Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

2062 omdömen
Utmärkt
 
463
Väldigt bra
 
810
Bra
 
458
Mindre bra
 
183
Underkänt
 
148

5 senaste omdömen

2019-03-19

av Höglund, I Fagersta, Sverige

Dålig städning, dålig all inclusive, underbemanning

Hotellet helt dött på kvällarna. Utlovade aktiviteter existerar inte. Rummet ostädat, bäddning en katastrof. Ingen trängsel vid poolen. Gott om solstolar. Sämsta all inclusive ever. Om du inte beställer pool utsikt så ser du ut över ett svart månlandskap eller in i huset framför

 
2019-03-10

av LasseN200

Slitet, dålig städning, trasiga solsängar, Usel mat, stängda restauranger...

Beskrivningen vi fick från resebyrån levde inte alls upp till verkligheten. Skulle kunna vara ett riktigt bra hotell...för möjligheterna finns och läget bra. Dålig städning på rummen, trasiga lakan, trasiga solstolar (fanns faktiskt skaderisk), slitet och ej underhållet hotell över lag. Skulle enligt beskrivning finns 3 restauranger plus poolbar på hotellet. Två igenbommade, poolbaren fanns...men utbudet???, Den enda som var "öppen" fick man leta efter för att finna, icke inbjudande och "maten" som var buffé (vi hade bokat all inklusive)...en mardröm. Smutsiga tallrikar, mat som jag inte skulle servera någon över huvud taget. Vi lyckades tack och lov boka av och få en del av pengarna tillbaka. Luktade kloak vid flera tillfällen, bl a vid poolen, inomhuspoolen och i lägenheten. VARNING! boka inte detta hotell om ni inte är medvetna om vad ni får. Allmänna toaletter vid poolområdet gick inte att låsa, stor personalbrist och mycket bristfällig kunskap i engelska. Vid ankomst fick vi bl a (bara ett rums nyckelkort...fler gick inte att få), vi fick också ett papper med ett stort program av aktiviteter som skulle äga rum på hotellet under dagar och kvällar...något av detta såg vi inte skymten av. Inte för att vi direkt saknade det, men om man säger att det ska finnas så... Vad var positivt då: Jo vädret och Lanzarote i sig samt mysiga Playa Blanca. Vi hade ändå en riktigt bra semester även om hotellvistelsen kraftigt drog ner på upplevelsen. Till Lanzarote åker jag gärna igen, men kommer aldrig sätta min fot på detta hotell någon mer gång.

 
2019-01-04

av Günter A Trelleborg

Trevligt hotell, inget speciellt med den

Trevligt hotell, den hade 4 pooler, en barn pool, en nära baren, en större men kall ocn den största som var uppvärmd. Vi åkte under sista veckan av december var där två veckor. I rummet fanns mikro, hårtorkare, gammalt kassaskåp men stort, vi hade rum 110 den var väldigt sliten och den var mycket smutsig både i skåpen och hyllorna runt sängen. Det är första gången som vi först torkade av skåpen innan vi kunde använda dem. Personalen var trevlig men jag fick ingen hjälp av receptionen när det gällde hur man ska ta sig runt med buss, och allmän tips om vad som finns i närheten. Google var vår hjälp :)

 
2018-12-23

av monnekenne Trelleborg, Sverige

Semester

Helt okej rum bra sängar bra köksutrustning bra städning o rena handdukar var dag poolområdet bra roliga rutschkanor för barn men poolbaren var dåligt skött knappt öppen .läget är inte bra om du vill gå ut o äta långt till restauranger får bli taxi hem som dock är billigt i playa blanka

 
2018-04-07

av Jessica O Stockholm, Sverige

Trevligt medelklasshotell med dålig mat

Trevligt hotellområde, lite som ett radhusområde, med vita tvåvåningshus och grönmålade balkongräcken. Poolområdet är jättefint och välstädat. Solstolarna staplas ihop nattetid och låses, så ingen kan paxa en solstol förrän kl 10.00 då de låses upp. Lägenheten var rymlig med två fina terasser: en vid vardagsrummet och en annan vid sovrummet, en för morgonsol och en för eftermiddagssol. Bara den ena terassen var möblerad. Sängarna var sköna men det bäddas med lakan och filt, inga påslakan. Restaurangen ligger i källaren och har utsikt mot trappan upp till poolområdet, det var lite trist. Känslan var mycket av skolmatsal.Vi hade halvpension och det var inte värt pengarna. Maten var otroligt enformig och smaklös. Halvfabrikat och uppvärmda färdigrätter, kändes det som. Ingen dryck, inte ens vatten, ingick i halvpensionen. Frukosten väl ok men budget och mycket brittisk. Så mitt råd är att bara boka frukost, om någon mat. Ät ute eller laga mat i det lilla köket. Ta dock med egen: disktrasa, diskhandduk, diskmedel, sax, kaffefilter (bryggare finns) Ca fem min promenad ner till den otroligt vackra playa Dorada och den fina strandpromenaden. Kan tänka mig att läget är mindre bra om man har yngre barn som ogillar att gå till och från stranden. Hotellet ligger vid en väg men inne på området var det lugnt och tyst. En supermarket med samma priser som nere i byn finns inne på området. Allt som allt tycker jag att det var en dyr resa för det man fick för pengarna. Åkte på påsklovet så det kan ju tänkas vara därför som det blev dyrt. Men platsen Playa Blanca är helt fantasisk och jag återvänder gärna men väljer då ett annat hotell.