Kundomdömen om Paradise Palace

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

4500 omdömen
Utmärkt
 
2260
Väldigt bra
 
1228
Bra
 
463
Mindre bra
 
253
Underkänt
 
296

5 senaste omdömen

2014-11-06

av mathsa Örebro, Sverige

Maths

Hotellet är mycket bra. Nära till en fin strand och ett mycket bra poolområde. Rummen är helt okey. Servicen är kanon överallt på hotellet. Det som drar ner betyget är maten!! Den är totalt smaklös. De kryddar inte alls verkar det som. Och det är mycket som är friterat. Bakverken ser fantastiska ut men smakar ungefär likadant. Så all inclusive skulle jag absolut inte rekommendera utan om ni åker hit ät någon annanstans.

 
2014-11-05

av Nilla128 Tibro, Sverige

Väldigt bra

Ett tryggt boende, rent och snyggt. Området är omgivet av höga staket och grind där vakter står och kollar vilka som passerar. Vakter patrullerar inne på området under den mörka delen av dygnet. Även stranden kollas av så inga obehöriga kommer in på området den vägen. Trevligt hotellområde och poolområde. Nära till stranden med parasoll och liggstolar. Ren och fin strand. Det finns ett litet gym, men det får inte så högt betyg av mig. Även en liten inomhuspool finns. Restaurangen erbjuder ett väldigt stort utbud av rätter, sallader m.m. Tyvärr får maten inget högt betyg heller av mig. Den är oftast smaklös, köttbitarna i grytorna har ofta varit sega, alltså inte lagats tillräckligt. Pommes frites har oftast friterats för lite också så den var lite för fast i konsistensen. Man fick salta mycket för att det skulle smaka. Smöret var inte gott, osten smakade inget vidare då den var mycket olik de ostar vi äter i Sverige. Det var mycket friterat även på morgonen. Lite överdrivet tycker jag. En massa bakverk som var fina att se på men oftast inte smakade så mycket eller var de alldeles för söta. Juicerna var alldeles för söta. Det hade varit bättre om de minskade ner på utbudet och satsade på att smaken. Dra ner på sockret och krydda maten mer. Servicen i restaurangen var mycket god och det var fräscht, rent och snyggt.

 
2014-11-05

av Haller2014 Stockholm, Sverige

Måns Alm

fantastiskt läge med fina rum. Det fanns lite mögellukt, men inget som störde mig särskilt mycket. Men jag skulle starkt rekommendera att äta någon annanstans. Samma smaklösa mat varje dag! Ingen i vårt sällskap tyckte om maten. Sämre mat får man leta efter... Min mage har blivit förstörd av maten. Är hemma sjuk efter sviterna ifrån deras mat...

 
2014-11-05

av idamalin Stockholms län, Sverige

Mysigt hotell med bra service

Ett väldigt mysigt hotell med mycket bra service och det mesta som kan tänkas behövas finns. Dock finns bara Wifi i lobbyn eller om du köper ett tunisiskt sim-kort till mobilen med internet, det var billigt men du behöver en upplåst mobil. Matbuffén var stor och okej men inte så varierad över veckan så ät inte på hotellet varje dag...

 
2014-11-05

av amraz Göteborg, Sverige

Fint ställe!

Det här är en väldigt fin anläggning. Hotellet är stort med fina grönområden och erbjuder fantastiska vyer. Maten är god och det är rent i restaurangen. Hotellet har en fantastisk strand och erbjuder möjligheter till avkoppling. Det är 5 min från Yasmin Hammamet och 10 min från Hammamet, nära till shopping och sevärdheter. Jag är mycket nöjd!