Apollo sports solo

Apollo Sports Solo

Trött på dina gamla vänner eller bara sugen på att träffa nya? Här är resan för dig! Under en vecka på soliga Fuerteventura och träningshotellet La Pared får du njuta av träning, surf och yoga - avkoppling, festligheter och god mat och dryck!

Allt i gott sällskap av nya bekantskaper – eller själv om du föredrar det… Vad sägs om till exempel bubbel vid poolen, morgonyoga, spansk picknick i solnedgången, surfing på en av Europas bästa surfstränder, jacuzzibad efter ett avklarat gruppträningspass eller fest under bar himmel? Här finns något för alla och du väljer själv vad du vill delta i.


Boende på träningshotellet La Pared

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar aktivitet men som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser (mot kostnad) i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill. På hotellet finns också goda möjligheter till avkoppling och under soloveckan anordnas mingel och festligheter för de som vill.


Vem kan delta?

Träna, njut vid poolen, ät gott, möt nya vänner, följ med på en picknic i solnedgången och fyll på med härlig inspiration. Denna solovecka passar alla och rymmer gäster från både Sverige, Norge, Finland och Danmark – och du behöver aldrig känna dig ensam.


Hur bokar jag?

Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.


Program för veckan

I knappen nedan hittar du programmet för Apollo Sports soloveckor. Här finns träning från morgon till kväll, loungehäng mingel och festligheter – du deltar precis så mycket eller lite som du vill.

Veckoprogram augusti Veckoprogram november

Pris från: 6 998:-

När:

  • 20-27 augusti 2019  Denna vecka är fullbokad
  • 17-25 november 2019

Res från:

Stockholm (v34 & v47) Göteborg (v47) och Köpenhamn (v34& v.47)

Avresa & pris
V.47, 17 & 18 november, 6 998:-

Rabatt
500:-rabatt/person, använd kod: sportssolo

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur
  • Eget rum (enkelrum) 
  • Skräddarsytt träningsprogram
  • Alla träningspass
  • Professionell gästinstruktör
  • Mingel och festligheter

Helpension endast vid bokning av enkelrum
Ordinarie aktiviteter på hotell (se schema)

BokaPriserna  är efter avdragen rabatt, använd  kod vid bokning för att erhålla rabatten. Begränsat antal platser.

La Pared – Fuerteventura

Alltid på La Pared 

Året om erbjuder vi gratis gruppträningspass som HIT, yoga, vandringar och funktionell träning mm. Här finns också ett välutrustat gym med utsikt över det bergiga lavalandskapet. Tennisbanor och möjlighet till tenniscoach. Vandringen och löpningen runt sanddynerna är magisk. Mysigt chillområde med bastu och uppvärmd utomhusjacuzzi i anslutning till bastun. Vågsurfingskola och surfutrustning finns att hyra på plats. Du kan delta i allt från prova-på-kurser till flerdagars kurser och lära dig surfa. Cykeluthyrning med möjlighet att hyra mountainbikes och landsvägscyklar. Här kan du läsa mer om träning på hotellet.

Boka