Resmål i Albanien

resmål sorterade efter

Durres riviera är en lång sandstrand som sträcker sig från staden Durres och nästan en mil söderut. Här lyser solen över de grönskande bergen och den vackra stranden i detta semesterparadis med god mat och billiga priser. Välkommen att upptäcka Durres riviera och de fascinerande omgivningarna.

Läs mer om Durres Riviera 7 hotell från 3 640 SEK

Följ med Apollo på en resa till Saranda – den albanska kuststaden mittemot Korfu. Vattnet är kristallklart och stranden kantas av prisvärda restauranger och caféer. I närheten finns mycket att upptäcka både i form av naturupplevelser och historia.

Läs mer om Saranda 17 hotell från 3 407 SEK

Dhermi är en av Albaniens bäst bevarade hemligheter. Det är en trendig sommardestination för lokalbefolkningen som nu lockar allt fler resenärer från Norden med sin härliga vita strand och det klarblå vattnet. Här bor du mellan kusten och bergen i en albansk by med sann lokal känsla.

Läs mer om Dhermi 1 hotell

Upptäck det genuina Albanien och stillsamma Himara. Denna lilla by har de senaste åren lockat allt fler turister med sina två stränder med kristallklart vatten, sin pittoreska strandpromenad och den goda, billiga medelhavsmaten.

Läs mer om Himara