Kundomdömen om Katathani Phuket Beach Resort & Spa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

5514 omdömen
Utmärkt
 
3177
Väldigt bra
 
1525
Bra
 
476
Mindre bra
 
182
Underkänt
 
154

5 senaste omdömen

2022-01-04

av MarcusH1302 Stockholm, Sverige

Härligt hotell, med bra läge och fin strand. Men det finns några saker som bör förbättras.

Mycket trevligt hotell på en fantastisk strand. Rummen var okej, även om viss inredning känns lite gammal och ur tiden. Personalen är supertrevlig och alltid glada vilket gör att upplevelsen blir därefter. Läget är också mycket bra med en bra restauranger utanför på gatan och i området. Hotellets barer och egna restauranger är dock inget som är fantastiskt, speciellt inte för de priser de tar för maten. Vi hade ett mycket härligt rum med en av de bästa vyerna i området. Tyvärr blev helhetsintrycket nedtaget av att vi hade enormt mycket kryp i badrummet. Oavsett hur mycket det städades var det alltid fullt med nya kryp på kvällen. Rummen är också ovanligt fuktiga, vilket gör att badkläder, träningskläder etc aldrig torkar och börjar lukta surt. Detta är ett relativt vanligt problem på hotell i Thailand, men upplevde att det var mycket mer på detta hotell än vanligt. Utöver fukten och krypen på rummet var allt i stort 10 poäng av 10 möjliga. Frukostbuffén har dock en del saker att förbättra då man saknar några saker som är standard på alla internationella bufeer.

 
2020-02-23

av Lotta W Perstorp, Sverige

Tio notch 🌟🌟🌟🌟🌟

Det här hotellet har allt man kan önska sig av en semester! Fint poolområde, fräscha och bekväma rum, härlig strand där man direkt kan ta en longtailbåt om man vill ut på äventyr till havs och så trevlig och service minded personal. Det är svårt att åka till Thailand igen och prova en annan ort och hotell - vi blev besvikna i Khao Lak och kommer därför tillbaka hit till Katathani igen där vi vet att vi inte saknar någonting. De sätter ribban högt!

 
2019-12-23

av LundellHelena

Lyx

Vi var 2 familjer med barn mellan 10-17 år som bodde här veckan före jul.Fantastiskt läge och skönt att slippa sand då solsängarna står på stora gräsytor.Otroligt rent på det gigantiska området.Frukosbuffen var toppen,mkt att välja på.Finns absolut inget att klaga på.Rummen var ok,en del luktade dock lite fukt.Rekommenderar verkligen detta fina hotell med dess vänliga personal./Helena

 
2019-03-31

av pellegunilla Stockholm, Sverige

Bästa stranden, bästa Hotellet i Phuket området.

Fantastiskt och stor Hotellanläggning direkt på Kata Noi stranden. Fina Poolområden, även för barn. Många bra Restauranger inom Hotellet. Fina rum, med fin utsikt över Beachen, och Palmer med gräsytor. Rummen något slitna, om man tittar efter. Mycket trevlig personal.

 
2019-02-19

av 876perl Hallstahammar, Sverige

Sagolikt läge direkt vid stranden

Boka Thani wing oceanfront - ungefär så bra du kan på på Phuket. Hotellets extremt välskötta pooler i den underbara, lugna trädgården, och just intill - stranden, havet. Med andra ord ett utmärkt läge för att vara ett hotell i Thailand, i de flesta fall får du gå en bit för att komma till havet. Därtill ligger hotellet vid en återvändsgata, så omgivningarna är milt sagt lugna och behagliga. Städningen och renligheten är till och med lite bättre än normal 5-stjärnig nivå. Stora rum, men inredningen andas aningen 90-tal. Bra kanalutbud på TV´n, minus för något ljudlig AC samt avsaknad av minibar. Finns för all del kylskåp att själv fylla upp. Och som alltid i Thailand - mycket vänlig, hjälpsam men samtidigt diskret personal. Den massage som gives vid alla poolområden är toppen, och därtill rimliga priser - unna dig detta varje dag. Frukosten håller världsklass, och hotellets alla restauranger är väl värda ett besök för middag - om du nu inte vill lämna hotellområdet. Sammanfattningsvis, ett riktigt bra val för parsemestern.