FRIENDCATION TRÄNINGSRESA x LA PARED

Äntligen släpper Friendcation en kombinerad träningsresa. Under en vecka kommer vi träna flera gånger om dagen, njuta av solen, sällskapet och miljöombytet. De som vill kan hoppa på en surfkurs eller springa Trail med Joanna. Förutom att svettas i spektakulära miljöer och yoga i solnedgången kommer det alltid finnas tid till det som gör våra resor unika, att få träffa nya människor, utmana sig själv och komma hem med ny motivation inför den stundande sommaren. Är det här du hittar en ny sport? Eller nya träningsvänner?

Om veckans innehåll

Vi kommer spendera veckan på La Pared – powered by Playitas som bjuder in till både träning och outdoor-aktiviteter i spektakulär miljö. Wow-effekten. Vi har hört om Yogan i solnedgången, den kommer vi inte vilja missa. 400 meter från havet och otaliga alternativ av gruppträningspass. Precis vad man känner för. Vill man köra löpstyrka, långpass och fokus på terräng och teknik, så finns Joanna på plats. Vill man cykla kan man göra det. Eller varför inte den där surfkursen du gått och tänkt på länge.

Men vi kommer inte bara att träna. Vill man följa med och bara njuta av god ekologisk mat, sola och bada, gömma sig i skuggan med en bok så gör man det. En vecka kommer ge utrymme för var och en att hitta sitt upplägg på en perfekt semester. Vi finns där och ger förutsättningarna och som alltid, så är det ingen resa utan lite överraskningar som har blivit vårt signum.

Våra resor är precis som alltid, något för alla.

Ingen speciell utrustning behövs men badkläder, träningskläder, träningsskor för både klasser och hike/löp kan vara bra att ha med. Bekväma kläder, semesterkläder samt lite finstass för middagar om man vill det. En komplett lista med matnyttig information kommer skickas till alla deltagare ca 2 veckor innan avresa.

Veckans program

Varierad gruppträning, hike och trail om man vill. Yogaklasser man sent ska glömma! Och för den som vill; 3 dagars surflektioner för en liten extra kostnad. Alla kan delta efter egen förmåga, form och känsla! Vi avslöjar aldrig hela programmet men förutom träning så kommer det, som alltid, hända en del överraskningar men lika väl finnas tid för precis det man behöver där och då. Lediga stunder att ta en utflykt, testa en ny strand etc...

Om Friendcation

Joanna och Louise, som driver Friendcation och som många av er känner till sätter tillsammans med Apollo ihop programmen för alla resor. Varje resa är handplockad och skräddarsydd specifikt för Friendcation. Tanken är att utmana och ge en upplevelse utöver det vanliga. Precis som Joanna och Louise hittar balans i livet kommer resorna alltid spegla att man inte behöver göra avkall för att ta in nya upplevelser i livet och njuta av både träning och god mat/dryck.


 

Pris: 9 998:-

Aktuellt resedatum:
15-22 september 2020

Hotell:
La Pared - Powered by Playitas

Begränsat antal platser:
max 50 deltagare

Reslängd:
1 vecka

Avresa från:
Stockholm eller Köpenhamn

I priset ingår:        

  • Flyg tur/retur från Stockholm eller Köpenhamn
  • Transfer och mat på flyget
  • Bagage 15+5 fri bagagevikt
  • Del i dubbelrum*
  • Helpension (frukost lunch och middagsbuffé)
  • Ledarledd träning enligt Friendcation-program

Boka resan

*För dig som reser ensam kan välja mellan att dela dubbelrum med annan deltagare eller enkelrum utan extra kostnad

Alltid på La Pared

Året om erbjuder vi gratis gruppträningspass som HIT, yoga, vandringar och funktionell träning mm. Här finns också ett välutrustat gym med utsikt över det bergiga lavalandskapet. Tennisbanor och möjlighet till tenniscoach. Vandringen och löpningen runt sanddynerna är magisk. Mysigt chillområde med bastu och uppvärmd utomhusjacuzzi i anslutning till bastun. Vågsurfingskola och surfutrustning finns att hyra på plats. Du kan delta i allt från prova-på-kurser till flerdagars kurser och lära dig surfa. Cykeluthyrning med möjlighet att hyra mountainbikes och landsvägscyklar. Här kan du läsa mer om träning på hotellet.