Enrumslägenheter

Ljusa enrumslägenheter med sovrum kombinerat med vardagsrum och minikök. Kokplattor, enkel köksutrustning, kylskåp, vattenkokare och kaffebryggare. Tv. Gratis wifi. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller markbalkong. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Större tvårumslägenheter

Ljusa större tvårumslägenheter med ett separat sovrum. I samtliga lägenheter finns det ett kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, enkel köksutrustning, kylskåp, vattenkokare och kaffebryggare. Möjlighet till extrabäddar i det kombinerade vardagsrummet/miniköket. Gratis wifi. Luftkonditionering och deponering mot avgift. I vissa tvårumslägenheter finns luftkonditionering endast i sovrummen. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Dusch och wc. Två balkonger. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 65 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter

Ljusa tvårumslägenheter med ett separat sovrum. I samtliga lägenheter finns det ett kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, enkel köksutrustning, kylskåp, vattenkokare och kaffebryggare. Möjlighet till extrabäddar i det kombinerade vardagsrummet/miniköket. Tv med lokala kanaler. Gratis wifi. Luftkonditionering och deponering mot avgift. I vissa tvårumslägenheter finns luftkonditionering endast i sovrummen. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller markbalkong. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/ 2-5 personer.