Kundomdömen om Sol Marina Palace

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

580 omdömen
Utmärkt
 
227
Väldigt bra
 
193
Bra
 
94
Mindre bra
 
42
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2019-07-25

av Thomasadvisor1

Personal

Hemsk personal. Började med att ingen kan engelska. Mannen som bär väskorna stod kvar i rummet i flera minuter (väntade på dricks?) för en väska som min nyfödda bebis kan bära. Fick på riktigt slänga ut honom o sen dess har han inte ens hälsat. Några av städpersonalen var sjukt otrevliga o städningen sköttes absolut inte. Annars var hotellet mysigt o barpersonalen var trevliga!

 
2018-08-16

av Sofia S

1 vecka med småbarn

Ganska litet hotell men trevligt helhetsintryck:) Bra poolområde, men lite tråkig barnpool Maten var sådär om man är kräsen och sonen på 1,5 var inte jätte imponerad:) Sköna sängar, slarvig städning. Superbra AC och bra läge om man vill gå till old nessebar. Tråkigt att hotellet inte hade någon egen strand, men fanns plats att bada på ändå:)

 
2017-09-12

av Cecke D Falkenberg, Sverige

Semeser

Ett helt toppen hotell. Lugnt, skönt läge i Nya Nessebar. Gångavstånd till Gamla Nessebar. Hotellet har mycket trevlig personal. Maten är god. Bra hygien genomgående. Städning alla dagar i veckan 👍. Och framförallt :Sängarna är jättesköna! Har bott här vid 2 tillfällen och ska jag besöka Bulgarien igen, blir det på Sol Marina Palace ❤

 
2017-08-03

av 519jesperj Göteborg, Sverige

Bra läge

Vi bodde på hotellet i en vecka. Första två dagarna fick vi ett rum med inglasad balkong ut mot vägen men frågade personalen och fick byta efter dessa dagar. Hotellet ligger väldigt bra med gångavstånd till allt man vill göra i Nesebar. Fin utsikt från pool och skybaren. Trevlig personal. Frukosten var inte den bästa men den funkade. Städningen var slarvig. Helhetsintrycket var ändå bra!

 
2017-03-02

av allan l Västerås

Toppenläge

Bra hotell med ett perfekt läge precis utanför bron över till den gamla staden. Läget är lugnt men ändå nära till den livliga gamla delen. Det var perfekt för oss. Bra service från trevlig hjälpsam personal. Rummen var rena och fräscha utan någon extra lyx men bra med balkong. Frukosten var typ buffé och helt ok. Vi provade på middagen på hotellet och den var riktigt bra med olika teman varje kväll. Sammanfattningsvis vi trivdes mycket bra!