Khao Laks 3 bästa stränder

Längs Khao Laks kustlinje brer den härliga sandstranden ut sig. Tack vare att den är så lång är det enkelt att hitta just din lilla oas. Njut av salta dopp i det härliga havet eller ta något svalkande i någon av serveringarna som finns längs stranden.

1. White Sand Beach

White Sand Beach lockar många besökare med sin sköna atmosfär. Stranden är något vitare och bredare än på många andra ställen i Nang Thong och Bang Niang. Här är det avkoppling som gäller.

2. Small Sandy Beach

Vid stranden Small Sandy Beach i Lamrus nationalpark i Khao Lak är vattnet lite klarare än på andra ställen. Dessutom finns det inga solstolar och gott om plats. För en blygsam entréavgift njuter du i timtal på denna mysiga lilla strand. Det finns också en vandringsstig in i nationalparken där du kan vandra någon kilometer i vacker natur.

3. Hapla Beach på Koh Kho Khao

Från Khao Lak kan du ta en tuktuk till Nam Kem och sen longtailbåt över till Koh Kho Khao. Med ytterligare en tuktuk tar du dig sedan till paradiset! Stranden Hapla Beach har en fantastisk atmosfär och är verkligen bilden av det paradisiska Thailand.


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Khao Lak hitta och boka en resa till Khao Lak eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Khao Lak

Här kan du utforska den vackra naturen, ägna dig åt livet under havsytan, ta hand om dig själv på spa och njuta av den goda maten.  

Se alla våra restips för Khao Lak

Thailand

  • Härliga resmål som Krabi, Phuket & Koh Lanta
  • Livliga storstäder och kritvita stränder 
  • Shopping och matupplevelser i världsklass
Se alla resor till Thailand

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här