Kundomdömen om JS Sol de Alcudia

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

912 omdömen
Utmärkt
 
463
Väldigt bra
 
284
Bra
 
113
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2022-05-17

av eva163A

Mycket bra hotell!

Rent, stilrent hotell. Bra sängar. Något små dubbelrum, men för en vecka är det fullt okey. Trevlig personal överlag. Underbar frukostbuffé! Provade tyvärr inte kvällsbuffén, men hörde av andra att den också var mycket bra. Bra läge, bara 5 minuter till stranden. Poolen tillräckligt stor. Solstolar okey. Återvänder gärna. /Eva

 
2021-08-13

av Black_Father Kungsbacka, Sverige

Bekvämt med bra service

Välskött hotell med hög servicegrad och trevliga medarbetare. Hotellet kan upplevas lite sterilt och blir inte riktigt gemytligt. Däremot finns allt man kan önska sig och boendet är riktigt bekvämt. Rummen är stora och ljusa och har bra klimatanläggning. Dessutom lagom hårda och sköna sängar. Frukosten är omfattande och tillgodoser alla smakriktningar. Hotellet ligger i ett lugnt område med mycket kort gångavstånd till strand och restauranger.

 
2019-10-12

av G9442GRannaf Vidsel, Sverige

Lugnt hotell.

Stannade här en vecka i början av oktober. Vi var 7st i ålder 25-75. Rummen små men väl städade. Frukost ok men hade önskat bättre bröd. Vi hade inte halvpension så middagen kan jag ej betygsätta. Trevlig tillmötesgående personal. Typisk kvällsunderhållningen, lite musik, lite show lite sisådär 🙂. Väldigt gott om solstolar, ingen bokning med handdukar eller stress, så skönt! Fanns alltid plats när man kom dit. Tog en halvkroppsmassage på övre soldäck en dag, också bra!

 
2019-07-16

av Alina E

Inte nöjd

Rummet var bra, precis som väntat. Litet men fräscht, modernt och hade allt vi ville ha. Bra fungerande AC. Poolen var alldeles för skitig, det var svårt att bada I den då det var mycket kryp och annat I vattnet. De borde verkligen uppgradera rengöringen I poolen och rengöra oftare. Poolen är också mycket mindre än på bilderna. Positivt var mycket solstolar och parasoll. Frukosten var OK. Mycket varierad men väldigt smaklös. Servicen på hotellet väldigt neutral. Varken bra eller dåligt. Ett medelklasshotell, förtjänar i min mening inte de stjärnor som dom har.

 
2019-05-31

av Ingemar H

Herr

Toppenhotell. Fantastisk personal.Supergod mat. Kan rekommenderas.Kallt i poolen. Men vi var tidiga på säsongen. Se upp för ficktjuvar. Allt var inte öppet men det var fint ändå. Rent och snyggt. Byggjobb störde lite när man satt på balkongen.