Kundomdömen om Coral Cotillo Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 220 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Poolen
-
Ni skrev poolhanddukar mot deponi, det var OK men det stod inget om att det kostade 1 euro/dag i hyra ! Vi var där i 4 veckor och det skulle kosta oss 56 euro för den tiden! Helt orimligt pris !! Vi fick ha dem gratis trots det.

Bekräftad gäst: 2024-05-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-16


8 av 10

+
Trevlig personal. Allt funkar. Trivsamt. Bra läge – och framför allt: Bra frukostbuffé!
-
Livemusiken kvällstid (helg) var av väldigt varierande kvalitet.

Bekräftad gäst: 2024-04-16


8 av 10

+
Poolområdet
-
Ett helt rökfritt hotell. Bra för många men jag som rökare hade gärna velat veta om det innan avresa. Inget rökområde, så det stod hela tiden ett gäng utanför ingången till hotellet och kastade fimpar på gatan då det inte fanns någon askkopp!!

Bekräftad gäst: 2024-04-16


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-08


7 av 10

+
Poolområdet. Personalen.
-
Pool handdukar skulle kosta 1 euro om dagen( Apollo inte informerat) onödigt för en 4 stjärniga hotell att ta extra betalt. Uppdatera rum om det är byggarbetsplats ute som man får rum mot poolen och slippa arbetsplatsen. Hotellet var långt ifrån bokad. Hotellet annonserade om träningar men det blev aldrig några. Jätte hårda o obekväma sittplatser i matsalen. Dålig kudde.

Bekräftad gäst: 2024-04-01


7 av 10

+
Läget
-
Köpte premiumrum, gav oss inget extra förutom lite vatten och en liten flaska vin som inte gick att dricka…dyrt vin Rummet hade inga bord och stolar inne i rummet, vill inte alltid sitta i sängen när det inte går att sitta på balkongen. Restaurangen var inte trevlig för middag. Wi-Fi fungerade inte på rummet Att man kan sätta upp det man köper i poolområdet och restaurangen på rummet, vill helst inte ha med pengar/kort när man är vid poolen. Lyhört mellan rummen. dörrarna till korridor saknar tätning, allt hördes från korridoren.

Bekräftad gäst: 2024-03-29


9 av 10

+
Bra läge, fräscht rum
-

Bekräftad gäst: 2024-03-29


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

167 omdömen
Utmärkt
 
77
Väldigt bra
 
48
Bra
 
25
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2024-04-04

av WillekeB41 Doesburg, Nederländerna

Fantastische vakantie

Een super fijne vakantie hier gehad. Hotel was heel rustig zo buiten het hoofdseizoen. Nette, schone kamer. Goed, zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Vriendelijke staff. Leuke tips gekregen om te gaan doen en altijd behulpzaam. Zwembad was wat verwarmd dus heerlijk om in af te koelen, maar niet te koud

 
2023-12-12

av Maj-Britt H Valby, Kobenhavn, Denmark

Alt fungerede, skønt hotel

Vi valgte et superior værelse, og fik et med pool udsigt. Alt på hotellet var fantastisk rent, og personalet var virkelig venlige og hjælpsomme med alt. Pool vandet var opvarmet, så det var muligt at svømme selv i december. Morgenmadsbuffeten var overdådig. Masser af valgmuligheder, og alt virkede meget friskt. Der var endda cava på køl, hvis man skulle have lyst til at lave sig en lille mimosa til morgenmaden. Aftenbuffeten var også fin, vi prøvede den dog kun en enkelt gang. Kæmpe udvalg, og man kan se, at de benytter rester fra morgenbordet for at mindske madspild. Dejligt at se. Helt klart et hotel jeg ville anbefale til andre, der ville til samme område.

 
2023-11-24

av MartinS1851 Aarhus, Danmark

Perfekt hotel

Virkelig dejligt hotel. Ligger godt placeret Der er god morgenmad Masser af solstole ved poolen God rengøring De bedste ansatte i receptionen, satte stor pris på dem Værelset var fin størrelse, med dejligt badeværelse. Kom hjem fra ferien og var totalt afslappet, kommer gerne igen

 
2023-10-08

av edith c

Bel hôtel avec quelques réserves

Bel hôtel bien entretenu. Personnel agréable et disponible pour vous renseigner. Extérieur et piscine élégants. Calme assuré pour se reposer et...bronzer. Trop peu de parasols, hélas, pour ceux qui veulent se protéger des UV. Les premiers arrivés ont réservé les meilleures places dès le petit déjeuner. Par contre, il faut savoir qu'il n'est pas possible de louer une voiture par l'intermédiaire de l'hôtel ni dans le village. Il faut se rendre en bus à Corralejo. Par ailleurs, on peut regretter la qualité moyenne des buffets proposés pour un hôtel 4 étoiles.

 
2023-10-08

av jacques s

Le site de l'hôtel propose un service de location de voiture.

L'hôtel propose un service de location de voiture. Mais en fait ce service n'existe pas et nous avons été obligés de faire une demi heure de car jusqu'à Coralejo pour louer un voiture. Et à la fin de la semaine il a fallu faire la même chose. Ce genre de publicité mensongère ne fait pas honneur à cet hôtel