Rumstyper på Lopesan Costa Meloneras

Deluxerum, Unique

Eleganta deluxerum belägna högst upp i byggnaden med vacker havsutsikt. Möjlighet till extrabädd, observera att när extrabädden används så blir det trångt i rummet. I samtliga rum finns tv, telefon och kylskåp/minibar. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Väljer du att boka ett Deluxerum Unique får du också tillgång till hotellets koncept Unique med bland annat prioriterad in- och utcheckning, VIP-frukost i en reserverad del av restaurangen, solstolar på reserverad del av poolområdet och tillgång till VIP-lounge med dryck, snacks och gratis internet.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Eleganta dubbelrum med möjlighet till extrabädd. Observera att när extrabädden används så blir det trångt i rummet. Alla rum har tv, telefon och kylskåp/minibar. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass, vissa med utsikt mot trädgården eller poolen. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Eleganta enkelrum med tv, telefon och kylskåp/minibar. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa har utsikt mot pool eller trädgård. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Fina familjerum med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Alla rum har tv och kylskåp/minibar. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsviter, Unique

Rymliga juniorsviter med separat vardagsrum med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Två tv, telefon och kylskåp/minibar. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Hårtork. Badkar och separat dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Väljer du att boka juniorsvit Unique får du också tillgång till hotellets koncept Unique med bland annat prioriterad in- och utcheckning, VIP-frukost i en reserverad del av restaurangen, solstolar på reserverad del av poolområdet och tillgång till VIP-lounge med dryck, snacks och gratis internet.

Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Sviter, Unique

Stora sviter med separat vardagsrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv-apparater i både sovrum och vardagsrum. Telefon. Kylskåp/minibar mot avgift. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Badrockar. Hårtork. Badkar och dusch med hydromassage samt wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Väljer du att boka en svit Unique får du också tillgång till hotellets koncept Unique med bland annat prioriterad in- och utcheckning, VIP-frukost i en reserverad del av restaurangen, solstolar på reserverad del av poolområdet och tillgång till VIP-lounge med dryck, snacks och gratis internet.

Rumsstorlek: ca 80 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.