Golfresor på Lanzarote

Golfresor till Lanzarote

Åk på golfresa till Lanzarote – Kanarieöarnas kanske mest dramatiska ö! Njut av värme året runt, mäktigt vulkanlandskap, gröna kaktusträdgårdar, lavastränder och mörkblåa Atlanten. Här kan du läsa mer om hur det är att spela golf på Lanzarote!

Golfresor till Lanzarote

En golfresa till Lanzarote bjuder på två alternativ: Lanzarote Golf och Costa Teguise Golf. Båda golfbanorna är vackert integrerade med Lanzarotes magiska natur och bibehåller charmen som skapades av arkitekten Cesar Manrique. På Lanzarote ska du dock inte bara spela golf, ge dig ut och upplev den mäktiga naturen med en utflykt till Timanfaya eller ta en dag i solen på en svart lavastrand.

Väder på Lanzarote

Precis som de andra Kanarieöarna bjuder Lanzarote på skönt väder året runt, så du kan åka på golfresa hit när det passar dig. Som varmast är det under sommarmånaderna men även på vintern kan det bli upp till 20 grader. I havet blir det inte riktigt lika varmt, men de flesta av hotellen har uppvärmda pooler så det alltid är skönt att bada.

Boka golfresa till Lanzarote

Med vårt systerföretag Golf Plaisir kan du åka på golfresa till Lanzarote. Här väljer du mellan olika paket där flygresa, hotell, greenfee och mycket mer är inkluderat i priset.

Golf på Lanzarote

Boka golfresa till Lanzarote


Populära golfbanor på Lanzarote

Lanzarote Golf

Med Golf Plaisir kan du spela golf på den populära golfbanan Lanzarote Golf som ligger direkt intill den mäktiga Atlanten. Golfbanan slingrar sig fram genom naturen och bjuder på utmaningar för båda nya och erfarna golfare. Klubbhusets restaurang erbjuder en bra blandning av spanska rätter och enklare mat som hamburgare.

Costa Teguise Golf

Costa Teguise Golf ligger vid foten av en vulkan med magiska utsikter över Atlanten. Den ligger bara fem minuter från hotellen i Costa Teguise och stränderna. Runt golfbanan finns inte mindre än 3000 palmer och precis som Lanzarote Golf passar den både vana och nya golfare.

Golfbanor på Lanzarote