Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 10 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Stora fräscha rum. Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-11-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

1162 omdömen
Utmärkt
 
784
Väldigt bra
 
288
Bra
 
57
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2022-01-22

av JonasE1018

Väldigt nöjda.

Vi har precis kommit efter två veckors vistelse på Puerto Rico i Gran Canaria. Vi har bott på Hotel Morasol som ligger precis nere vid hamnen. Vi upplevde hotellet väldigt rent o fint och bra service. Vi hade ett rum med havsutsikt de kan jag starkt rekommendera. Intag av frukosten i den miljön var trevligt. Personalen i receptionen var mycket tillmötesgående. Kan rekommendera detta Hotel.

 
2019-12-18

av 127kerstinl Sverige

Semester

Bodde här i slutet av november. Vi är väldigt nöjda med hotellet. Har bott i detta område tidigare, vilket passar oss mycket bra. Lägenheten var nyrenoverad, ljus och fräsch. Sköna sängar, kuddmeny, även om jag alltid har med mej egen kudde, så var min man nöjd med utbudet. Trevlig personal i receptionen. Hur det var med maten vet vi inte eftersom vi oftast träffade vänner, som bor lite längre på säsongen i Puerto Rico, på kvällarna. Så sammantaget är vi väldigt nöjda och här bor vi gärna igen.

 
2019-11-24

av peter64pia

Superhotell

Kan verkligen rek detta hotell. Har aldrig varit på Gran canaria, men hade hört om att dom flesta hotell ligger väldigt högt. Detta hotell ligger vid hamnen och inte på höjden. Trevligt bemötande från receptionen. Jag fyllde år när vi var där. Städerskan kom och lämnade en flaska vin och en jättefint skrivet grattisbrev! Verkligen omtänksamt! Stora fina balkonger. Kommer att välja detta hotell igen om jag åker tillbaka! Tack!

 
2019-08-02

av marinasander1 Landskrona, Sverige

Avkopplande och lugnt toppenhotell

Kan varmt rekommendera detta hotell, alla var jättetrevliga och vänliga och det fanns gott om solstolar trots att det var fullbelagt på hotellet och maten var jättegod. solterrassen med bubbelbad var härligt med fin utsikt över båthamnen. Städerskorna var fantastiskt trevliga och mycket duktiga. Åker gärna hit fler gånger.

 
2019-04-24

av Wazid_1 Helsingborg, Sverige

Avkoppling, god mat, trevlig personal

Vi bodde här en vecka i april. Vi hade sol varje dag så det blev mycket tid vid poolen för sol, avkoppling och bad. Solen nådde poolen vid halv elva tiden, då den tittade fram bakom berget bakom hotellet. Vi hade lägenhet på markplan, vilket var väldigt smidigt och bara att kliva ut till poolområdet. Rent och fräscht på rummen. Bra mat och trevlig personal. Lite humor bakom menyn varje dag. Finns supermarket inom ert par hundra meter och fem minuters gångväg till stranden. Rekommenderas, och jag förslår att välja marklägenhet.