Apollo Sports Solo

Trött på dina gamla vänner eller bara sugen på att träffa nya? Här är resan för dig! Under en vecka får du njuta av träning och yoga, avkoppling, festligheter och god mat och dryck! Vi åker till soliga Fuerteventura och lär oss surfa på La Pared – powered by Playitas.

Allt i gott sällskap av nya bekantskaper! Vad sägs om till exempel bubbel vid poolen, morgonyoga, picknick i solnedgången (båda platserna levererar magisk solnedgång), surfing på en av Europas bästa surfstränder La Pared med avslutande jacuzzibad, eller SUP i solnedgång efter ett avklarat gruppträningspass eller feststämning under bar himmel? Här finns något för alla och du väljer själv vad du vill delta i.


Boende på powered by Playitas-hotell

La Pared – powered by Playitas erbjuder ett outtömligt utbud av sport och aktiviteter, vackra vyer över det fridfulla området och utsikt över havet. Alla träningsfaciliteter ligger inom gångavstånd.  Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill. Det finns också goda möjligheter till avkoppling och under SOLO-veckan anordnas mingel och festligheter för de som vill.


Vem kan delta?

Träna, njut vid poolen, ät gott, möt nya vänner, följ med på en picknick i solnedgången och fyll på med härlig inspiration. Denna SOLO-vecka passar alla och rymmer gäster från hela Norden – och du behöver aldrig känna dig ensam.


Program för veckan

Nedan hittar du programmet för Apollo Sports SOLO-veckor. Här finns träning från morgon till kväll, loungehäng mingel och festligheter – du deltar precis så mycket eller lite som du vill.

 Veckoprogram kommer snart

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras.

 


Vad är Apollo Sports Solo? 

Med Apollos koncept Apollo Sports Solo har det aldrig varit enklare eller roligare att resa iväg på egen hand. Slipp kompromissa om lediga veckor, val av resmål och dagsplaner – boka en soloresa och bestäm själv. Res själv men inte ensam!

Under utvalda veckor i förvandlas två av våra Apollo Sports-hotell till hotell med fokus på resenärer som reser själva. I augusti, november och mars anordnar vi  träningsresor fyllda med rolig träning och aktiviteter för alla soloresenärer som vill resa och träffa nya träningskompisar. Självklart väljer du själv vad du vill delta i - allt från morgonyoga, bubbel vid poolen eller surfing i världsklass!

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Pris:
7 998:-, La Pared - powered by Playitas

Datum & hotell:
19-26 november 2021, La Pared - powered by Playitas
18-25 mars 2021, La Pared - powered by Playitas

Avreseort:
Stockholm, Köpenhamn & Göteborg, 

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur inkl. skatter, avgifter och 1 incheckat bagage
  • Transfer
  • Eget rum (enkelrum) 
  • Helpension (frukost, lunch & middag)
  • Skräddarsytt träningsprogram
  • Professionell gästinstruktör
  • Mingel och festligheter
  • Ordinarie aktiviteter på hotell 

Boka La Pared - Powered by Playitas

Begränsat antal platser. Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning.​

Kontakta oss: [email protected]


Om hotellen

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas