Kundomdömen om Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 222 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevlig personal, bra läge på hotellet.
-
Hotellet borde ha bättre tillgång till maten och drycken på menyn. Känns fel att de åberopar att de snart stänger ner och därför inte har så stort utbud.

Bekräftad gäst: 2023-10-09


7 av 10

+
Läget och trevlig personal
-
Främst från restaurangen se ovan men också en känsla av viss trötthet. Tex skylten vid entrén , griffeltavla, samma hela veckan med halvt utsuddad text.

Bekräftad gäst: 2023-10-09


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-09


9 av 10

+
Läget och servicen, mycket bra service och frukosten var suverän
-
Sänk priser på maten så kommer man äta där

Bekräftad gäst: 2023-10-06


8 av 10

+
Låg perfekt nära havet och mycket trevlig personal
-
Rummet låg tråkigt mot berget

Bekräftad gäst: 2023-10-06


9 av 10

+
Personalen var mycket gästvänliga Bra frukost Läget kanonbra
-

Bekräftad gäst: 2023-10-03


9 av 10

+
Personalen!
-
Dyr mat.

Bekräftad gäst: 2023-10-02


10 av 10

+
Super beliggenhet og fantastisk personale! Perfekt med direkte adkomst til egen strand. Hotellet er meget sjarmerende, og restauret på en utmerket måte!
-
Det levde opp til alle forventninger!

Bekräftad gäst: 2023-10-02


6 av 10

+
Frukosten. Helt otrolig. Personalen vid frukosten var helt otrolig. Läget kunde inte vara bättre.
-
Det var finare på bilderna. Rummet var mörkt och mindre än vad man trodde. Städning var bra men toalettpapper saknades och det var inte enkelt att få nytt. Rum skulle kollas upp osv. Personalen i receptionen var inte trevlig. Kvinnan väldigt trevlig men inte männen. Helt sjukt att man måste betala så mycket för att få solstolar som ”tillhör” hotellet och att man måste köpa något varje dag för att kunna nyttja solstolarna.

Bekräftad gäst: 2023-09-25


7 av 10

+
Läget, inredning, städningen
-
Att man tog extra betalt för solstolar och handdukar för att ligga på hotellets ” strand” Så dyrt boende var det uselt att ta extra betalt

Bekräftad gäst: 2023-09-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

311 omdömen
Utmärkt
 
257
Väldigt bra
 
33
Bra
 
14
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2023-10-14

av X6227UNcarinas

Trevligt hotell med bra läge

Bra läge på stranden med fin utsikt från balkongen. Vi betalade extra för att få rum med havsutsikt. Vi var där i juli och hade tur och fick det rum som ligger bakom trädet så vi kunde sitta ute i skuggan. Däremot så kunde inte våra grannar använda sina balkonger då det blev för hett att sitta ute mot en vägg i solen i juli. Surt att betala några tusen extra och inte kunna nyttja balkongen. Något att tänka på om man vill ha rummen med havsutsikt. På minussidan var att de spelade alldeles för hög musik i restaurangen nedanför vårat rum vilket drog ner mysfaktorn på vår balkong.

 
2023-09-15

av kent k Grästorp, Sverige

Strand nära hotell med trevlig personal.

Hotellet ligger centralt, nära till det mesta. Hotellet har en egen strand, bara några steg till havet. Deras solstolar bokas dagen innan eller samma morgon.Mycket bra säng komfort, fluffiga kuddar. AC höll konstant bra temperatur med torr funktion. Trevlig personal med hög service nivå. Otrolig frukost som man beställer från meny, serveras vid ditt bord med hafsutsikt .

 
2023-02-06

av Jocke J Jonkoping, Sweden

Inte värt priset.

Mediokert, absolut inte värt det höga priset. Servicen var bra för några år sedan, men det är ett minne blott, faktiskt ganska otrevlig personal. Mycket vacker utsikt från restaurangen. Bra med solsängar som går att boka och ingår om man handlar lite under dagen. Hotellets egna strand upplevs som lite sjaskig.

 
2022-07-08

av 191niklasj Stockholm, Sverige

Bästa läget i Parga

Vi var fem personer som bodde här en vecka, charmigt hotell fräschare än förväntat. Personalen noga med städning, eftersom hotellet ligger alldeles mot en udde/berg så är det grönt och frodigt med härliga frukter och blommor i trädgården (juni) vilket gör att det blir skräpigt. Personalen sopar och håller undan. Rummen har olika standard och olika lägen, har du otur får du ett rum med sämre läge och utsikt, vi hade tur rum 19 med markläge kan jag rekommendera. Bra frukost och trevlig personal. Läget är perfekt ligger i början av stranden och lite borta (100m) från centrum där det är mycket folk och rörelse.

 
2022-06-20

av annkripet Tyresö, Sverige

God mat & fantastisk service precis vid vattnet med strålande utsikt mot byn.

Mycket god mat och utmärkt service, underligt nog relativt tom på andra gäster. Ligger precis vid vattnet (inte så som Google visar mitt i stan). Lagom stor meny. Tonfisken kunde de hantera/tillaga med perfektion. Vi fick bra förslag på passande vin, gott.