Apollo Sports Solo

Trött på dina gamla vänner eller bara sugen på att träffa nya? Här är resan för dig! Under en vecka på soliga Fuerteventura och träningshotellet Playitas Resort får du njuta av träning, surf och yoga, avkoppling, festligheter och god mat och dryck!

Allt i gott sällskap av nya bekantskaper! Vad sägs om till exempel bubbel vid poolen, morgonyoga, spansk picknick i solnedgången, surfing på en av Europas bästa surfstränder, jacuzzibad efter ett avklarat gruppträningspass eller fest under bar himmel? Här finns något för alla och du väljer själv vad du vill delta i.


Boende på träningshotellet Playitas Resort

Playitas erbjuder ett outtömligt utbud av sport och aktiviteter, vackra vyer över det fridfulla området och utsikt över Atlanten. Alla träningsfaciliteter ligger inom gångavstånd  Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill. På hotellet finns också goda möjligheter till avkoppling och under soloveckan anordnas mingel och festligheter för de som vill.


Vem kan delta?

Träna, njut vid poolen, ät gott, möt nya vänner, följ med på en picknick i solnedgången och fyll på med härlig inspiration. Denna solovecka passar alla och rymmer gäster från både Sverige, Norge, Finland och Danmark – och du behöver aldrig känna dig ensam.


Program för veckan

I knappen nedan hittar du programmet för Apollo Sports soloveckor. Här finns träning från morgon till kväll, loungehäng mingel och festligheter – du deltar precis så mycket eller lite som du vill.

 Veckoprogram mars 2021

 

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Pris från: 7 998:-

När:
21-28 mar 2021 Köpenhamn, Göteborg
22-29 mar 2021  Stockholm

Hotell: Playitas Resort

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur
  • Eget rum (enkelrum) 
  • Helpension (inkluderas vid bokning av enkelrum)
  • Skräddarsytt träningsprogram
  • Alla träningspass enligt program
  • Professionell gästinstruktör
  • Mingel och festligheter
  • Ordinarie aktiviteter på hotell 

BokaBegränsat antal platser. Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning.​

Kontakta oss:
Telefon: 08-519 307 07
Mejl: [email protected]
Öppettider: måndag-fredag 9-16

Playitas Resort – Fuerteventura

Playitas Resort

På den fräscha sport- och semesteranläggningen Playitas Resort får du aldrig tråkigt! Här väntar träningsmöjligheter för såväl proffs som vardagsmotionärer liksom alla de viktiga delar i en vanlig semesteranläggning som behagligt klimat, sol och bad, pooler, restauranger, barer och trevlig personal. Här kan du läsa mer om träning på hotellet.