Vandra på träningsresa

Dagsvandring med guide

Att vandra på semestern är ett perfekt tillfälle att se och upptäcka mer av platsen och dess natur. Ofta är det ju sakerna du gör på semestern – härliga restaurangbesök, möten med människor och andra upplevelser – som är det du minns bäst efter själva resan. På våra dagsvandringar med guide får du det bästa av två världar – härliga vandringar i fantastiskt natur tillsammans med lokala guider och samtidigt tid för avkoppling vid poolen. Att boka en vandring med oss är enkelt. Det enda du egentligen behöver göra är att välja en resa och sedan boka in dig på en, eller kanske flera,  av våra vandringsutflykter.


Resmål

Vandring i Epirusområdet

I Epirusregionen, det vill säga Parga, Sivota och Zagoria med omnejd, finns några av Greklands vackraste platser och en mängd vandingsleder som tar dig rätt in i den grekiska vildmarken. I de mäktiga Pindusbergen finns vandringsleder för alla nivåer.

Vandring på Kreta

Kreta har en fantastisk natur med hela tre olika klimatzoner där du kan uppleva allt från snötäckta bergstoppar till fantastiska stränder. Vid ravinerna Samaria och Imbros bjuder Kreta stolt på storslagna naturupplevelser.


Om våra dagsvandringar med guide

Hitta information om vad som ingår, vad du bör packa med och hur du bokar en vandring redan nu!

Vad ingår på en vandringsresa?

Det här ingår

Packning till en vandringsresa

Bra saker att ha med