Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 101 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Stor lägenhet
-
Dåliga sängar, dyr av och saftybox

Bekräftad gäst: 2023-10-09


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-25


8 av 10

+
Poolen
-
Mycket oljud. Hårda och små sängar

Bekräftad gäst: 2023-08-28


2 av 10

+
Det bästa med hotellet var nog att det var ett väldigt lugnt hotell i sig, inte mycket liv och stim trots där fanns barn och så. Viss personal va super trevlig men typ 2/10 ..
-
Personalen på hotellet var inte riktigt serviceminded om man säger så, hälsade inte och intresserade sig inte alls för sina gäster, satt och sov i receptionen på kvällarna när man kom hem. Hotellrummen var jätte lyhörda, hörde grannar jätte tydligt till och med deras snarkningar hördes in till oss. Där fanns bara ac i sovrummet och där stod bara två sängar, den tredje sängen var placerad i vardagsrummet där det inte ens fanns någon ac, vi fick betala 700 lira för acn och den var katastrof dålig då det inte ens blev kyligt i rummet och det var ingen som var villig att fixa det. Poolen var alldeles för liten så alla fick inte plats runt den plus att där va alldeles för mycket skugga kring poolområdet tråkigt nog. Wifi var inte heller det bästa, fungerade bara på vissa ställen i rummet.

Bekräftad gäst: 2023-08-21


6 av 10

+
Stora rum
-
AC ska ingå i priset och inte kosta extra i sådana varma länder.

Bekräftad gäst: 2023-08-19


8 av 10

+
Lugnt
-

Bekräftad gäst: 2023-07-29


8 av 10

+
Bra service , fin personal
-
Att man fick betala extra för att få AC på rummet och att det inte fanns någon handtvål i badrummet

Bekräftad gäst: 2023-07-17


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-15


8 av 10

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2023-07-08


10 av 10

+
Att alla var så trevliga. Rent & snyggt!
-

Bekräftad gäst: 2023-07-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

67 omdömen
Utmärkt
 
25
Väldigt bra
 
32
Bra
 
6
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-07-28

av V7541STlindap Sverige

Missnöjd

* dyr aircondition, betalade 1800 lira för två veckor för EN ac i sovrummet, där efter tillkom ytterligare 700 lira för ac i vardagsrummet. * Lyhört, hör grannar både ovanifrån samt vägg-i-vägg. * ingen handtvål * ofräscha handdukar som det var stora hål i * städning okej

 
2019-10-19

av sivelve Orbyhus, Sverige

Trivsamt hotell

Andra gången vi bor på Sailor, lagom stort och nära till det mesta. Bra mat om än det tog ganska lång tid innan den serverades. Ett extra plus till vår städerska en jätterar tjej och som såg till att det fanns ordentligt med toalettpapper vilket tyvärr ofta snålas med

 
2019-10-01

av Peterknutsson

Peterknutsson

Ett mycket trevligt lägenhetshotell. Personalen är väldigt trevligt och sängarna är i bra kvalitet. Det finns pool som jag själv inte har utnyttjat men det är trevligt att den finns. Hotellet ligger på ett bra avstånd från stranden med trevliga restauranger i närheten. Jag kommer att bo på Sailor nästa gång jag åker till Turkiet

 
2018-08-12

av 922jennye Borås, Sverige

Bra läge, trevlig personal

Vi var två veckor på Sailor apart och stortrivdes. Lägenheten var stor med gott om utrymme. Ca 5 minuters promenad till Kleopatra Beach. Till staden tar det ca 20 min att gå, taxi finns annars utanför om man inte orkar. Det finns både några större affärer och mini-marker runt hotellet. Även inne i hotellet finns lite varor att köpa.Pool finns på hotellet och det finns både platser med skugga och sol. Hotellet har en restaurang så du kan antingen beställa maten och dryck till din solstol eller slå dig ner på restaurangen. Dom städade rummet 6 dagar i veckan, den 7:e byter dom bara soppåsar. Det kostar 240 TL i veckan för Ac. Personalen är väldigt hjälpsam. Återvänder gärna!

 
2018-05-15

av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett fräscht lägenhetshotell i centrala Alanya. Det ligger med gångavstånd till den populära Kleopatrastranden. Det är också nära till shoppingdistriktet och nöjesdistriktet. Det finns en livsmedelsbutik runt hörnet. Lägenheterna är stora och ljusa. Stort kombinerat kök och vardagsrum. Trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Bra wi-fi .