Vandra på träningsresa

Dagsvandring med guide

Att vandra på semestern är ett perfekt tillfälle att se och upptäcka mer av platsen och dess natur. Ofta är det ju sakerna du gör på semestern – härliga restaurangbesök, möten med människor och andra upplevelser – som är det du minns bäst efter själva resan. På våra dagsvandringar med guide får du det bästa av två världar – härliga vandringar i fantastiskt natur tillsammans med lokala guider och samtidigt tid för avkoppling vid poolen. Att boka en vandring med oss är enkelt. Det enda du egentligen behöver göra är att välja en resa och sedan lägga till vilken, eller vilka, turer du vill vandra.


Resmål

Vandra på Madeira

En resa till Madeira är inte komplett utan en vandring där du får upptäcka öns makalöst vackra natur och vandringsleder. Du kan redan nu förboka några utvalda vandringar, eller varför inte boka hela tre dagar av vandring, natur och slående utsikter. 

Vandra på Kreta

Kreta har en fantastisk natur med hela tre olika klimatzoner där du kan uppleva allt från snötäckta bergstoppar till fantastiska stränder. Två av Kretas stoltheter är ravinerna Samaria och Imbros som båda bjuder på storslagna naturupplevelser.


Om våra dagsvandringar med guide

Hitta information om vad som ingår, vad du bör packa med och hur du bokar en vandring redan nu!

Vad ingår på en vandringsresa?

Det här ingår

Packning till en vandringsresa

Bra saker att ha med

Varför åka på vandringsresa?

Hur bokar jag?