotellet. Endast informations pärmar och anslagstavla från andra resebolag!!

Bekräftad gäst: 2021-10-31


10 av 10

+
Fint hotell, fina moderna rum, bra luftkonditionering, fin design, trevlig personal, mycket bra och varierad middag med tema.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-10-31


10 av 10

+
Rent och välordnat
-
Ev lite större utbud av "nyttig" frukost

Bekräftad gäst: 2021-10-31


8 av 10

+
Dom uppvaktade min fru med vinflaska på födelsedagen. Vet ej
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2021-10-18


10 av 10

+
Polområdet, maten och trevlig personal.
-
Personalen måste vara mera bestämda mot gäster som gapar och skriker på nätterna.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

344 omdömen
Utmärkt
 
232
Väldigt bra
 
93
Bra
 
15
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2014-07-25

av GummanHelena Göteborg, Sverige

Hemskt!!

När du kommer in till ditt rum så skall du inte luras av sängarna, dom är inte så mjuka som dom ser ut att vara. Dom är sten hårda och soffan är inte mycket bättre. Frukosten liknar mer en mindre misslyckad lunch med väldigt lite att välja på. ACn (air conditioner) funkar inte om man inte har brickan i och du får en bricka där din nyckel sitter fast så du kan aldrig lämna ACn på för att sen komma tillbaka till ett svalt rum. Dom kommer och städer vid ca 10 tiden vilket är lite för tidigt. Toaletten är i absolut minsta laget, man får inte vara stor/rund om man ska får plats där inne. Jag tycker personligen inte att detta hotell är värt sina 3 stjärnor utan ska istället ha 2 och jag kommer aldrig att rekommendera det till någon.

 
2021-10-06

av niamhforbes Falkirk, Storbritannien

Brilliant hotel but the cats really need help :(

Amazing hotel! Our room was right next to the pool and the location was really central. Room was brilliant but unfortunately we couldn’t leave our balcony door open for more than a minute because there was an ant infestation on the balcony. The bathroom was good but could maybe to with a little clean. Im not sure if they live at the hotel, but there are so many stray cats with kittens and health problems that could really do with some care. We made sure to feed and water them daily because they were very hungry, but it would be great to know that they were being fed proper food and given a place to go during the day when its 28°+ as it was heartbreaking leaving them :(. They’re all so lovely!

 
2021-10-03

av Alexandra Z Cluj-Napoca, Rumänien

It's a place to come back

We liked everything...the breakfast, the apartment that was big, clean and comfortable, the staff, the pool, the restaurant and the cats from the backyard. The location is ok because is in the middle of Ayia Napa...walking distance to the center and not very far from the beaches.

 
2021-09-27

av jvolkovako Kairo, Egypten

We will stay here again

Stuff are very friendly and helpful, apartment is very clean and cozy. Special attention deserves food. It’s really amazing. Thanks to the chef. Each evening different dinner. We enjoyed a lot. If we come back to Ayia Napa we will stay in this hotel again.

 
2021-08-30

av 190383George Nicosia, Cypern

Just perfect

Just perfect. Huge, spacious apartments, you have everything you need even if you want to cook by yourself. Nice shower, clean rooms, very good breakfast, and perfect location. And a swimming pool with beds and umbrellas.Maybe some small problem with the parking, but nothing serious. Euronapa apartments it’s an excellent accommodation choice at Ayia Napa. I paid 80 euros per night for a superior double room at weekend. Fair price. You will enjoy it!