Bli din egen researrangör

Bli din egen researrangör

Är ni en större grupp som ska resa tillsammans? Ansvarar du för planering av resan? Låt oss hjälpa dig. Vi tar hand om allt det krångliga med administration, betalningar och resenärslistor. Du fokuserar på det roliga.

Samla ihop kompisgänget, Facebookgruppen, träningsteamet eller bröllopsföljet och arrangera er resa med oss. Kontakta oss via formuläret här på sidan, och berätta kort om din resa. Då hjälper en av våra resekonsulter dig att sätta ihop en perfekt resa utifrån era behov och möjligheter samt skapar en egen bokningssida för just er bokning. Får du ihop 20 betalande personer så bjuder vi dig på den  21:e personen. Erbjudandet gäller nybokningar. 

Fyll i en offertförfrågan och beskriv dina önskemål inför resan, så kontaktar vi dig.

Skicka in en offertförfrågan

Kontakta oss vid frågor

0771-37 37 37 (tonval 4)
Måndag-fredag: 9.00-16.00

Hur fungerar det?

Vid minst 20 betalande resenärer erhåller du som personlig researrangör en kostnadsfri resa (del i standard dubbelrum eller lägenhet ). På tilläggsprodukter och andra rumskategorier gäller ordinarie pris. Du som researrangör är kontaktperson och kanal för gruppens frågor och funderingar. Kontakta oss för att få fullständiga villkor och mer information om vilka begränsningar som gäller. Vissa typer av resor och tidsperioder är undantagna från erbjudandet.

Villkor

Erbjudandet gäller inte sista minuten, endast flyg eller resor som du paketerar själv och går inte att kombinera med andra rabatter.

På tilläggsprodukter gäller ordinarie pris för alla resenärer. Vid avbokning som innebär reducering av antalet resenärer till färre än 20 personer förfaller rabatten och fullpris debiteras. Antalet friplatser är max fyra per grupp.

Gäller ej nedan veckor: 
50-1, 7-10, 14-16, 24-32, 44, 50-1
Bokas senast 90 dagar innan avresa
Apollos resevillkor gäller, se dem här!