Deluxerum

Moderna och rymliga deluxerum belägna på de övre våningarna med möjlighet till extrabädd för en tredje person i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badrum med badkar, dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 54 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxerum plus

Moderna och rymliga deluxerum plus. med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badrum med dusch, wc samt utomhusdusch. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 57 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum med delad pool

Moderna och rymliga dubbelrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare, kaffemaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock, tofflor och poolhanddukar. Badrum med jacuzzibadkar, dusch och wc. Markterrass med poolaccess. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 54 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Moderna och rymliga familjerum som delas av med en vikvägg. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badrum med badkar, dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 54 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.