Bli din egen researrangör

Samla ihop släkten, kompisgänget, träningsteamet eller Facebookgruppen – och låt oss hjälpa dig att sätta ihop den perfekta resan för just er. Medan vi tar hand om all administration, kan du och resten av gänget ägna er åt roligare saker – som att räkna ner dagarna till semestern!

Skicka in en förfrågan och berätta kort om din resa. Då hjälper en av våra resekonsulter dig att sätta ihop en gruppresa utifrån era önskemål samt skapar en egen bokningssida för just er bokning. Får du ihop minst 20 betalande personer så bjuder vi dessutom på en extra plats. Erbjudandet gäller nybokningar. 

 

Villkor

Erbjudandet gäller inte sista minuten, endast flyg eller resor som du paketerar själv och går inte att kombinera med andra rabatter.

På tilläggsprodukter gäller ordinarie pris för alla resenärer. Vid avbokning som innebär reducering av antalet resenärer till färre än 20 personer förfaller rabatten och fullpris debiteras. Antalet friplatser är max fyra per grupp.

Gäller ej nedan veckor: 
50-1, 7-10, 14-16, 24-32, 44, 50-1
Bokas senast 90 dagar innan avresa
Apollos resevillkor gäller, se dem här!

Kontakta oss vid frågor och offerter

08-519 307 07
Helgfri vardag: 9.00-12.00

Hur fungerar det?

Vid minst 20 betalande resenärer erhåller du som personlig researrangör en kostnadsfri resa (del i standard dubbelrum eller lägenhet ). På tilläggsprodukter och andra rumskategorier gäller ordinarie pris. Du som researrangör är kontaktperson och kanal för gruppens frågor och funderingar. Kontakta oss för att få fullständiga villkor och mer information om vilka begränsningar som gäller. Vissa typer av resor och tidsperioder är undantagna från erbjudandet.