Rumstyper på Katathani Phuket Beach Resort & Spa

Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass med poolutsikt. Rummen ligger i Bhuri Wing-området. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. Rummen ligger i hotelldelen Bhuri Wing. En bred dubbelsäng eller två smalare dubbelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong eller terrass. Juniorsviterna ligger vid stranden i hotelldelen Thani Wing. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork, Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45-50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Svit

Svit med balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. Sviterna ligger i hotelldelen Thani Wing och består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel. Rummen går att dela av med skjutdörrar med glasrutor. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. En tv med internationella kanaler i varje rumsdel. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 75 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.