Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Juniorsviter

Juniorsvit med balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. Juniorsviterna ligger högst upp i bygganden på 5:e våningen. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar - fylld vid ankomst, påfyllning mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Kampanjrum

Kampanjrum är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Condesa, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.