Apollo Sports Solo

Trött på dina gamla vänner eller bara sugen på att träffa nya? Här är resan för dig, res själv men inte ensam! Under en vecka får du njuta av träning och yoga, avkoppling, festligheter och god mat och dryck! Vi åker till något av våra Apollo Sports - powered by Playitas hotell. 

Allt i gott sällskap av nya bekantskaper! Vad sägs om till exempel bubbel vid poolen, morgonyoga, picknick i solnedgången (båda platserna levererar magisk solnedgång), surfing på en av Europas bästa surfstränder La Pared med avslutande jacuzzibad, eller SUP i solnedgång efter ett avklarat gruppträningspass eller feststämning under bar himmel? Här finns något för alla och du väljer själv vad du vill delta i.


Boende på powered by Playitas-hotell

våra Apollo Sports – powered by Playitas hotell erbjuder ett outtömligt utbud av sport och aktiviteter, vackra vyer över det fridfulla området och utsikt över havet. Alla träningsfaciliteter ligger inom gångavstånd.  Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill. Det finns också goda möjligheter till avkoppling och under SOLO-veckan anordnas mingel och festligheter för de som vill.


Vem kan delta?

Träna, njut vid poolen, ät gott, möt nya vänner, följ med på en picknick i solnedgången och fyll på med härlig inspiration. Denna SOLO-vecka passar alla och rymmer gäster från hela Norden – och du behöver aldrig känna dig ensam.


Program för veckan

Det finns inget fast program för våra SOLO-veckor, alla veckor ser olika ut och vi anpassar oss och justerar programmet efter respektive hotell. På programmet finns det alltid träning från morgon till kväll tex core, WOD och cirkelträning varvat med loungehäng mingel och festligheter – du deltar precis så mycket eller lite som du vill. 


Vad är Apollo Sports Solo? 

Med Apollos koncept Apollo Sports Solo har det aldrig varit enklare eller roligare att resa i väg på egen hand. Slipp kompromissa om lediga veckor, val av resmål och dagsplaner – boka en soloresa och bestäm själv. Res själv men inte ensam!

Under utvalda veckor i förvandlas några av våra Apollo Sports-hotell till hotell med fokus på resenärer som reser själva. En träningsresa fylld med rolig träning och aktiviteter för alla soloresenärer som vill resa och träffa nya träningskompisar. Självklart väljer du själv vad du vill delta i - allt från morgonyoga, bubbel vid poolen eller surfing i världsklass!

Pris från 9998 sek 

Avreseort: Stockholm, Köpenhamn & Göteborg

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur inkl. skatter, avgifter och 1 incheckat bagage
  • Transfer
  • Eget rum (enkelrum) 
  • Helpension (frukost, lunch & middag) Undantag på Levante då det är all inklusive
  • Skräddarsytt träningsprogram
  • Professionell gästinstruktör
  • Mingel och festligheter
  • Ordinarie aktiviteter på hotell

Maxantal: 30 deltagare per resa.

Datum & hotell:

Boka 15-22 augusti 2023,
La Pared - powered by Playitas

Boka 22-29 augusti 2023,
Playitas resort

Boka 1-8 oktober 2023,
Porto Myrina - powered by Playitas 

Boka 8-16 oktober 2023, 
Levante - powered by Playitas
   

Begränsat antal platser. Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning.​

Kontakta oss: [email protected]


Med på resan är Michaela Sperring

Michaela Sperring

Michaela Sperring är koordinator samt mental & personlig Tränare med fokus på ledarskap och utveckling.
Hon koordinerar flera av Apollo Sports Resor och har varit med och utvecklat vårt SOLO-koncept från start.

Michaela är uppvuxen på fotbollsplanen och redan som 4 åring var målet att spela i landslaget. Det kom en knäskada i vägen och tack vare den har hon nu drivit eget företag i 8 år. Idag handleder hon elitidrottare, företagare och privat personer i deras jakt på utveckling och resultat.

Som person är hon otroligt driven, målmedveten och du ser tydligt att hon brinner för det hon gör! Utstrålning, professionalism och kunskap gör att hon berör och inspirerar hon deltagarna under veckan!


Om hotellen

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas