Seniorresa med Apollo Sports

Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

NYHET! Följ med Apollo Sports Senior till småskaliga, charmiga och karaktäristiska Limnos  för en vecka fylld med gemenskap, vandringar, utflykter och träning i fantastiska omgivningar.


Om resan

Förläng sommaren och njut av den grekiska sensommarvärmen på genuina Limnos, Greklands åttonde största ö men fortfarande en småskalig genuin pärla i norra delen av Egeiska havet. Här finner du vårt omtyckta hotell Porto Myrina - powered by Playitas, ett välskött femstjärnigt hotell med perfekt läge precis intill stranden.

Här kommer vi ha möjlighet till att starta dagen med en lugn promenad i omgivningarna, eller väcka kroppen genom yoga med utsikt över det Egeiska havet. Vi ägnar dagarna åt träning med erfarna och kunniga instruktörer, vandrar i otroliga miljöer och ges möjlighet att åka med på utflykter och ta del av de historiska kulturarv som Limnos stoltserar med.

På Porto Myrina - powered by Playitas finner du förutom service i världsklass även padelbanor och tennisbanor, spinningsal och gruppträningsklasser. Här leds dagligen alltifrån vattengympa till funktionell träning och dans - och som deltagare på seniorresan har du tillgång till både seniorresans program men även hela hotellets utbud av träningsklasser och faciliteter.

Vi kommer under veckan att träna varierat, arrangera gemensamma tennisspel och padelturneringar, lyssna till inspirerande föreläsningar av våra gruppledare Eva och Nette, delta i härliga musik quiz och bjuda upp till dans.

Vi har helpension på hotellet och i restaurangen tar kärleken till den grekiska och kretensiska matkulturen stor plats. Buffétbordet fylls med nybakat bröd, goda olivoljor, lokala ostar och traditionella grekiska rätter i modern tappning. Köket bygger framförallt på lokala råvaror, i största mån ekologiska och närproducerade, och inte sällan finns alldeles nuslungad honung på frukostbordet. Ljuvligt att ringla över en skål med grekisk yoghurt medan morgonsolen värmer.


Program

Program

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.

Möjlighet till att boka in sig på utflykter tillsammans med Eva och Nette kommer att erbjudas till deltagarna närmare inpå avresa.


Vem kan delta?

Denna resa är för dig som vill ha en aktiv semester med möjlighet att göra annat än att bara ligga och slappa i solstolen och som vill komma hem ifrån semestern lite starkare, lite gladare och lite mer inspirerad! Oavsett om du tränat länge eller är ny till träning så finns här något för dig, instruktörerna som hänger med är proffsiga och hjälper dig att anpassa passen efter din nivå.

Pris från 13 998:-

Datum: 6-13 okt 2024

Hotell: Porto Myrina - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår:                            

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i del i dubbelrum
  • Halvpension
  • Träning och aktiviteter enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

Enkelrumstillägg tillkommer om 4000:-

Kontakta oss: [email protected]

 


Om instruktören


Eva Niklasson

Eva har arbetat i träningsbranschen i 35 år, instruerar gruppträning och styrketräning samt arbetar som personlig tränare. Eva brinner för att lära ut träning och se den glädje som sprids när effekten av fysisk aktivitet uppnås. Eva tror att alla kan delta i någon typ av träning bara man hittar sin egen nivå och vågar vara modig. Tillsammans blir vi starka!  

Janette Blomgren

Nette har 29 års erfarenhet av gruppträning och ett brinnande intresse för att motivera och att hitta glädje i olika rörelser. Energiknippet från Norrland  lämnade jobbet som flygvärdinna för att helhjärtat satsa på träning och hälsa. Hon har många resor bakom sig och kommer finnas där som en trygghet. Hemma jobbar hon som hälso / motivationscoach och personlig tränare för bland annat seniorer. Hon brinner för rörlighet, mindfullness men även för dans och funktionell träning och säger inte nej till nya utmaningar.


Om hotellet


 

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas