Kundomdömen om Bahia Principe Sunlight San Felipe

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 124 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Maten
-
Rummen behöver fräschas upp ordentligt och balkongerna behöver göras trevligare.

Bekräftad gäst: 2024-04-07


5 av 10

+
service, mat och drick, städning
-
receptionen, rummet var bedrövligt

Bekräftad gäst: 2024-04-01


10 av 10

+
Service, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2024-03-24


4 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-18


8 av 10

+
Bra mat, men lite kryddat...
-
Dåliga på Engelska

Bekräftad gäst: 2024-03-18


10 av 10

+
Mycket bra. Bra läge. rent, trevligt, bra poolbar.
-
Hisskapaciteten,

Bekräftad gäst: 2024-03-11


9 av 10

+
Närheten till havet, staden och utsikten mot Teijde. Fint poolområde
-
Det största problemet under vår resa var att det gick magsjuka på hotellet. Kunde ju ha varit bra med att få information om detta på något sätt. Nu fick vi tre dagar som vi blev liggandes i turordning och det hade vi inte tänkt oss precis.

Bekräftad gäst: 2024-03-10


3 av 10

+
Poolen
-
Betalat extra för rum med sjöutsikt vilket gjorde att det blåste mycket på sidan av hotellet och gjorde att det var kallt på rummet och aircondition och värme var avstängt.

Bekräftad gäst: 2024-03-10


7 av 10

+
Mycket bra kaffe. Bra ordning i matsalen. Bra med solstolar runt poolen.
-
Wifi dåligt. Fick använda mobildata hela vistelsen. Fick fel rum först. Var tvungna att packa en gång till och ta ner väskor till receptionen för att vänta på det rätta rummmet. Ojämn service och bemötande i receptionen. Kanske lite lyhörda rum. Störde oss dock inte så mycket.

Bekräftad gäst: 2024-03-10


4 av 10

+
Poolområdet
-
Gammalt och slitet och undrar hur underhållet är. Helt klart behövs renovering.

Bekräftad gäst: 2024-03-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

2296 omdömen
Utmärkt
 
938
Väldigt bra
 
784
Bra
 
354
Mindre bra
 
114
Underkänt
 
106

5 senaste omdömen

2024-03-20

av Anneli P Helsingborg, Sverige

Ett trevligt hotell

Bra hotell. Bra utbud på maten och trevlig personal Trevligt poolområde med bra drinkar . Dålig hisskapacitet. Fint att det finns ytterligare två restauranger att välja på. Nära till staden som bjöd på många fantastiska väggmålningar o tjusiga balkonger.

 
2024-02-01

av L0ttaM Stockholm, Sverige

Prisvärt för ett toppenhotell

Ett mycket prisvärt klassiskt hotell vid strandpromenaden. Lyxig stil precis som många andra i närheten som funnits "alltid" och ett perfekt val för den som vill bo i perfekt läge med fin uppvärmd stor pool. Gott om solstolar och fräscha poolhanddukar. Halvpension ingår i grundpriset och Bahia San Felipe har ändå en lägre prisnivå än konkurrenterna i närheten. Aktiviteter hela dagarna med duktiga "lekledare", ex vattengympa, yoga, stretching, sangriaskola och mycket annat. Fina rum, jag bodde i standardrum med utsikt mot både Teide och havet högt upp (hotellet har 17 vån) i perfekt solläge. Bahia San Felipe är idag lite daterat med inredning som sett bättre dagar och precis som konkurrenterna gör man tydliga besparingar på bufféutbudet. Visserligen hur många rätter som helst men fisk och köttutbudet är i enklaste laget, kyckling och gris är huvudnummer i princip alla dagar. Men bra service och plus för möjligheten sitta utomhus på kvällarna. Ett klassiskt lyxigt femstjärnigt landmärke i Puerto som idag ändå bara får fyra stjärnor av mig för inredningen behöver fräschas upp, den har sett bättre dagar och kvällsunderhållningen är bedrövlig. Består de flesta dagarna av en ensam sångare eller sångerska som sjunger till förinspelad musik i lobbybaren som är trist och opersonlig. Plus för fint spa med pool om vädret skulle vara dåligt, men hoppa den dyra massagen, usel. Men allt som allt otroligt prisvärt, rekommenderas och jag återvänder absolut.

 
2023-04-03

av Mats W Västra Frölunda, Sverige

Strålande

Ett mycket bra hotell nära havet och med fantastisk personal. Rent och snyggt på rummet. Restaurangpersonalen var vänliga och verkligen serviceinriktad och då det var buffé fanns det något för alla smaker. Är mycket nöjd med min vistelse på detta hotell då vi båda kunde avnjuta sol och bad i den väl tilltagna poolen. Det bästa hotellet jag hittills bott på och kan mycket väl tänka mig ett återbesök.

 
2023-01-23

av 392mariea

En matkatastrof! Annars trevligt.

Kan börja med att säga att ett fyrstjärnigt hotell i Spanien inte är som fyra i Asien... Detta kanske 2+ eventuellt 3. Rummen är väldigt slitna. Möblerna i vårt rum hade trasig fanér. Kalket trasigt i badrummet osv.. men det funkar.. I minibaren finns ingenting annat än två flaskor vatten. Det hade varit trevligt och ett stort lyft om de hade ställt två solsängar på de enorma vinkelbalkongerna som hör till de större rummen. Det hade dessutom sparat solstolar vid poolen när alla tyskar reserverar stolar vid 7 på morgonen. Då kan man lika gärna ligga på balkongen. Maten är så dålig så att det till slut blev roligt! Finns inget sammanhang i rätterna som ligger i blecken.. Det smakar heller absolut ingenting. Min man åt smörgås till middag i tre dagar. Fördelen med detta var att jag gick ner två kilo - första gången det har hänt på allinclusive. Vinet och ölen var av bra kvalite´- inget att klaga på. "showerna" var ett trevligt tidsfördriv - väldig karaokevarning. Poolområdet är jättefint och det finns tennis, pingis och biljard att fördriva tiden med 'Gymmet = två löpband som är trasiga, två motionscyklar, en crosstrainer och lite vikter Personalen i restaurang och bar är fantastiska. SPA är också trevligt. Läget är mycket bra!

 
2020-03-21

av glasse44 Askim, Sverige

Fint läge, tråkig mat

Vi hade bokat två veckor. Andra söndagen stängdes allt utom hotellmatsalen på grund av Corona. Tack och lov ordnade Ving så att vi kom hem fem dagar tidigare än planerat. Vi hade ett bra rum på 13:e våningen med stor balkong och havsutsikt. Hårda madrasser. Vi fick extramadrasser, men de var också ganska hårda. Badrummet var ganska litet och hade tyvärr badkar med en svårhanterlig dusch. Frukostarna var bra med cava men ingen färskpressad apelsinjuice. Sallads- och dessertbufféerna till middagen var bra, men varmrätterna var tråkiga och smaklösa. Bra service i receptionen med något undantag