Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

861 omdömen
Utmärkt
 
510
Väldigt bra
 
274
Bra
 
48
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2018-04-12

av PerStaswe

Barcarola

Bra ställe med fina lägenheter. Nära till det mesta och vissa hyggliga restauranger. Tyvärr var sängarna stenhårda vilket min rygg gärna påpeka. Det borde ses över då flera har klagat. Annars var det mesta bra som service och frukost.

 
2018-03-17

av Pia D Sverige

Utmärkt hotell

Ett mycket trevligt och välskött hotell ,personalen på hela anläggningen var väldigt serviceinriktade och vänliga. Frukosten var otroligt bra det fanns massor att välja på frukostvärdinnan var så välkomnande varje morgon,dessutom stod den kvinnliga kocken och stekte ägg och bacon framme vid disken vilket såg mycket inbjudande ut och doftade ljuvligt.Det fanns dessutom en uppvärmd pool och en mycket diskret poolvakt för allas säkerhet ,vilket kändes tryggt.Lägenheten var väldigt fin och mycket välstädad,det här är ett hotell vi mer än gärna återvänder till. Det enda minus är att det var långt att gå till stranden. Men annars var allt bra och det fanns det många bra restauranger runt hörnet.

 
2018-03-04

av lindaaaaad Stockholm, Sverige

Mycket välskött hotell

Mycket välskött och fint hotell. Det låg mitt i orten så nära till allt. Trevlig personal och fina rum/lägenheter. Frukosten var fantastisk och poolen var mycket fin och uppvärmd. Jag rekommenderar verkligen detta hotell! Enda nackdelen är att det är ganska långt att gå till stranden.

 
2018-02-21

av Mona K Åland, Finland

Välskött lägenhetshotell

Ett lagom stort lägenhetshotell med perfekt läge mitt i city, med många bra restauranger och affärer runt knuten. Hemtrevliga lägenheter med uteplats, helt ok utrustning i köket och städningen var bra. Det som drar ner poängen är de hårda sängarna och möblerna som är grönmålade. Mycket välskött trädgård, sköldpaddorna gjorde dottern extra nöjd och poolområdet med uppvärmd pool hade gott om solstolar, Frukosten var variationsrik och mycket bra, dessutom var det rätt lugnt där eftersom hotellet inte är då stort.

 
2018-01-03

av Tornemarks Karlshamn, Sverige

Mysigt hotell mitt i city

Allt till belåtenhet för vår 14 dagars vistelse. Supergod frukost med variation. Väldigt trevlig frukostpersonal. Rent och fint överallt. Städning varje dag. Lugnt och säkert område. Vi bodde i G blocket och då är det fin utsikt mot poolen och sol. Vi kommer gärna tillbaka. ☀️☀️☀️☀️☀️