Cordial Mogan Solaz

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Här bor du i moderna och välutrustade lägenheter och har ändå frukostbuffé inkluderat i priset - perfekt för dig som är ute efter en avslappnad semester. Hotellet ligger granne med Cordial Mogan Playa dit alla gäster på Cordial Mogan Solaz är välkomna för att nyttja poolerna och övriga faciliteter.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer. Trerumslägenhet med 2 ord. bäddar för 2-5 personer. Trerumslägenheter i etage för 4-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Fräscht, bra läge och alla bekvämligheter
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Cordial Mogan Solaz bor du i moderna och snyggt inredda lägenheter som har bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter har även jacuzzi på sin uteplats.

Som gäst på Cordial Mogan Solaz är man välkommen att nyttja faciliteterna på grannhotellet Cordial Mogan Playa. Där finns två poolområden med pooler uppvärmda till minst 20 grader (vintertid). Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Separat barnpool. Runt poolerna finns sandstränder och jacuzzi. Gratis solstolar, parasoller och handdukar. På grannhotellet finns även flera restauranger och reception.

Cordial Mogan Solaz består av två byggnader. Trerumslägenheterna i etage ligger i direkt anslutning till grannhotellet Cordial Mogan Playa. För att komma till tvårumslägenheterna behöver man gå upp för en trappa och korsa en väg. Vid trerumslägenheterna finns en gemensam terrass med jacuzzi. Gratis wifi över hela hotellet.

Ca 100 meter till ett litet köpcentrum med ett par affärer och restauranger. Ca 800 meter ner till Puerto de Mógans pittoreska hamn med trevliga restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. Busshållplats i närheten. Hyr du bil så ingår parkering i hotellets garage.

Måltider

Frukostbuffé.
Halvpension eller halvpension inklusive dryck mot tillägg.

Alla måltider serveras på grannhotellet Cordial Mogan Playa.

Bra att veta

Observera att reception (där in- och utcheckning sker), restauranger och pooler är på grannhotellet Cordial Mogan Playa.