Kundomdömen om Dragos del Norte

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 31 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Lugnet, läget
-
Sängarna var inte de mest komfortabla

Bekräftad gäst: 2024-02-12


9 av 10

+
rent,lungt,fin lägenhet
-
sängen var för, mkt hård

Bekräftad gäst: 2024-01-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-01-15


8 av 10

+
Stora lägenheter
-
Uteplats på baksidan .ingen sol under hela dagen. Bättre städ.

Bekräftad gäst: 2023-12-03


10 av 10

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2023-03-19


10 av 10

+
Personalen och frukosten
-

Bekräftad gäst: 2023-01-22


9 av 10

+
Trevlig personal och en helt ok. frukost. Trevliga lägenheter.
-

Bekräftad gäst: 2023-01-22


9 av 10

+
Frukost och läget
-

Bekräftad gäst: 2023-01-22


10 av 10

+
Bra städat, jättebra frukost, personalen trevlig
-

Bekräftad gäst: 2023-01-08


9 av 10

+
Stora fräsha lägenheter
-

Bekräftad gäst: 2022-12-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

207 omdömen
Utmärkt
 
59
Väldigt bra
 
82
Bra
 
43
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2014-05-08

av Lars J Staffanstorp, Sverige

bra läge nära buss o centrum

2 rumslägenheterna stora med utgån till balkongen även från sovrummet. Soligt läge med havsutsikt. Litet poolområde. men inte så många som utnyttjade det var på strande i Playa de Arena. Busshållplats precis utanför.

 
2012-06-13

av Resglad48 Ljungby, Sverige

Jättebra charterlägenheter

Stora bra 2-rumslägenheter. Vänlig personal. Bra frukostbuffe. Fin utsikt över havet. Nära till restauranger normala mataffärer. Fin strand i Playa del Arena men tyvärr mycket undervattenströmmar röd flagg hela veckan OBS hotellet heter Los Dragos del sur och ligger mellan Playa Arena och Santiago ingick i Apoolos charter hösten 2011. Los Dragos del nort är ett systerhotell i Puerto del Cruz.

 
2023-04-08

av 60georgianag Galati, Rumänien

Nice experience

The accommodation is quiet, clean,the stuff is friendly and the breakfast is really good, fresh. We had always a place to park the car on the street . No traffic there, so you hear only the birds chirping. I recommend this accommodation! And we will gladly return here.

 
2022-05-17

av catwomen01 Taunton, Storbritannien

Disappointing

Got to the room, looks straight out onto a wall, its not a balcony! WiFi useless, no water in the room although it said there was! Bathroom over powered by the huge sink, shower over the bath, not easy to get in and out. Far more basic than I expected.

 
2021-10-03

av 182vladislavs Prag, Tjeckien

Decent hotel

Decent hotel in good location (close to the highway and shops) with ample parking. Rooms are spacey and tidy. Two downsides for me were the lack of aircon and not very comfortable matress. Also, my room was facing the street and due to the traffic outside I wasn't able to sleep unless all windows were closed. It gets a bit warm during the night then.. over all very good experience for the money I paid. Would appreciate some more vegetables for breakfast, but generally i think the breakfast selection is enough.