Friendcation x Apollo

Vi vill skapa något unikt för varje person som är med på våra resor och tycker därför det är viktigt med resor som andas oss. Varje resa är skräddarsydd efter vad vi själva tycker om och för oss är det den bästa kvalitetsstämpeln man kan få när intresset för våra resor ökar. Vi ser framemot att släppa våra kommande resor tillsammans med Apollo och hoppas ni hittar er unika resa.

 

Under året kommer vi släppa träningsresor, kombinerade sol och äventyrsresor och såklart resor innehållandes god mat och vin. Vi vägrar att begränsa oss och tror på en kombination av flera komponenter som får oss att må bra är en perfect match.

Våga ta steget bortöver och ge dig själv en upplevelse som vi hoppas och tror kommer vara svår att glömma – Live a little!
 

Om Friendcation

Friendcation är ett nätverk för kvinnor där målet är att prestigelöst låta nya bekantskaper baserat på intressen och nyfikenheter växa fram. Joanna och Louise som driver Friendcation anordnar allt från resor, event, Staycations, träningspass, föreläsningar och frukostar runt om i landet, men också utanför Sveriges gränser. Allt som skapar tillfällen för kvinnor att mötas i och kring nya sammanhang och upplevelser.

Ta sig utanför sin comfortzon för att få ännu mer tillbaka, har blivit ett mantra med åren. Friendcation har funnits i 5 år och har arrangerat över 40 resor och lika många event som har marknadsförts på respektive kanaler hos Joanna och Louise och samt i Facebook gruppen som nu har över 17.500 medlemmar. Communityt växer större och starkare för varje år som går och för varje nytt möte som sker.