Kundomdömen om Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 161 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-10


8 av 10

+
Frukosten
-
Magproblemen

Bekräftad gäst: 2024-02-04


9 av 10

+
Vacker trädgård, häftiga pooler, många snacks/lunch barer i området. Trevligt läge.
-
Apollo hade missat meddela att vi ska ha separata sängar (mor o dotter), du fick vi en kingsize. De lyckades byta men fick ett rum på första våningen utanför entréns och parkeringen. Mkt oväsen :-(. Det var svårt att hitta solstolar lediga i vid poolområderna. Behövs fler!

Bekräftad gäst: 2024-01-28


10 av 10

+
Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2024-01-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-26


8 av 10

+
-
Svårt hitta ledig solstol. Många ”bokade” som inte användes. Tråkigt.

Bekräftad gäst: 2023-11-05


10 av 10

+
Renlighet & Storlek
-

Bekräftad gäst: 2023-11-05


6 av 10

+
Läget
-
Maten, för stort

Bekräftad gäst: 2023-11-04


10 av 10

+
Känslan av lyx och poolområdet.
-
Något stressad personal i poolbarerna.

Bekräftad gäst: 2023-04-16


10 av 10

+
Utmärkt service och god mat
-

Bekräftad gäst: 2023-04-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

8211 omdömen
Utmärkt
 
4798
Väldigt bra
 
2087
Bra
 
788
Mindre bra
 
268
Underkänt
 
271

5 senaste omdömen

2024-01-06

av Lena L

En vecka med god service o avkoppling

Det var vackra byggnader och trevlig personal. Med UNIQUE som tillval hade vi tillgång till en speciell frukostmatsal med mycket hög service o god frukost. Även lounge med snittar o diverse dryck. Även avgränsade områden med pooler o poolbar. Nära till den fina strandpromenade o köpcentrum

 
2023-12-19

av 804christerl Ludvika, Sverige

Stiligt hotell

Fantastiskt hotell med en underbar trädgård och stiliga byggnader. Fina poler och serviceinriktad personal. Maten håller hög standard även om variationen kunde vara bättre. Hotellet är centralt beläget nära shopping och restauranger. Strax utanför hotellet finns även den fina strandpromenaden.

 
2023-12-04

av L7665FRsvenm Norrtälje, Sverige

Bokning under all kritik.

Dålig start och upplevelse från början på hotellet! Fick inte det rum vi bokat och betalt för, naturligtvis klagade vi men fick kompromissa då rummen som var bokat var upptagna. Med andra ord säljer de flera rum än vad man sedan kan tillgodose, filosofin först till kvarn!

 
2023-04-16

av Marie H Örebro, Sverige

Så fint hotell men….

Jag var på detta fina hotell i mars månad. Hotellet är väldigt rent jätte fina poolområden och grönområden. Tyvärr åkte jag på matförgiftning fick en läkare till hotellet som skickade mig vidare till ett sjukhus i San Agustin efter provtagning och röntgen så visade det sig att jag hade en bakterie i magen och som visade matförgiftning. Fick dropp och mediciner och fick åka tillbaka till sjukhuset efter 2 dagar igen. Jag hade endast ätit på detta hotell så det måste ha kommit därifrån. Det tog mig över 4 dagar att bli bra. Enligt hotellet så fanns det ingen mera än jag som fått detta… ? Levde på kokt ris och kokt fisk efter det som hotell restaurangen lagade till mig. Har nu läst här på sidan att jag inte varit ensam om detta vilket ör väldigt beklagligt för oss som blivit drabbade. Jag tycker att ledningen skulle kontakta oss ! Min semester blev helt förstörd hade endast 1 dag som jag var frisk under denna veckan. Detta är ett 5 stjärniga hotell och jag är förvånad över att ni inte vill leva upp till detta och låta oss få ett positivt minne efter denna resa. Detta var min 60 års resa med familjen.

 
2023-03-21

av 254ivark Örebro län, Sverige

Jättefint

Jättefint hotell,rent och fina pooler. Vi hade halvpension och det tar vi aldrig igen. Hade önskat mer variation på maten,gärna olika tema middager,typ italienskt,bbc o.sv Men högt prisläge på öl,vatten och allt annat.