Kundomdömen om Coral Cotillo Beach

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

1667 omdömen
Utmärkt
 
335
Väldigt bra
 
649
Bra
 
394
Mindre bra
 
155
Underkänt
 
134

5 senaste omdömen

2019-12-04

Inlägg av Pia L Stockholm, Sverige

Medelklasshotell

Rent och välstädat hotell i stort. Rummen något slita i ytskikt bl.a faneren på dörrarna skadad eller delvis borta och sprucken marmorskiva runt handfatet. Frukostbuffen var riktigt bra med mycket att välja medan middagsbuffen var något tråkig och enahanda. Poolområdet var trevligt och badvakt fanns hela dagen. Poolbaren enkel men ok.

 
2018-01-05

Inlägg av 452patrik_ Göteborg, Sverige

Hur lågt kan man sjunka...?

Vi kom till detta hotell kl 11. Kl 13 så kunde vi checka in. Vi bestämde oss för att äta lunch medan vårt rum skulle bli färdigt. Vad som gör betyget till en etta är hotellchefen och desk managern Maria ignorans. Vi bad att få lämna medicin i kylen medan vi åt lunch. När vi kom tillbaka för att checka in kl 14 så hade medicinen varit i frysen 3 timmar och därmed förstörd. Maria och hotellchefen förnekar att de gjort ett misstag som lagt medicinen i frysen. De förnekade att jag sagt att medicinen skulle vara i kylen. Det värsta av allt är att de inte erkänner att de gjorde ett fel. Förövrigt var vårt rum fullt med mygg när vi kom och vi var tvungna att spraya hela rummet och vänta flera timmar innan vi ens kunde checka in på riktigt.

 
2016-06-02

Inlägg av molly71699 Fagersta, Sverige

Fantastisk semester

Om man söker lugn och ro så är detta ett fantastiskt hotell. Maten är helt okej och städningen också. Det är nära till stranden och in till byn. Busshållplatsen ligger ca. 100 meter från hotellet och vi reste in till Corralejo ett par gånger. Mycket smidigt och bekvämt. Ca fem minuters promenad bort finns en lekpark dit vi gick flera gånger med vår son. Allt som allt en alldeles underbar och vilsam semester.

 
2016-05-17

Inlägg av Bernt E Lund, Skåne Län, Sweden

Avkoppling

Ett vackert bekvämt och välordnat hotell i en pittoresk och lugn fiskeby utan alltför stor turistexploatering, Små trevliga restauranger i centrum att njuta goda fiskrätter med ett gott vin vid solens nedgång i havet. Hotellet all-inclusive duger gott för den sparsamme, bra och rikligt utbud på buffë och varmrätter liksom vin och öl. Bra och bekväma rum med ballkong eller uteplats,rent och skönt. Bra service.

 
2016-02-28

Inlägg av 505jannej Söderköping, Sverige

Studerande

För att vara ett 3-stjärningt hotell får det godkänt, maten var okej, öl och drinkar i baren fick man riktiga glas där snålade de verkligen inte. Rummet var rent och snyggt, men det var en låst mellandörr in till grannen som borde tättas för man såg när det lyste och grannens höga röst som gnällde på allt! Orten Cotillo är en lung ort med öns bästa stränder.Bode där 16-25 februari med all-inclusive.