Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 22 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget direkt vid havet. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-09


6 av 10

+
Bra läge vid en fin strand. Bra solsängar och parasoller.
-
Mögellukt i garderob och i badrummet. Ensidig tråkig frukost som inte ens hade juice utan en saft.

Bekräftad gäst: 2022-08-05


6 av 10

+
Läget vid havet och utsikten från restaurangen
-
Kylskåp fungerade inte Gratis solstolar men hyrde ut de flesta till gäster från annat håll Strandhanddukar slut vissa dagar Nyckelkortsom ej fungerade men de hade inte fler…

Bekräftad gäst: 2022-07-29


10 av 10

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2022-07-08


9 av 10

+
Läget och det jättefina rummet med havsutsikt (som vi själva bytte till). Skönt med stranden så nära och att man inte låg som packade sillar på solstolarna. Mysig och skuggig innergård där man åt frukost.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-28


10 av 10

+
Läget, personalen och maten.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-17


8 av 10

+
Personalens beteende , utsikten
-

Bekräftad gäst: 2022-06-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

106 omdömen
Utmärkt
 
50
Väldigt bra
 
35
Bra
 
10
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2022-08-12

av HeleneA636

Härlig vecka vid havet!

En skön semester på ett bra hotell. Rymligt rum och stort badrum. Sköna sängar men tyvärr hårda kuddar. Fungerande AC och kylskåp. Balkong med havsutsikt. Trevlig och serviceinriktad personal. Bra frukost och bra mat. Solstolar är gratis för hotellgäster men tyvärr togs det emot betalande gäster från andra håll. Det gjorde att hotellgäster kunde bli utan stolar. Det kan förbättras genom att säkerställa att stolarna är till för hotellets gäster i första hand.

 
2019-07-21

av andreasgreiff Saranda, Albanien

Restaurang Jaroal

Jag har varit i Saranda i en hel vecka och ätit på många restauranger och Jaroal var klart bäst👍🏻🤩 Fantastisk service för att när jag först bokade frågade personalen vilket bord jag ville ha. Musslorna, ostarna och oxfilén med tryffelsåsen var magisk, fantastisk utsikt och mycket trevlig personal💯👍🏻🤩 Ett måste om ni kommer till Saranda. Nr2 är Grand Hotells restaurang

 
2019-06-21

av LenaB861 Göteborg, Sverige

Över förväntan!

Vi, ett gäng soltörstande väninnor från Göteborg, bodde här en vecka och njöt av ypperlig frukostbuffé, privat strand med barservering, gratis solstolar, parasoll och badhanddukar på 0 m avstånd från hotellet! Våra rum hade sköna sängar, tv, kylskåp och hänförande havsutsikt (efter att vi lyckats byta bort rum 101), städningen oklanderlig och fungerande AC. All personal var mycket trevlig, personlig och tillmötesgående. Speciellt serveringspersonalen Angela och Claudian. Hälsa dem från oss om ni åker dit, vi kan varmt rekommendera hotellet! Lena & friends

 
2018-08-31

av Biggestaltrip Göteborg, Sverige

Sarandas absolut sämsta restaurang

Gå för allt i världen inte hit. Pissdålig service och fascinerande usel mat. En indolent apa hade tillagat ”sea food mixen” bättre. De enda som leverera är utsikten men det luktar k*k från hela j***a köket och personalen stinker rutten fisk

 
2017-08-03

av Michel R

Missnöjda!

För det första så försökte vi få tag på någon från hotellet sedan i maj månad, både via mail och telefon, utan resultat. När vi väl anlände så fick vi ett rum där belysningen inte fungerade som den skulle, deras wi-fi fungerade inte i vårt rum och vi bad om att få byta rum till ett som var lagt direkt mot havet. (Mot extra betalning såklart) Allt detta lovade dom att fixa, men efter mycket tjat och efter att ha frågat om vad som händer med rymsbytet i varannan dag i nu 10 dagar så får vi reda på att det har funnits lediga rum, mot havet, men att de tyvärr är bokade nu så vi får bo kvar i vårt rum resten av vistelsen med... Dålig service, ägaren verkar inte bry sig. Även när vi bad om att få tala med honom direkt så ignorerade han oss bara.