Kajak i Sivota

Därför ska du åka på en aktiv semester 2023

Apollo har Nordens största utbud av sport-och träningshotell, träningsresor och träningsläger. Varje vecka året runt finns massor av härliga träningsresor med olika inriktning där professionella instruktörer och tränare väntar på dig!

Skratt i Porto Myrina - powered by Playitas WOD Box

För vem passar en träningsresa?

– Vi har resor som passar precis alla, med allt från nybörjare till elitmotionärer, och från familjeträning där man kan ha med sig barnen till våra populära solo-resor där man reser själv men träffar och tränar med likasinnade i grupp. I vår mycket omfattande träningskalender erbjuder vi träningsresor med olika typer av inriktning såsom cykel, yoga, simning, löpning, triathlon eller gruppträning m.m., säger Daniel Giray som är Nordic Sports Director på Apollo.

Själv har han såklart besökt alla Apollos hotell och kan varmt rekommendera någonting annorlunda som till exempel Liveaboard, en träningsresa ombord på båt i medelhavet eller en mountainbike-resa i Kappadokien med sin makalösa natur.

Familj på SUP

Vad är Sports Inclusive?

Populariteten i Apollos träningsresor har ökat stadigt sedan starten 2009, och på kort tid har man öppnat nio nya hotell varav 6 koncepthotell. På dessa Sports Inclusive-hotell kan gästerna utan extra kostnad få träna nästan vad de vill, vilket är ett bra tillfälle att pröva nya sporter och träningsformer.

Vi har allt från yoga och meditation till aerobics, pilates och crossfit. Allt du hittar i de bästa gymkedjornas program hittar du också hos oss, säger Daniel. Utöver gruppträningspass och ledarledda cykel/löp/simturer så kan du även låna SUP eller kajak och njuta i det kristallklara vattnet mellan träningspassen.

I träningskalendern hittar man också gästspelsveckor med specialschema och coachning av utvalda instruktörer inom en viss sport eller aktivitet vilka är kostnadsfria för alla gäster som bor på hotellet under veckan för gästspelet.

Buffet på Sivota Retreat - powered by Playitas

Hur är maten på sporthotellen?

Kosten är såklart en viktig del av träningen, och alla Apollos hotell har välkomponerade bufféer med betoning på god och hälsosam mat.

Vi har en stor valfrihet med hänsyn tagen också till alla typer av dieter, allergier och intoleranser. Sedan har vi även ett hållbarhetsperspektiv, och har egna eco-gardens där vi odlar själva och har installerat egna vattenreningssystem för bevattning, säger Daniel. För den som i år vill kombinera sol och bad med svettiga träningspass är det hög tid att kika i träningskalendern då de populäraste resorna går åt snabbt. Alla destinationer utmärks av högsta kvalitet och gott om möjligheter att utforska de natursköna omgivningarna.


Apollo Sports – träningshotell för alla

Vill du ha en översikt över alla våra sporthotell ska du läsa mer här.

Träningsresor med Apollo Sports

Vi erbjuder Sveriges största utbud av träningsresor och träningsläger som passar alla – från vardagsmotionärer till elitidrottare.

Träningskalender

Våra träningsveckor passar dig som vill fokusera på din favoritaktivitet eller sport, slipa på tekniken och uppleva träningsglädje tillsammans med andra.

Se träningskalendern

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa träningsresa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här