Kundomdömen om Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 195 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget och personalen
-

Bekräftad gäst: 2024-06-14


10 av 10

+
personalen höll världsklass !
-
lite mörka rum

Bekräftad gäst: 2024-06-11


9 av 10

+
Läget , utsikten och servicen
-

Bekräftad gäst: 2024-06-11


10 av 10

+
Läget, personalen, maten
-
Vore fint med enskilda lakan i dubbelsängen

Bekräftad gäst: 2024-06-10


8 av 10

+
Närheten till stan
-
Konstiga rum och vi hade trappan precis vid balkongen så alla såg in.

Bekräftad gäst: 2024-06-07


9 av 10

+
Frukosten samt servisen
-
Just det rummet vi fick fanns ingen/inget att se på bara vägg.

Bekräftad gäst: 2024-06-07


10 av 10

+
Mottagandet, engagemang av personalen, det är ett rent och fräscht hotell. Ingenting är omöjligt, bara glädje 😃💖
-

Bekräftad gäst: 2024-06-04


8 av 10

+
Läget i Parga, frukosten helt förträfflig
-
Rummet motsvarande inte helt vad vi hade förväntat oss. Bytte rum eftersom det första var hade ett läge som inte passade oss.

Bekräftad gäst: 2024-06-04


10 av 10

+
Hotellet var fantastiskt, som att komma hem. Läget var bästa möjliga, maten var superb, inredningen full av överraskningar. Personalen var den bästa vi mött; välkomnande, proffsig och inkluderande.
-
Det enda vi upplevde som negativt var att trästolarna på rummet/på balkongen inte hade "tassar". Eftersom golven var av betong hördes grannarnas, och förmodligen även våra, stolar så fort dom användes. Det var ett högljutt skrapande, t ex om grannen vaknade först vaknade vi av skrapandet, men det är ju lätt att åtgärda.

Bekräftad gäst: 2024-06-03


10 av 10

+
Fantastisk service från all personal. Läget på hotellet.
-
Finns inget.

Bekräftad gäst: 2024-05-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

316 omdömen
Utmärkt
 
262
Väldigt bra
 
33
Bra
 
14
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2024-06-12

av björn e

topphotell !!!

ett mycket trevligt hotell, hela personalen var världsklass! svårt att finna bättre boende. alla väldigt trevliga, hjälpsamma och familjära. städningen bra. dessutom bästa läget i Parga. rekommenderar detta till alla som söker boende i detta område.

 
2024-03-08

av 920reser

Villa Rossa

Ett vuxen familje vänligt hotell vid stranden i Parga. Möttes av chefen själv vid incheckning och han var genom hela resan mycket vänlig och hjälpsam. Personalen på hela hotellet var super trevliga. Hotellet litet och med 10 meter ner till vattnet var lungt och så fint. Super god frukost med havs utsikt. Hit åker vi gärna tillbaka. Massa bra båtturer från piren till öar och andra stränder, bra shopping och massa bra resturanger i parga.

 
2023-10-14

av X6227UNcarinas

Trevligt hotell med bra läge

Bra läge på stranden med fin utsikt från balkongen. Vi betalade extra för att få rum med havsutsikt. Vi var där i juli och hade tur och fick det rum som ligger bakom trädet så vi kunde sitta ute i skuggan. Däremot så kunde inte våra grannar använda sina balkonger då det blev för hett att sitta ute mot en vägg i solen i juli. Surt att betala några tusen extra och inte kunna nyttja balkongen. Något att tänka på om man vill ha rummen med havsutsikt. På minussidan var att de spelade alldeles för hög musik i restaurangen nedanför vårat rum vilket drog ner mysfaktorn på vår balkong.

 
2023-09-15

av kent k Grästorp, Sverige

Strand nära hotell med trevlig personal.

Hotellet ligger centralt, nära till det mesta. Hotellet har en egen strand, bara några steg till havet. Deras solstolar bokas dagen innan eller samma morgon.Mycket bra säng komfort, fluffiga kuddar. AC höll konstant bra temperatur med torr funktion. Trevlig personal med hög service nivå. Otrolig frukost som man beställer från meny, serveras vid ditt bord med hafsutsikt .

 
2023-02-06

av Jocke J Jonkoping, Sweden

Inte värt priset.

Mediokert, absolut inte värt det höga priset. Servicen var bra för några år sedan, men det är ett minne blott, faktiskt ganska otrevlig personal. Mycket vacker utsikt från restaurangen. Bra med solsängar som går att boka och ingår om man handlar lite under dagen. Hotellets egna strand upplevs som lite sjaskig.