Kundomdömen om Katathani Phuket Beach Resort & Spa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

6154 omdömen
Utmärkt
 
3609
Väldigt bra
 
1632
Bra
 
517
Mindre bra
 
202
Underkänt
 
194

5 senaste omdömen

2024-04-03

av Tove S Sundsvall, Sverige

Lyxigt och välordnat

Vi bodde två nätter i ett rum med havsutsikt och stor terrass. Sköna sängar, bra AC och sköna kuddar. Stranden var ren och vattnet klart. Gick att köpa fruitshakes på stranden och hyra solstolar. Poolområdet var vackert med flera pooler och det fanns många solstolar. Frukosten var fräsch och hade det man önskade.

 
2024-02-02

av 59alfc Luleå, Sverige

Ack.

Nivåskillnaden på rummet och in i rummet.Hotellet med den stora grönskande trädgården och dom många poolerna och personalen var helt okej.Lite för hög ljudnivå vid frukosten ( någon form av ljuddämpning skulle sitta fint).För många ryssar som inte vet vad vanligt vett och etikett är.

 
2024-01-11

av Stella J Karon, Thailand

Matförgiftad

Vår son blev matförgiftad på hotellet och dessvärre hanterades det inte bra av hotellet. När jag påpekade detta, fick vi till svar att dom inte kan göra något åt detta. Mycket märkligt. Vi kommer inte att boka detta igen.

 
2023-03-27

av C2953TGlinal

Skadedjur

Detta var vårt försa besök på detta hotell och de är uppdelat i 3 olika delar, bhuri bodde vi på och det rekommenderar jag inte till någon. Jag och min syster bytte rum 6 gånger under våra 7 nätter. Första natten luktade de fruktansvärt mycket mögel och acn funkade inte som den ska, då vart vi flyttade till ett annat rum dör vi märkte att det var fullt med trämaskar runt om i rummet, det var fullt med ägg på sänggaveln över våra huvuden samt i sängarna, vi bad då om hjälp och det svar vi fick var att den skulle städa bort dem och de nöjde vi oss inte med så då fick vi byta igen och sov i det nya rummet en natt tills de va fler av dessa djur i de nya rummet så då bytte vi igen och kom till ett rum där vi märkte på kvällen när vi skulle sova att det var fullt med levande av dessa djur i våra sängar och under huvudkudden och då kände vi att detta var droppen då fick vi byta till den finare felan av hotellet och det rummet var som natt och dag det kändes som två helt olika hotell. Där vart vi nöjda synd bara att dem inte kunde lösa de till oss direkt. Vi var 7 stycken som åkte och vi delade upp oss så vi hade 3 rum och hela sällskapet fick byta rum under vår vistelse. Poolerna va super fina och stranden jätte fin men det här hotellet skulle jag inte rekommendera till någon. Servicen var heller inte så bra. Så bo inte på detta hotell!!!

 
2023-03-20

av 218ronaldf Skärhamn, Sverige

Har allt från helt egen strand till 4 resturanger inom området och en utanför på gatan. Hela hotellkomplexet sköts med utsökthet

På Thani ving finns 3 pooler, på Buri ving finns 2 pooler och på The Shore som ingår i samma kedja finns 1 pool. The Shore har eget kök av utsökt klass. Vi har varit här många gånger liksom 1 gång på The Shore. Köken består av 1 buffe/frukostmacka, 1 Indisk rest, 1 rest med inriktning på finare Thailändska rätter och 1 rest Ficherman varför med inriktning på fisk /skaldjur men även kött. Burri ving har givetvis egen frukost/bufferesturang, samt en ala cartresturang vid havet.