Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

61% av resenärerna rekommenderar

760 omdömen
Utmärkt
 
119
Väldigt bra
 
260
Bra
 
188
Mindre bra
 
100
Underkänt
 
93

5 senaste omdömen

2018-08-27

av Siw J

För lite solsängar samt tråkig frukost.

Då det är alldeles för lite solsängar samt att många är trasiga blir det en bokningsfrenesi som börjar redan på småtimmarna. Tråkigt. Brödet på frukosten var inte ätbart. I det s k motionsrummet låg vikterna utslängda huller om buller. Rummen och städningen var alldeles utmärkt. Läget är också jättebra. Kan rekommendera restaurang Garfield som ligger alldeles i närheten. Prova deras gryta.

 
2017-08-18

av Ella R

Nej nej nej!

Har varit i flera olika länder och flera olika hoteller. Aldrig upplevt så otrevliga människor där de hatar turister verkar det som. Hotellet var för övrigt en av de värsta hotellen jag besökt i mitt liv. Vi var en familj på 11pers och vi fick inte en enda dag utnyttja allihopa stolarna vi poolen. Och till maten, HEMSKT! Så mitt råd till er som åker till sunny beach: välj ett annat hotell så ni kan njuta av er semester och inte kasta pengarna i havet, såvida du inte ska vara på hotellet och är där för att festa.

 
2017-08-01

av Ronny T Malmö, Sverige

Man får vad man förväntar sig

Perfekt läge-bara 100meter till stranden , trevlig personal om man själv är trevlig ( tips några ord på Bulgariska ger bonuspoäng ) rent och snyggt iallafall i den södra delen -sämst är den sorgliga bristen på solstolar och parasoll ! jakten börjar redan 05:00 -tips -köp 2 billiga strandmadrasser och ligg på gräsmattan-, frukostbuffen och heller inte rolig.

 
2015-07-12

av sca n nej

Worst hotel ever.

Pinsamt att detta hotellet har 4 stjärnor. Tips, ÅK INTE HIT. Dålig service, äckliga rum, mycket oväsen, inga regler som följs, dålig mat. 4 stjärnigt förväntar man sig i alla fall lite lyx, vilket inte existerar på detta hotellet.

 
2015-07-11

av Linousa Kristianstad, Sverige

Truly terrible experience..

Jag och min flickvän kom nyss hem ifrån en vecka på detta hotellet. När vi kom fram så verkade det som ett helt okej hotell men nej. Rummen var äckliga. Vi fick byta rum efter en dag för heltäckningsmattan luktade så fruktansvärt illa att det knappt gick att vara i rummet. Rummen var så fruktansvärt dålig ljudisolerade att man kunde höra folk andas i rummen bredvid. Detta var ett stort problem då det stod klart och tydligt att det ska vara helt tyst mellan 00.00-08.00 men vi blev väckta varje natt av hög musik, skrikande, springande i korridoren osv. När jag ringde ner till receptionen och bad dom skicka upp någon som kunde säga till dom så slutade det med att tjejerna i rummet bredvid flirtade med vakten och erbjöd honom sex kvällen efter om dom fick fortsätta med sin fest... Helt otroligt. Rummen var dessutom väldigt omoderna. Dåligt städade när vi kom, fullt med hårstrån i sängarna och på toaletten. Frukost ingick och vi köpte till halvpension så vi kunde äta kvällsmat. Vi försökte äta maten på kvällen en dag men fick gå därifrån. Torr, ofärdig ja rent ut sagt äcklig mat. Frukosten var också under all kritik. Personalen var väldigt otrevlig och frågade man något kändes det mest som att man var jobbig eller ivägen. Den enda personalen som var trevlig var en servitör i restaurangen utanför hotellet med samma namn. På hotellet fanns där ingenting att göra om dagarna. Ingen underhållning eller något sånt. Satt jättestora skyltar om att det var "strängt förbjudet" att reservera solstolar och att handdukar plockades bort, så jag blev rätt förvånad redan första dagen efter frukost när jag kommer ut och ska ha två solstolar vid poolen och där låg handdukar på precis varenda solstol. Frågade poolvakten och han bara ryckte på axlarna och suckade åt mig. Så ville man ha en solstol fick man gå upp senast kl 06.00 på morgonen och gå ner och lägga handdukar på dom.. Jag brukar inte vara speciellt kräsen när det gäller hotell och service, speciellt inte på Sunny Beach, men det här var under all kritik. Vi har tidigare varit på ett 2 stjärnigt hotell i närheten som heter Yantra och det var hundra gånger bättre på alla sätt än detta hotellet. Sitter du och funderar på om det är värt att åka hit så för din egen och resten av resesällskapets skull boka ett annat hotell!