Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

apollo mondo one of a kind

  • Boutiquehotell med unika inredningsdetaljer
  • Vackert beläget direkt på stranden
  • Inhyst i ett av Pargas äldsta hus

Välkommen till Villa Rossa Area Boutique Beach Resort, ett av våra Apollo Mondo One of a Kind-hotell, direkt vid stranden i charmiga Parga. Hotellet har nyligen renoverats, då ägarfamiljen med varsam hand återskapade den ursprungliga karaktären av detta historiska landmärke. Med sitt unika läge har du både tillgång till stranden precis nedanför hotellet och närhet till Pargas pittoreska hamnpromenad och restaurangliv.


Rumstyper

Enrumslägenheter Deluxe för 2-3 personer. Tvårumslägenheter för 3 personer/3-4 personer, varav 2 barn. Deluxerum för 1-2 personer. Juniorsviter för 2 personer/2-3 personer, varav 1 barn/2-4 personer, varav 2 barn. Sviter för 2-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lugnt och trevligt. Närheten till havet. Mkt fräscht och trevlig personal som gjorde allt för oss.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 255 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Villa Rossa Area Boutique Beach Resort värnar familjen om både gästen och miljön. I renoveringen har återvunnet material använts och inredningen är en blandning av lokalt hantverk och vintagedetaljer. Varje rum är unikt inrett och en charmig detalj är hur hotellets tre byggnader formar den grekiska bokstaven π (pi).

Allt vatten på Villa Rossa Area Boutique Beach Resort är av bästa kvalitet. Hotellets dricksvatten, iskuber, kaffe- och tevatten har destillerats genom en utvecklad filtreringsprocess. Här smakar Pargas vatten som bäst.

Hotellet är placerat mellan de två stränderna Krioneri och Piso Krioneri och har havet som närmsta granne. Som gäst kan du boka din solstol på den privata stranden om du samtidigt beställer något från strandbaren. Baren är öppen från tidig morgon till sen kväll och här serveras enklare rätter och sallader, juice och smoothies på närodlad frukt, lokala premiumviner och champagne.

Hotellets restaurang har en stor terrass som breder ut sig mot havet, med utsikt mot Pargas glittrande siluett. Här serveras en hemlagad frukost varje morgon med nybakat bröd, pajer och bakverk. Vid lunch och middag tillagas lokala delikatesser, färsk fisk och skaldjur på kolgrillen, under översyn av hotellets prisbelönta kock. Den grekiska atmosfären är påtaglig, här är hemtrevligt och avkopplande.

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort har en spännande historia. Den vackra röda huvudbyggnaden, Villa Rossa, vetter mot havet och var tidigare hem till en rik tobaksägare och hans familj. Där de andra två byggnaderna står fanns på den tiden ett tobakslager och stallar. De tre husen är förbundna med en grönskande trädgård som idag fungerar som ett område för lek och aktivitet. På hotellet finns ett litet museum som berättar husets historia, samt ett litet galleri som gästas av olika utställningar.

Närområdet

Parga är på många sätt Greklands hjärta. Med sin charm, sin vackra natur och sina fantastiska stränder är det här en perfekt plats för både avkoppling och aktivitet. På Villa Rossa bor du nära naturen men ett stenkast från shopping och restauranger. Börja morgonen med en promenad genom den vackra trädgården, uppför olivlundarna och längs med stranden in mot Pargas centrum. Villa Rossa ligger på promenadavstånd till den mysiga hamnen. Här ligger tavernorna tätt och i de vindlande gränderna trängs butikerna med mysiga små barer.

Från Parga kan du göra utflykter ända till Albanien! Apollo har ett rikt utflyktsprogram från Parga och du kan läsa mer här om hur du enklast upptäcker Epirus-områdets äkta guldkorn.

Mot avgift

Solstolar och parasoller på stranden mot avgift (köp i strandbaren)
Strandhandduk ingår med solstolen

Måltider

Frukost.

Bra att veta

Vid ankomst och avresa stannar bussen ca 200 meter från hotellet. Bagaget transporteras inte. Hiss finns endast i Roseana-byggnaden.

Apollo Mondo One of A Kind
  • Unika hotellupplevelser
  • Genomtänkt helhet och atmosfär
  • Noga utvalda av Apollo
  • Alltid minst 3 stjärnor