Kundomdömen om Bahia Principe Sunlight San Felipe

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 136 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Trevligt rum, bra personal, bra spa och poolområde.
-
Vi fick inte det rum vi beställt och betalat för när vi anlände. Rummet saknade balkong. Personalen ordnade dock detta efter 1 dygn.

Bekräftad gäst: 2024-02-12


10 av 10

+
Hotellet har ett mycket bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2024-02-05


8 av 10

+
Placering av hotell och poolen 👍
-
Mycket trafikerade vägar

Bekräftad gäst: 2024-01-29


5 av 10

+
läge
-
ingen wifi på rummet, när jag frågade om det så fick jag svar att de har tekniska problem i vissa rum, jag fick inte det åtgärdat på hela veckan

Bekräftad gäst: 2024-01-28


9 av 10

+
Passade familjen. Vi var 9 stycken mellan 2 och 70. Hotellet uppfyllde våra förväntningar.
-

Bekräftad gäst: 2024-01-14


7 av 10

+
Aktivitetsledaren, killarna i receptionen, personalen i matsalen, att det var så grönt och fint samt närheten till allt.
-
Nedslitna och gamla rum (iallafall vårat). Mattorna i hotellkorridorerna kan inte kallas mattor. Det är bara väven kvar. Byta av dessa på våningarna tror jag skulle ge ett bra lyft på helhetsintrycket. Möblemanget i hela hotellet ger ett lätt ”töntigt” och omodernt utseende.

Bekräftad gäst: 2024-01-01


8 av 10

+
Läget. Bra hotell för de som reser ensamma. Många aktiviteter.
-
Lite trist mat. Kunde varit mer info om hotellet på papper (ej bara app).

Bekräftad gäst: 2023-12-25


8 av 10

+
Aktivitet på hotell och atmosfären
-
Möbler i rummet var jättegamla. Dörren från skåpet fungerade dåligt

Bekräftad gäst: 2023-12-24


6 av 10

+
Servicen, rumsstandarden poolområdet.
-
Se min kommentar betr maten.

Bekräftad gäst: 2023-12-03


8 av 10

+
-
Att de tillät rökning både i poolområdet och utomhus i barerna. Borde ha varit spec områden där det var tillåtet!

Bekräftad gäst: 2023-12-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

2264 omdömen
Utmärkt
 
927
Väldigt bra
 
776
Bra
 
348
Mindre bra
 
112
Underkänt
 
101

5 senaste omdömen

2024-02-01

av L0ttaM Stockholm, Sverige

Prisvärt för ett toppenhotell

Ett mycket prisvärt klassiskt hotell vid strandpromenaden. Lyxig stil precis som många andra i närheten som funnits "alltid" och ett perfekt val för den som vill bo i perfekt läge med fin uppvärmd stor pool. Gott om solstolar och fräscha poolhanddukar. Halvpension ingår i grundpriset och Bahia San Felipe har ändå en lägre prisnivå än konkurrenterna i närheten. Aktiviteter hela dagarna med duktiga "lekledare", ex vattengympa, yoga, stretching, sangriaskola och mycket annat. Fina rum, jag bodde i standardrum med utsikt mot både Teide och havet högt upp (hotellet har 17 vån) i perfekt solläge. Bahia San Felipe är idag lite daterat med inredning som sett bättre dagar och precis som konkurrenterna gör man tydliga besparingar på bufféutbudet. Visserligen hur många rätter som helst men fisk och köttutbudet är i enklaste laget, kyckling och gris är huvudnummer i princip alla dagar. Men bra service och plus för möjligheten sitta utomhus på kvällarna. Ett klassiskt lyxigt femstjärnigt landmärke i Puerto som idag ändå bara får fyra stjärnor av mig för inredningen behöver fräschas upp, den har sett bättre dagar och kvällsunderhållningen är bedrövlig. Består de flesta dagarna av en ensam sångare eller sångerska som sjunger till förinspelad musik i lobbybaren som är trist och opersonlig. Plus för fint spa med pool om vädret skulle vara dåligt, men hoppa den dyra massagen, usel. Men allt som allt otroligt prisvärt, rekommenderas och jag återvänder absolut.

 
2023-04-03

av Mats W Västra Frölunda, Sverige

Strålande

Ett mycket bra hotell nära havet och med fantastisk personal. Rent och snyggt på rummet. Restaurangpersonalen var vänliga och verkligen serviceinriktad och då det var buffé fanns det något för alla smaker. Är mycket nöjd med min vistelse på detta hotell då vi båda kunde avnjuta sol och bad i den väl tilltagna poolen. Det bästa hotellet jag hittills bott på och kan mycket väl tänka mig ett återbesök.

 
2023-01-23

av 392mariea

En matkatastrof! Annars trevligt.

Kan börja med att säga att ett fyrstjärnigt hotell i Spanien inte är som fyra i Asien... Detta kanske 2+ eventuellt 3. Rummen är väldigt slitna. Möblerna i vårt rum hade trasig fanér. Kalket trasigt i badrummet osv.. men det funkar.. I minibaren finns ingenting annat än två flaskor vatten. Det hade varit trevligt och ett stort lyft om de hade ställt två solsängar på de enorma vinkelbalkongerna som hör till de större rummen. Det hade dessutom sparat solstolar vid poolen när alla tyskar reserverar stolar vid 7 på morgonen. Då kan man lika gärna ligga på balkongen. Maten är så dålig så att det till slut blev roligt! Finns inget sammanhang i rätterna som ligger i blecken.. Det smakar heller absolut ingenting. Min man åt smörgås till middag i tre dagar. Fördelen med detta var att jag gick ner två kilo - första gången det har hänt på allinclusive. Vinet och ölen var av bra kvalite´- inget att klaga på. "showerna" var ett trevligt tidsfördriv - väldig karaokevarning. Poolområdet är jättefint och det finns tennis, pingis och biljard att fördriva tiden med 'Gymmet = två löpband som är trasiga, två motionscyklar, en crosstrainer och lite vikter Personalen i restaurang och bar är fantastiska. SPA är också trevligt. Läget är mycket bra!

 
2020-03-21

av glasse44 Askim, Sverige

Fint läge, tråkig mat

Vi hade bokat två veckor. Andra söndagen stängdes allt utom hotellmatsalen på grund av Corona. Tack och lov ordnade Ving så att vi kom hem fem dagar tidigare än planerat. Vi hade ett bra rum på 13:e våningen med stor balkong och havsutsikt. Hårda madrasser. Vi fick extramadrasser, men de var också ganska hårda. Badrummet var ganska litet och hade tyvärr badkar med en svårhanterlig dusch. Frukostarna var bra med cava men ingen färskpressad apelsinjuice. Sallads- och dessertbufféerna till middagen var bra, men varmrätterna var tråkiga och smaklösa. Bra service i receptionen med något undantag

 
2019-11-06

av christerhansson Staffanstorp, Sverige

Hyfsat mellanklass hotell

Hyfsat mellanklass hotell som ligger vid huvudvägen genom staden. Mycket trafik men inget som stör om man har rum mot poolområdet. Rummen är något slitna men acceptabla, detsamma gäller toalett/badrum. Badkaret där man även duschar är gjort för minimänniskor. 2 stora nackdelar: Sängarna vi hade var under all kritik. Utan bäddmadrass sov man direkt på en dålig resårmadrass, hårt och obekvämt. Vi klagade och fick bäddmadrasser men de var 15cm för stora på alla håll. Man höll på att trilla i golvet när man satt sig på sängkanten. Men en förbättring av sovkvaliteten. Andra felet var att AC:n inte fungerade, trots påpekande! Sovkvaliteten i 28 grader varmt är inte den bästa. Maten var av samma standard som det brukar vara på "all inclusive" hotell. Hyfsat varierad men alltid halvkall. Gym och tennisbanan var ett skämt. Poolområdet var bra och välskött dock lite kallt i vattnet, trots att det skulle vara uppvärmt. De två restaurangerna, förutom bufférestauranger är inte värt ett besök, fick riktigt dålig mat. Konklusionen blir ett hyfsat mellanklass hotell som borde ha lägre ranking och pris.