FRIENDCATION TRÄNINGSRESA x La Pared - powered by Playitas

Häng med Friendcation på träningsresa tillbaka till La Pared – powered by Playitas, på kanarieön Fuerteventura. Efter förra årets succé kunde vi inte hållas oss från att boka ett återbesök. Ön är känd för sin spektakulära miljö så låt oss fokusera på just det. Vi pratar om morgonyoga i soluppgången, surflektioner, strandpromenader, svettig bootcamps och traillöpning i dramatisk ökenlandskap.

Om veckans innehåll

Vi bor på Apollo Sports-hotellet La Pared - powered by Playitas och kommer bland annat att erbjuda skräddarsydda träningspass ledda av Joanna. Det kommer finnas mängder av olika aktiviteter och träningspass på hotellet och du väljer själv hur mycket eller lite du vill träna. Vill du bara jobba på brännan eller kanske dra ihop ett gäng på en strandpromenad eller surf i solnedgången så gör du det. Det finns något för alla och speciellt för denna resan är att vi kommer ha en aktivitetsdag på systerhotellet Playitas Resort där transfer t/r ingår. Mer än så kan vi inte avslöja.

Vill du starta morgonen med Yoga på hotellets yoga shala? Blicka ut över dramatiska klippkanter, La Pareds långa sandstrand till ljudet av brusande hav. Namaste! Här finns även ett fullt utrustat gym, tennisbanor, fantastisk strand för vågsurf, bad, promenader, - you name it. Det mesta finns och vi ser detta som ett perfekt tillfälle att kombinera dagarna med både träning, aktiviteter, utflykter och att bara få njuta av värme, miljöombyte och gott sällskap.

Se det här som ett sätt att kliva utanför boxen och ge dig själv en möjlighet och chans att testa på nya aktiviteter och träffa nya människor. Våga ge dig hän och framförallt - våga göra något för dig själv. Behöver man vara vältränad för att hänga med? Nej, man gör precis det man känner för i den takt man kan och vill.

Våra resor är precis som alltid, något för alla!

Ingen speciell utrustning behövs men badkläder, träningskläder, träningsskor för både klasser och hike/löp kan vara bra att ha med. Bekväma kläder, semesterkläder samt lite finstass för middagar om man vill det. Men om ni frågar oss så är La Pared verkligen rätt ställe om man helst och mest glider runt i träningsshorts och tofflor 24/7. 


Veckans program

Vi återkommer med ett mer detaljerat program när det närmar sig. Självklart har vi alltid en del överraskningar vi inte vill avslöja förens ni är på plats

Pris: 12 998:-

Aktuella resedatum:
18-25 november 2022 - Fullbokad!
25 nov - 2 dec 2022 - Fullbokad!

Hotell:
La Pared - Powered by Playitas

Begränsat antal platser:
max 40 deltagare

Avresa från:
Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn

I priset ingår:        

  • Flyg tur/retur från Stockholm, Göteborg eller Köpenham
  • Transfer och mat på flyget
  • Bagage 
  • Del i dubbelrum*
  • Helpension (frukost, lunch och middagsbuffé)
  • Ledarledd träning enligt Friendcation-program

*För dig som reser ensam kan välja mellan att dela dubbelrum med annan deltagare. Enkelrum 2500 kr

Om Friendcation

Joanna och Louise, som driver Friendcation och som många av er känner till sätter tillsammans med Apollo ihop programmen för alla resor. Varje resa är handplockad och skräddarsydd specifikt för Friendcation. Tanken är att utmana och ge en upplevelse utöver det vanliga. Precis som Joanna och Louise hittar balans i livet kommer resorna alltid spegla att man inte behöver göra avkall för att ta in nya upplevelser i livet och njuta av både träning och god mat/dryck.

Alltid på La Pared

Året om erbjuder vi gratis gruppträningspass som HIIT, yoga, vandringar och funktionell träning mm. Här finns också ett välutrustat gym med utsikt över det bergiga lavalandskapet. Tennisbanor och möjlighet till tenniscoach. Vandringen och löpningen runt sanddynerna är magisk. Mysigt chillområde med bastu och uppvärmd utomhusjacuzzi i anslutning till bastun. Vågsurfingskola och surfutrustning finns att hyra på plats. Du kan delta i allt från prova-på-kurser till flerdagars kurser och lära dig surfa. Cykeluthyrning med möjlighet att hyra mountainbikes och landsvägscyklar. Här kan du läsa mer om träning på hotellet.