Kundomdömen om La Vela Khao Lak

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 19 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Rummet, det var rymligt och man fick ett stort kylskåp. Samt att det låg i närheten av affärer.
-
Sänka priserna på dryckerna i baren. Mer variation på maten (halvpension). Fick endast välja på pizza, pasta och hamburgare.

Bekräftad gäst: 2020-03-21


9 av 10

+
Det mesta
-
Prisnivån på mat och dryck är på tok för höhga på hotellet i förhållande till restauranger och annat i området.

Bekräftad gäst: 2020-03-06


7 av 10

+
Rummet, frukosten, poolerna, personalen i barnklubben.
-
Vettigare priser i hptellets restaurang. Service i frukostrestaurang och kukolo. Städningen kring strandpoolen.

Bekräftad gäst: 2020-01-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

839 omdömen
Utmärkt
 
637
Väldigt bra
 
143
Bra
 
34
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2020-02-03

Inlägg av ulladanielsson Piteå, Sverige

Fantastiskt hotell

Har bott på många fina hotell runt om i världen, La Vela är ett av dem. Våra förväntningar var stora när vi kom och vi blev verkligen inte besvikna, tvärtom positivt överraskade. Rummen, omgivningarna ja allt var superfräscht. Vill gärna tillbaka.

 
2020-01-08

Inlägg av ThomasS26 Uppsala, Sverige

Vilket party

La Vela med deras Beach Club Kolulo är nog Khao Laks bästa partyställe. I alla fall på beachen och på dagtid. Här kör man dj i kombination med trummor live och bjuder dessutom på bartender show. Ett litet udda inslag i det annars så lugna Khao Lak.

 
2020-01-04

Inlägg av Svensk_kvinna

Suveränt nöjd familj

Superfint hotell, härliga poolbad, underbar restaurang, fantastisk personal och ljuvligt havsbad. Och nej jag får inte betalt för att skriva detta, är bara väldigt nöjd. Ganska dyrt men väldigt värt pengarna att äta på hotellets restaurang. Bra också att det ca 500 meter från hotellet finns ett mindre centrum med restauranger, barer och småaffärer där priserna är låga.

 
2019-10-30

Inlägg av iwars_ak Malmö, Sverige

Outstanding hotel!

Detta hotell är det bästa hotell jag någonsin har bott på! Vi åkte med vår bebis på 9 månader och bodde i ett pool access rum vilket jag kan rekommendera om man reser med barn. Hotellet är nytt och allting känns fräscht. Personalen är otroligt vänliga och hjälpsamma. Om man som jag bedömer ett hotell efter frukostbuffén blir man inte besviken. Frukosten är verkligen i en klass för sig. Den har ALLT! Om ni ska till Khao Lak bo på La Vela.

 
2019-04-01

Inlägg av elass90 Södertälje, Sverige

WOW känsla

Vilket fantatsiskt hotell. Jag har nog aldrig bott på sånt fint hotell. Rummen var super rena och fina. Vi fick ett rum med bubbelpool på balkongen som tyvärr inte användes pga att det var inte riktigt nice att bada i 35 graders värme. Frukosten var to-die-for. Vilken frukost! DEM HADE ALLT och lite till. Personalen var även helt fantastiska, Hjälpsamma med allt! Min mamma fyllde 60 år när vi var där och dem hjälpte till med blommor, massage, middag på kvällen som vi fick ha ett eget rum i restaurangen som dem hade pyntat upp fint! Ingenting av det betalades förutom massagen som självklart vi betalade. Ett måste att bo på när man är i Khao Lak!