Rumstyper på Intercontinental Hua Hin Resort

Clubrum

Fina clubrum som ligger i hotellets Beach Wing och kallas Club Intercontinental Room. En dubbelsäng eller två separata sängar. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Nespressomaskin och minibar. Daglig påfyllning av vatten på flaska. Tv med satellitkanaler. Strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Skiljevägg mellan sovrum och badrum. Badrum med badkar och separat dusch samt wc. Balkong eller terrass med en liten soffa. Städning 7 ggr/vecka. Möjlighet till butlerservice.

Gäster som bor i Clubrummen har tillgång till en lounge vid stranden som vänder sig till gäster över 12 år och har öppet dygnet runt. I loungen serveras alkoholfria drycker och enklare tilltugg. Mellan kl. 15.00-17.00 serveras afternoon tea. Det finns också möjlighet att välja mellan tre restauranger för frukost (en à la carte och två bufféer). Det ingår också kvällsdrinkar i antingen loungen, Azure Bar eller den mer familjeinriktade i Lee La Bar. Observera att ungdomar mellan 12-17 år endast är välkomna i vuxens sällskap. För barnfamiljer finns andra alternativ, exempelvis Planet Trekker som har öppet mellan 9.00-19.00.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer varav 1 barn.

Deluxerum

Moderna deluxerum som ligger i Beach Wing och kallas Premier Room. Dubbelsäng eller två separata sängar. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Daglig påfyllning av vatten på flaska. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter. Hårtork, badrock och tofflor. Skiljevägg mellan sovrum och badrum. Dusch och wc. Balkong eller terrass med en liten soffa. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer varav 1 barn.

Dubbelrum

Stora dubbelrum som ligger i Beach Wing och kallas Resort Classic. Dubbelsäng eller två separata sängar. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Daglig påfyllning av vatten på flaska. Tv med satellitkanaler. Strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Skiljevägg mellan sovrum och badrum. Dusch och wc. Balkong med en liten soffa. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer varav 1 barn.

Dubbelrum i sidobyggnad

Fina, rymliga dubbelrum som ligger i sidobyggnaden BluPort Wing på andra sidan gatan från hotellet (en gångbro över vägen förbinder sidobyggnaden med hotellet) och kallas Superior Room BluPort Wing. Rummen är inredda i kolonialstil med möbler i mörkt trä. En dubbelsäng eller två separata sängar. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Daglig påfyllning av vatten på flaska. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter. Hårtork. Skiljevägg mellan sovrum och badrum. Badrum med badkar och separat dusch samt wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37-45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer varav 1 barn.