Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 26 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Trevligt bemötande Fin frukost
-
Slitet rum, det behöver fräschas upp.

Bekräftad gäst: 2024-01-27


10 av 10

+
Stora fräscha rum. Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-11-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

1193 omdömen
Utmärkt
 
808
Väldigt bra
 
291
Bra
 
61
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2024-03-30

av myrkott Göteborg, Sverige

Läget, läget, läget.,,

Ett lägenhetshotell med det lilla extra. Om man som jag gillar södra Gran Canaria men inte backar eller trappor. Är detta verkligen ett alternativ för dig. Särskilt om du vill bo i ett lugnt område men ändå ha nära till allt. Vi njöt av vår vistelse här och kan absolut tänka oss att komma tillbaka. Hotellet är rent och välstädat av de jättetrevliga städerskorna. I receptionen möts man av mycket trevlig och kunnig personal, i jämförelse med reseledarna som inte riktigt har koll. Om du är svensk och har knagglig engelska eller spanska fråga efter Monika, du kommer kanske bli lika förvånad som oss. Frukosten var i mitt tycke riktigt bra. Fanns allt som man behöver, både varmt och kallt. Man slipper det där extrema som man möts av på vissa hotell. Istället för att lägga upp högar av mat så tog de fram lagom och fyllde istället snabbt på innan något tog slut. Vilket gjorde att man alltid möttes av fräscha upplägg vilket verkligen uppskattas. Dessutom varierades det varje dag så man hittade alltid något nytt att smaka. Men byt inte ut apelsinjuicen det är den godaste jag någonsin fått på hotell. Så bra att kunna ta frukost och ändå bo på ett lägenhetshotell, det uppskattas. Rummen har allt som man behöver och en skön säng att sova i. För att få toppbetyg så behövs det bara lite mindre renoveringar som utbyte av någon lampknapp, lite målarfärg där det är avskavt och lagning av bubbelpoolen. Men det är bara små detaljer som jag ser det.

 
2024-02-25

av Jan W

Makeover?

Ett i grunden välskött och rent hotell. Dock börjar ett visst slitage visa sig i form av avskavd färg från golvsocklar och en del lösa handtag. Känslan är att rummen behöver en lättare makeover. Trevlig städpersonal och i receptionen, dock upplevdes övrig personal som något neutrala. Frukosten får godkänt, men inte mer. Svajig wi-fi som inte täckte alla rum i lägenheten. Läget är bra med närheten till vatten och småbåtshamnen.

 
2022-01-22

av JonasE1018

Väldigt nöjda.

Vi har precis kommit efter två veckors vistelse på Puerto Rico i Gran Canaria. Vi har bott på Hotel Morasol som ligger precis nere vid hamnen. Vi upplevde hotellet väldigt rent o fint och bra service. Vi hade ett rum med havsutsikt de kan jag starkt rekommendera. Intag av frukosten i den miljön var trevligt. Personalen i receptionen var mycket tillmötesgående. Kan rekommendera detta Hotel.

 
2019-12-18

av 127kerstinl Sverige

Semester

Bodde här i slutet av november. Vi är väldigt nöjda med hotellet. Har bott i detta område tidigare, vilket passar oss mycket bra. Lägenheten var nyrenoverad, ljus och fräsch. Sköna sängar, kuddmeny, även om jag alltid har med mej egen kudde, så var min man nöjd med utbudet. Trevlig personal i receptionen. Hur det var med maten vet vi inte eftersom vi oftast träffade vänner, som bor lite längre på säsongen i Puerto Rico, på kvällarna. Så sammantaget är vi väldigt nöjda och här bor vi gärna igen.

 
2019-11-24

av peter64pia

Superhotell

Kan verkligen rek detta hotell. Har aldrig varit på Gran canaria, men hade hört om att dom flesta hotell ligger väldigt högt. Detta hotell ligger vid hamnen och inte på höjden. Trevligt bemötande från receptionen. Jag fyllde år när vi var där. Städerskan kom och lämnade en flaska vin och en jättefint skrivet grattisbrev! Verkligen omtänksamt! Stora fina balkonger. Kommer att välja detta hotell igen om jag åker tillbaka! Tack!