Kundomdömen om Intercontinental Hua Hin Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

2960 omdömen
Utmärkt
 
2379
Väldigt bra
 
358
Bra
 
115
Mindre bra
 
53
Underkänt
 
55

5 senaste omdömen

2023-03-01

av Jerry P

Ett härligt ställe

En ljuvlig resort. Personalen helt underbar vill verkligen att man ska ha en fin upplevelse på plats. Ett extra stort tack till front desk manager Natty du är fantastisk! Rekommenderar verkligen detta hotell, hit vill man verkligen återkomma till.

 
2020-01-01

av 656katarzynab Pak Nam Pran, Thailand

Ett fantastiskt hotell

Ett underbart hotell som har allt plus den lilla extra . Fina bilder rum , trevlig och hjälpsam personal, lugn pool område , super fin och gott frukost Hotell är också barnvänligt Det var ett upplevelse Rekommenderar varmt

 
2019-09-04

av Jacobchristof Göteborg, Sverige

Underbart hotell!

Hade en jättebra vistelse under 1 vecka med mina vänner. Vistelsen var precis som förväntan med mycket avslappning och golf. Golfbanan låg cirka 30min med taxi från hotellet och det var en mycket trevlig golfbana. Vår favoritrestaurang ”Azure” (skaldjursrestaurang) åt vi på tre av 7 dagar, då maten var extremt god och mycket bra service. Kan starkt rekommendera deras skaldjursplatå! Vi bodde i ett Premium rum och vi var mycket nöjda med det också. Thanks Intercontinental and Hua Hin city for a great visit! / Jacob

 
2018-08-12

av 664linusm Köpenhamn, Danmark

Riktigt bra!!!

Ett riktigt bra hotell med riktigt fina rum speciellt de i delen ner mot poolen och havet. Hotellet är delat i två delar, en på varje sida en stor väg. Rekommenderar helt klart havssidan. Lugnt behagligt poolområde. Lummigt och mysigt. Bra personal, trevliga och hjälpsamma, på ett gemytligt sätt.

 
2017-02-09

av lindacY3263QX

Riktigt fint hotell!

Vi spenderade en natt på Intercontinental då vi hade fått barnvakt till våra två små barn. Vi såg fram emot ett lugnt dygn i lyx och var så nöjda med både rummet, (vi måste ha blivit uppgraderade, pga låg beläggning?) som var stort och fräscht och hade stor balkong med fantastisk utsikt och det härliga poolområdet! Vi la oss tillrätta på två bäddar vid poolen med varsitt glas vin, underbart! Dock stördes friden ganska rejält av två familjer med små barn som plaskade och hade tutande badleksaker, det står i hotellets poolregler att såna ej är tillåtna men ingen personal sa till. På morgonen nästa dag var vi tidigt nere vid poolen för att få några timmar på bra solbäddar innan vi skulle åka hem. Solbäddarna med utsikt mot stranden var "paxade" med handdukar utan att någon använde dom under minst 1,5h, ingen i personalen åtgärdade detta trots att det står i hotellets regler att man inte får reservera solbäddar. Ett äldre par kom så småningom och tog stolarna som dom uppenbarligen lagt sina handdukar på innan dom åt frukost- irriterande! Men överlag ett fantastiskt hotell!