Kundomdömen om Nozha Beach Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
5,3 av 10 baserat på 3 omdömen
Övergripande bedömning
 
5,3 / 10
Städning
 
4,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
4,0 / 10
Mat och dryck
 
2,7 / 10
Rum/lägenhet
 
6,3 / 10
Service
 
4,3 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Var personalen och animations team, superduktiga och trevliga!
-
Vi förväntar oss inte att bli gravt magsjuka. Sen var Apollos information rakt felaktig! Det finns INTE glass och donuts mellan 11-23. Endast mellan 15-17 fanns det! Trampbåtarna som vi skulle få använda dagligen var en ren bluff, de där båtarna ligger i en hög på stranden och verkar ha varit utdömda för flera år sedan. BARA vattensport mot dyr betalning fanns. Inga små avvikelser i min mening, och något som VERKLIGEN kan göra barn besvikna!

Bekräftad gäst: 2024-06-15


5 av 10

+
Toaletterna vid buffén var fint renoverade. Men saknade alltid toalettpapper eller papper att torka händerna med.
-
Inte särskilt tillmötesgående. Dålig på engelska, renligheten både rum, poolområdet, sol stolarna/borden vid poolen/stranden. Hygieniskt sett är det under all kritik.

Bekräftad gäst: 2024-06-15


5 av 10

+
Nära till Havet, bra aktiviteter, bra med solstolar, vänlig personal
-
En snabbare incheckning, var en katastrof , varm mat skall vara varm, skall det va frukost från 6.00 så skall det va hel frukost och ingen halv. Men jag vill skriva här att vi kommer att fortsätta resa med er, Apollo vi trivs med er för det har varit bra genom åren

Bekräftad gäst: 2024-06-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

59% av resenärerna rekommenderar

75 omdömen
Utmärkt
 
69
Väldigt bra
 
3
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2024-06-12

av Deborah M

Esperienza molto bella

Animazione italiana molto buona, i ragazzi sempre coinvolgenti e attenti alle esigenze degli ospiti. Colazione, pranzo e cena molto ricchi a buffet. Spiaggia un po' da pulire ma per il resto tutto perfetto. Piscina enorme e bellissima per grandi e piccini. Abbiamo versato molte lacrime tornando a casa, un posto che sicuramente ci rimarrà nel cuore.

 
2024-06-12

av Charlene B

Fantastique

L'accueil a été parfait. Les chambres sont toujours entretenues incroyable bien. Premier séjour en Tunisie et aucun regret. Le buffet est très varié en une semaine nous n'avons jamais manger la même chose. Des animations tout au long de la journée mais également la soirée. Le personnel est disponible à chaque moment de la journée. Je recommande cet hôtel sans aucune hésitation

 
2024-06-10

av Farah M Paris, Frankrike

Séjour inoubliable !!!

Je ne pouvais pas attendre mon retour pour vous parler de cette pépite… hôtel fraîchement rénové, décoré avec goût… les chambres sont confortables climatisés… la wifi au top… la piscine magnifique… avec direct à la plage… expérience au spa fantastique…nourriture excellente… mais ce qui fait toute la beauté de cet hôtel… son personnel si bienveillant, disponible et hyper professionnel… mention spéciale au directeur si souriant et proche des clients… courez y !!!! Inutile de vous dire que j’y reviendrai avec plaisir 🤩

 
2024-06-09

av nicoagus Canzo, Italien

Splendida settimana

Ottima struttura, dotata di ogni comfort, staff gentile e sempre disponibile. Animazione perfetta, gentili e divertenti e con molta voglia di fare ed è proprio il loro punto forte. Elisa, Asia, Filippo, Hansa,Louma,Emna, Maurice, Iyadh e Sabri, ragazzi dell animazione pieni di voglia per far passare un’ottima esperienza! Lo consiglio vivamente.

 
2024-06-07

av Aldo C

Excellentes vacances !!!

Excellent séjour qui fut une parenthèse paradisiaque. Toute l'équipe est sympathique. Les espaces sont confortables et la plage est magnifique. Les repas sont bons et variés. Les animations sont diverses et conviviales. Les activités sportives sont très satisfaisantes. Le SPA et les massages sont tout simplement parfaits ! Encore merci à chaque membres de l'équipe ainsi qu'à Monsieur le Directeur pour leur accueil et leurs attentions.