Kundomdömen om Sentido Phenicia

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

9132 omdömen
Utmärkt
 
6509
Väldigt bra
 
1711
Bra
 
554
Mindre bra
 
204
Underkänt
 
154

5 senaste omdömen

2019-10-02

av rasmusj818 Agadir, Marocko

Allvarligt?

Vilken standard är ni som skriver bra omdöme om detta hotell vana vid? Det är långt ifrån 4stjärnigt, knappt 2 skulle jag säga. Dåligt städat när vi anlände. Rumsnycklar (kort) slutade funka flera ggr.

 
2017-09-07

av Adna S

Best Hotel in Tunisia ( super mario )

Ett hotell som är väldigt bra med fina tennisbanor och fina hotellrum. Man trivs väldigt bra och maten är väldigt bra. Det är nära till havet och man har tillgång till fina pooler. Man trivs väldigt bra här och jag rekommenderar verkligen hotellet om man åker hit. Trevlig personal också.

 
2017-02-25

av Mirjam B

Super mamadou

Jättetrevliga människor, bra mat och fina rum! Fina pooler och stranden precis bredvid hotellet. Bra gym och fina tennisbanor, golfbana nära och liten supermarket på hotellet. Skönt med varm pool och rolig underhållning.

 
2017-02-21

av Christian S

Super mamadou and maya

Det är ett jättefint och mysigt hotell. Med både flera pooler och nära till havet. Det är väldigt fina och sköna rum som man trivs i väldigt bra i. Maten är god och det finns hela tiden tillgång till någon slags mat så att man aldrig känner sig hungrig. Animation på hotellet är väldigt bra och kul, kommer man hit måste man träffa på Mamadou som är en väldigt rolig kille och han är alltid väldigt trevlig och härlig.

 
2017-02-14

av Hanna W

Nice hotel

Jättefint hotell med bra service. Bra mat och rummen är fina. Många roliga aktiviteter. Kommer ni hit så måste ni hälsa på Mamadou, han jobbar med "animation" här på hotellet, han håller i olika roliga aktiviteter och är väldigt trevlig!