Vy över golfbana på Teneriffa

Golfresor till Teneriffa

Boka en golfresa till Teneriffa, kanarieöarnas gröna ö, som på senaste tiden har seglat upp till en favoritdestination för golfare. Det sköna klimatet, vackert belägna golfbanor och mäktigt naturlandskap är bara några av anledningarna varför. Här kan du läsa mer om golf på Teneriffa!

Golf på Teneriffa

Golfresa till Teneriffa

De flesta av golfbanorna på Teneriffa ligger på den sydvästra delen av ön vid Costa Adeje och Los Cristianos. I detta område ligger de två populära golfbanorna Golf del Sur och Buenavista Golf. En av de bästa sakerna med en golfsemester på Teneriffa är du samtidigt får uppleva det fantastiska naturlandskapet med utsikt över den mäktiga vulkanen Teide, klippor, lavasand och grönskande exotiska växter.

Väder på Teneriffa

Teneriffa har egentligen flera olika klimat där öns södra delar är de med flest soltimmar. Det sköna med Teneriffa, och de andra Kanarieöarna, är att temperaturen är härligt varm året runt. Med andra ord passar en golfresa till Teneriffa bra när som helst, och du kan själv välja om du vill spela golf i skön sommarvärme eller ha det lite svalare.

Boka golfresa till Teneriffa

Med vårt systerföretag Golf Plaisir kan du åka på golfresa till Teneriffa. Här väljer du mellan olika paket där flygresa, hotell, greenfee och mycket mer är inkluderat i priset.


Populära golfbanor på Teneriffa

Upptäck vackra golfbanor på Teneriffa

Buenavista Golf

Buenavista Golf ligger på en dramatisk plats, precis vid klipporna där vågorna från Atlanten drar in. Hela banan ligger på en sluttning ner mot havet med de mäktiga Tenobergen i bakgrunden. Banan passar både nybörjare och erfarna, med sex par 5, sex par 4 och sex par 3-hål.

Golf del Sur

Golf del Sur är en av Teneriffas mest populära golfbanor och bjuder på 27 hål av varierande karaktär. Banan kantas av palmer och kaktusar och vissa av bunkrarna har svart lavasand. Breda fairways och stora greener karaktäriserar denna golfbana och alla slingor har nära till klubbhus och restaurang.

Amarilla Golf

Spela golf på en golfbana som går ända ner till havet – Amarilla Golf! Vid vissa tillfällen väntar här en något utmanande golfrunda, men den fungerar trots detta även för mindre erfarna golfare. Det mysiga klubbhuset har en stor terrass där du kan avsluta dagens golfrunda med tapas i solen.


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Teneriffa, hitta och boka en resa till Teneriffa eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Teneriffa

Vad finns det att göra på Teneriffa? Vilka stränder är de bästa? Vilka restauranger ska jag besöka? Här har vi samlat våra bästa restips inför din resa till Teneriffa!

Se alla våra restips för Teneriffa

Teneriffa

  • Den största Kanarieön
  • Njut av sandstränder i söder och urban atmosfär i norr
  • Upplev Teide - den stora vulkanen
Se alla resor till Teneriffa

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här