Kundomdömen om Sol Marina Palace

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

620 omdömen
Utmärkt
 
242
Väldigt bra
 
208
Bra
 
95
Mindre bra
 
46
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2023-08-06

av annasn123 Varberg, Sverige

Mycket bra all-inclusivehotell nära gamla stan i Nessebar

Trevlig personal. Rent och fräscht. Bra mat - lyxigt med en 7-rättersmiddag som ingår vid boende en vecka. Extra plus för att det finns glass till varje måltid. Det bjuds på bubbelvin till frukost vilket också är mycket trevligt. Nära och bra till havsbad även om det är lite knöligt att ta sig genom stenarna som skiljer stranden och strandpromenaden åt. En annan bra sak är att det ligger väldigt nära gamla stan. Bara några hundra meters promenad. Kan mycket väl tänka mig att återvända hit

 
2023-07-27

av Carina Å

Fräscht all-inclusivehotell

Fint fräscht hotell. Nära en liten strand vid ganska lugn gata. All-inclusive var suveränt. Det fanns alltid något till alla. Mycket att välja på. Massa olika sallader. Pizza. Tårtor och efterrätter. Väldigt fräscht och rent. Rummen var rejäla och fina. Poolområdet var lite tråkigt uppe på taket men det funkar.

 
2019-07-25

av Thomasadvisor1

Personal

Hemsk personal. Började med att ingen kan engelska. Mannen som bär väskorna stod kvar i rummet i flera minuter (väntade på dricks?) för en väska som min nyfödda bebis kan bära. Fick på riktigt slänga ut honom o sen dess har han inte ens hälsat. Några av städpersonalen var sjukt otrevliga o städningen sköttes absolut inte. Annars var hotellet mysigt o barpersonalen var trevliga!

 
2018-08-16

av Sofia S

1 vecka med småbarn

Ganska litet hotell men trevligt helhetsintryck:) Bra poolområde, men lite tråkig barnpool Maten var sådär om man är kräsen och sonen på 1,5 var inte jätte imponerad:) Sköna sängar, slarvig städning. Superbra AC och bra läge om man vill gå till old nessebar. Tråkigt att hotellet inte hade någon egen strand, men fanns plats att bada på ändå:)

 
2017-09-12

av Cecke D Falkenberg, Sverige

Semeser

Ett helt toppen hotell. Lugnt, skönt läge i Nya Nessebar. Gångavstånd till Gamla Nessebar. Hotellet har mycket trevlig personal. Maten är god. Bra hygien genomgående. Städning alla dagar i veckan 👍. Och framförallt :Sängarna är jättesköna! Har bott här vid 2 tillfällen och ska jag besöka Bulgarien igen, blir det på Sol Marina Palace ❤