Kundomdömen om Katathani Phuket Beach Resort & Spa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

5728 omdömen
Utmärkt
 
3307
Väldigt bra
 
1569
Bra
 
496
Mindre bra
 
191
Underkänt
 
165

5 senaste omdömen

2023-03-27

av C2953TGlinal

Skadedjur

Detta var vårt försa besök på detta hotell och de är uppdelat i 3 olika delar, bhuri bodde vi på och det rekommenderar jag inte till någon. Jag och min syster bytte rum 6 gånger under våra 7 nätter. Första natten luktade de fruktansvärt mycket mögel och acn funkade inte som den ska, då vart vi flyttade till ett annat rum dör vi märkte att det var fullt med trämaskar runt om i rummet, det var fullt med ägg på sänggaveln över våra huvuden samt i sängarna, vi bad då om hjälp och det svar vi fick var att den skulle städa bort dem och de nöjde vi oss inte med så då fick vi byta igen och sov i det nya rummet en natt tills de va fler av dessa djur i de nya rummet så då bytte vi igen och kom till ett rum där vi märkte på kvällen när vi skulle sova att det var fullt med levande av dessa djur i våra sängar och under huvudkudden och då kände vi att detta var droppen då fick vi byta till den finare felan av hotellet och det rummet var som natt och dag det kändes som två helt olika hotell. Där vart vi nöjda synd bara att dem inte kunde lösa de till oss direkt. Vi var 7 stycken som åkte och vi delade upp oss så vi hade 3 rum och hela sällskapet fick byta rum under vår vistelse. Poolerna va super fina och stranden jätte fin men det här hotellet skulle jag inte rekommendera till någon. Servicen var heller inte så bra. Så bo inte på detta hotell!!!

 
2023-03-20

av 218ronaldf Skärhamn, Sverige

Har allt från helt egen strand till 4 resturanger inom området och en utanför på gatan. Hela hotellkomplexet sköts med utsökthet

På Thani ving finns 3 pooler, på Buri ving finns 2 pooler och på The Shore som ingår i samma kedja finns 1 pool. The Shore har eget kök av utsökt klass. Vi har varit här många gånger liksom 1 gång på The Shore. Köken består av 1 buffe/frukostmacka, 1 Indisk rest, 1 rest med inriktning på finare Thailändska rätter och 1 rest Ficherman varför med inriktning på fisk /skaldjur men även kött. Burri ving har givetvis egen frukost/bufferesturang, samt en ala cartresturang vid havet.

 
2023-03-13

av ronald f göteborg

Fint hotell med total service.

Katathani har 2 delar. Thani ving ligger med 3 stora poler framför stranden som är ca 750 meter bred. Buri ving ligger bå andra sidan lokala vägen till The store, och har pool bredvid Thani ving. Hotellet har flera ala-cart resturanger och 1 bufferesturang. Hotellet är mycket välskött och underhålles dagligen. Vi har bott på Thani vingdelen 8 ggr och 1 gång i Villorna på The Shore, och är väldigt nöjda med allt. Relativ lugnt familjehotell med all service man kan önska sig. Kan bara rekommenderas. Vill man uppleva mer kvällstid, en tugtug 10 min till Kata Beach.

 
2022-11-26

av a123ma Helsingborg, Sverige

Phuket november 2022

Området är mycket trevligt med en riktigt härlig strand. Faktiskt den bästa på Phuket enligt min mening. Långgrund passar även barn. Dock underströmmar i november. Hotellet ... ja, det öste ned när vi kom dit. Entrén från gatan ser inte speciellt imponerande ut. Ser betydligt bättre ut från strand sidan. Vi bodde på "Thani - wing" med havsutsikt. Det finns även något som heter "Buri - wing" som ligger längre bort på andra sidan gatan, men var aldrig där. Hotellet som sådant täcker hela Kata Noi beach. Rummet var hyfsat stort med två queen size sängar samt en uppredd soffa, (Reste med dotter och barnbarn) Det syntes på rummet att hotellet var tämligen gammalt även om det var uppdaterat. Utvändigt behövde hotellet en genom körare (typ målning, byte av brädor mm.) Det fanns flera olika poolområden (med tillhörande barer) Poolernas djup varierade mellan 1 m till ca 1.60. På den fina stranden (härlig finkornig sand) fanns det badvakter som höll koll på de badande. På hotellet finns flera restauranger, Inte speciellt billiga, Utanför finns 3 - 4 restauranger. Provade tre av dem och maten var inte speciellt god. Mitt råd när det gäller äta, ta en taxi till Kata. Kostar 300 bath. Hotellet fixar taxi. Frukosten var helt ok. Där fanns allt vad som man kunde förvänta sig (och lite till). Så till det som var mindre bra. 80 - 90 % av hotellgästerna var ryssar, och vi vet ju alla hur de uppför sig utomlands!!! Hotellet har riktigt många solstolar både runt poolerna och utefter stranden. På dessa solstolar låg det alltid handdukar från tidig morgon till sen kväll. Oavsett om någon låg där eller ej. (Hotellet håller med pool handdukar). Vi, min dotter och jag kom från Khao Lak där vi bott på La Flora Resort en vecka, och enligt min mening är det hotellet ett bättre val. Stranden är inte riktigt lika långgrund, men annars inklusive omgivningar ett bättre val.

 
2022-01-04

av MarcusH1302 Stockholm, Sverige

Härligt hotell, med bra läge och fin strand. Men det finns några saker som bör förbättras.

Mycket trevligt hotell på en fantastisk strand. Rummen var okej, även om viss inredning känns lite gammal och ur tiden. Personalen är supertrevlig och alltid glada vilket gör att upplevelsen blir därefter. Läget är också mycket bra med en bra restauranger utanför på gatan och i området. Hotellets barer och egna restauranger är dock inget som är fantastiskt, speciellt inte för de priser de tar för maten. Vi hade ett mycket härligt rum med en av de bästa vyerna i området. Tyvärr blev helhetsintrycket nedtaget av att vi hade enormt mycket kryp i badrummet. Oavsett hur mycket det städades var det alltid fullt med nya kryp på kvällen. Rummen är också ovanligt fuktiga, vilket gör att badkläder, träningskläder etc aldrig torkar och börjar lukta surt. Detta är ett relativt vanligt problem på hotell i Thailand, men upplevde att det var mycket mer på detta hotell än vanligt. Utöver fukten och krypen på rummet var allt i stort 10 poäng av 10 möjliga. Frukostbuffén har dock en del saker att förbättra då man saknar några saker som är standard på alla internationella bufeer.