Kundomdömen om Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 217 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget på stranden och nära stan men ändå lungt. Vackert hotell som kändes lyxigt. Mycket trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-12


9 av 10

+
Läget, charmen och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-12


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-08-12


10 av 10

+
Trevlig personal. Bra frukost. Bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-12


10 av 10

+
Underbar service, bra läge, stora härliga rum, trevlig frukost.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-12


10 av 10

+
Mycket trevligt . väldigt service inriktade på hotellet
-

Bekräftad gäst: 2022-08-09


6 av 10

+
Läget
-
Rummet

Bekräftad gäst: 2022-08-08


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-05


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-05


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-08-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

282 omdömen
Utmärkt
 
238
Väldigt bra
 
29
Bra
 
12
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2022-07-08

av 191niklasj Stockholm, Sverige

Bästa läget i Parga

Vi var fem personer som bodde här en vecka, charmigt hotell fräschare än förväntat. Personalen noga med städning, eftersom hotellet ligger alldeles mot en udde/berg så är det grönt och frodigt med härliga frukter och blommor i trädgården (juni) vilket gör att det blir skräpigt. Personalen sopar och håller undan. Rummen har olika standard och olika lägen, har du otur får du ett rum med sämre läge och utsikt, vi hade tur rum 19 med markläge kan jag rekommendera. Bra frukost och trevlig personal. Läget är perfekt ligger i början av stranden och lite borta (100m) från centrum där det är mycket folk och rörelse.

 
2022-06-20

av annkripet Tyresö, Sverige

God mat & fantastisk service precis vid vattnet med strålande utsikt mot byn.

Mycket god mat och utmärkt service, underligt nog relativt tom på andra gäster. Ligger precis vid vattnet (inte så som Google visar mitt i stan). Lagom stor meny. Tonfisken kunde de hantera/tillaga med perfektion. Vi fick bra förslag på passande vin, gott.

 
2022-05-27

av mrsbloodykisses Uddevalla, Sverige

Plus och minus

Hotellet har både plus och minus! Theodor och personalen är jättebra med oss gäster! Väldigt serviceminded! Vi fick ställa hyrbilen på deras parkering och fick en fin untroduktion och blev bjudna på välkomstdrink. Rummet vi bodde i var mysigt, men ganska slitet! Färg skulle behövas, tyger och lampor är slitna och omoderna. Väldigt mycket plywood i inredningen som börjat mögla i duschen. Väldigt fuktigt i hela rummet, de torra kläderna man har med blir fuktiga. Trädgården är väldigt fin och hotellets läge är toppen. Mer centralt kan man inte bo! Där det brister är i serveringen vid frukost. Märktes att rutiner saknas och personalen är stressad. De frågar 2-3 gånger om man vill ha mjölk till kaffet, men glömmer sedan att man svarat ja. Frukostmaten är god, man beställer från en meny. Nackdel är att frukostserveringen inte startar förrän 8.30. Skall man iväg på utflykt kommer man iväg väldigt sent. På avresedagen hann vi ej med frukosten men fick med ett litet frukostpaket. Slutsats: Mysig personal, bra läge på hotell men minus på rum och frukost!

 
2021-06-28

av Dragonsexist

Utsökt lunch

Med konsumtion över 10euro så får man låna solbädd. Kom tidigt och läste ut min pocket och avnjöt en helt fanatisk lunch. Seabrem ceviche, wow vilka smaker!!! Andra måltiden på Villa Rossa - t o m ännu bättre Och lika suverän service

 
2019-09-24

av Marie1207904 Landskrona, Sverige

Bästa semestern!

Vilket hotell! Ljuvliga sängar och kuddar gratis ac och safteybox, bästa läget när man åt frukost intill strandkanten. Vattnet i kranen går att dricka då det renas extra och gott var det. Trevlig personal som gjorde allt för man skulle trivas, hit blir det definitivt fler besök