Hikka Tranz by Cinnamon

På Hikka Tranz by Cinnamon kan du bara ta en morgonpromenad på stranden, bada i poolen eller i havet eller om du vill vara lite mer aktiv så finns det squash, beach volley, snorkling och ett dykcenter. Missa inte att prova på det lokala köket och njut av välsmakande rätter i någon av hotellets restauranger.


Rumstyper

Superiorrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3527 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Direkt ovanför stranden ligger ett inbjudande och stort poolområde med en pool och en separat barnpool. Solstolar och parasoller samt en pool- och snackbar. Vid poolbaren kan du se när solen går ner och palmerna bildar en vacker siluette mot himlen - perfekt för en Instragrambild.

Hikka Tranz by Cinnamon har en kombinerad buffé- och à la carte-restaurang, Tranzfusion, där det serveras frukost, lunch och middag. À la carte-restaurangen Crab Shack serverar fisk- och skaldjursrätter samt sushi kvällstid.

På hotellet finns ett gym, ett spa med olika behandling och vill du se dig om runt i omgivningarna hyr hotellet ut cyklar. Här finns en squashbana och du kan spela bordtennis, volleyboll och biljard. Padi-anslutet dykcenter samt kvällsunderhållning i form av livemusik och shower.

Wifi ingår över hela hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé
  • Julmiddag (24/12)
  • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
  • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé i restaurangen Tranzfusion, kl. 07.30-10.00
  • Lunchbuffé i restaurangen Tranzfusion, kl. 12.30-15.00
  • Middagsbuffé i restaurangen Tranzfusion, kl. 19.30-22.00
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar, kl.10.00-23.00

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 11.00 på ankomstdagen till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Hikkaduwa

Coral Sands

Coral Sands ligger precis vid den gyllene sandstranden i Hikkaduwa. Njut av poolen i hotellets härliga trädgård eller passa på att dyka vid korallrevet nedanför hotellet. Coral Sands ligger vid huvudgatan Galle Road, bara en kort promenad från centrala Hikkaduwa där restauranger och butiker väntar.

Citrus Hikkaduwa

Citrus Hikkaduwa ligger vid stranden och havet i Hikkaduwa. Du delar stranden med med surfare, fruktförsäljare och en fantastisk solnedgång. Njut av ett spa, kryddstark mat och eller bara ta en sväng i gungan vid strandkanten.

Riff Hikkaduwa Design Hotel

Precis vid stranden i Hikkaduwa ligger det läckra Riff Hikkaduwa Design Hotel. Hotellets pool gränsar till stranden så här är det enkelt att bara koppla av och ta det lugnt. Njut en stund i skuggan innan du unnar dig lite extra avkoppling med en välgörande spabehandling. Är modern inredning och är en takbar med utsikt över Indiska Oceanen en del av din semesterdröm – då är detta hotellet för dig.