Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 45 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-17


7 av 10

+
Läget, lugnet och frukosten
-
Gör det barnfritt, förbättra service med bar, wifi håller ej måttet, renovering av lägenheterna (påbörjat), prisnivån (= ner)

Bekräftad gäst: 2020-01-03


7 av 10

+
Lugnt och tyst trots ett mycket centralt läge med mycket trafik och människor i rörelse
-
Fanns inget att göra på hotellet

Bekräftad gäst: 2019-11-29


8 av 10

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-11-15


9 av 10

+
Mycket trevlig och hjälpsam personal. Frukosten var fantastisk. Trevlig uteplats där man kunde äta frukost. Gott om solstolar kring poolen. Tyst och lugnt på området. Många jättebra restauranger i närheten av hotellet. En låg precis vid ingången till hotellet (italiensk mat)och en precis bakom hotellet (spansk mat). Fin liten ganska långgrund strand på andra sidan gatan. Läget var perfekt nära strand och restauranger och affärer.
-
Kunde byta nyckellås mot kortlås på dörrarna. Lunchen som erbjöds på hotellet var inte så bra men frukosten var fantastisk.

Bekräftad gäst: 2019-11-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

743 omdömen
Utmärkt
 
429
Väldigt bra
 
252
Bra
 
41
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2018-04-12

av PerStaswe

Barcarola

Bra ställe med fina lägenheter. Nära till det mesta och vissa hyggliga restauranger. Tyvärr var sängarna stenhårda vilket min rygg gärna påpeka. Det borde ses över då flera har klagat. Annars var det mesta bra som service och frukost.

 
2018-03-17

av Pia D Sverige

Utmärkt hotell

Ett mycket trevligt och välskött hotell ,personalen på hela anläggningen var väldigt serviceinriktade och vänliga. Frukosten var otroligt bra det fanns massor att välja på frukostvärdinnan var så välkomnande varje morgon,dessutom stod den kvinnliga kocken och stekte ägg och bacon framme vid disken vilket såg mycket inbjudande ut och doftade ljuvligt.Det fanns dessutom en uppvärmd pool och en mycket diskret poolvakt för allas säkerhet ,vilket kändes tryggt.Lägenheten var väldigt fin och mycket välstädad,det här är ett hotell vi mer än gärna återvänder till. Det enda minus är att det var långt att gå till stranden. Men annars var allt bra och det fanns det många bra restauranger runt hörnet.

 
2018-03-04

av lindaaaaad Stockholm, Sverige

Mycket välskött hotell

Mycket välskött och fint hotell. Det låg mitt i orten så nära till allt. Trevlig personal och fina rum/lägenheter. Frukosten var fantastisk och poolen var mycket fin och uppvärmd. Jag rekommenderar verkligen detta hotell! Enda nackdelen är att det är ganska långt att gå till stranden.

 
2018-02-21

av Mona K Stockholm, Sverige

Välskött lägenhetshotell

Ett lagom stort lägenhetshotell med perfekt läge mitt i city, med många bra restauranger och affärer runt knuten. Hemtrevliga lägenheter med uteplats, helt ok utrustning i köket och städningen var bra. Det som drar ner poängen är de hårda sängarna och möblerna som är grönmålade. Mycket välskött trädgård, sköldpaddorna gjorde dottern extra nöjd och poolområdet med uppvärmd pool hade gott om solstolar, Frukosten var variationsrik och mycket bra, dessutom var det rätt lugnt där eftersom hotellet inte är då stort.

 
2018-01-03

av Tornemarks Karlshamn, Sverige

Mysigt hotell mitt i city

Allt till belåtenhet för vår 14 dagars vistelse. Supergod frukost med variation. Väldigt trevlig frukostpersonal. Rent och fint överallt. Städning varje dag. Lugnt och säkert område. Vi bodde i G blocket och då är det fin utsikt mot poolen och sol. Vi kommer gärna tillbaka. ☀️☀️☀️☀️☀️