Rumstyper på Katathani Phuket Beach Resort & Spa

Deluxerum

Ljusa, något slitna, deluxerum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

  • Deluxerummen ligger i hotelldelen Bhuri Wing.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med en stor dubbelsäng eller två mindre dubbelsängar belägna i Buri Wing. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa.Tv med satellitkanaler, kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

  • Dubbelrummen ligger i hotelldelen Bhuri Wing.

Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Juniorsviter

Rymliga juniorsviter med lyxig känsla. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrockar och tofflor. Badrum med badkar, dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

  • Juniorsviterna ligger vid stranden i hotelldelen Thani Wing.

Rumsstorlek: ca 45-50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Sviter

Rymliga sviter består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel. Rummen går att dela av med skjutdörrar med glasrutor. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler i varje rumsdel. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med badkar, dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

  • Sviterna ligger i hotelldelen Thani Wing.

Rumsstorlek: ca 75 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.