Rumstyper på Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

Deluxerum

Renoverade deluxerum som ligger i Villa Rossa-delen, och har en blandning av gammal charm och modern komfort. Rummen har dubbelsäng med ergonomisk madrass och kuddar. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Regndusch samt wc. Vissa rum har balkong med havsutsikt och vissa rum har antingen balkong eller terrass med utsikt mot trädgården. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18-23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenheter Deluxe

Renoverade enrumslägenheter deluxe med ljus och öppen planlösning, placerade i Rosanea-byggnaden. Lägenheterna har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar med ergonomiska madrasser och kuddar. Extrabädd med ergonomisk madrass och kudde för tredje person är möjlig i en extrasäng som installeras. När extrabädden används kan det upplevas som trångt i rummet. Minikök med litet kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Regndusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 25-27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsviter

Renoverade juniorsviter med ljus och modern inredning, belägna i antingen Villa Rossa- eller Rosanea-delen. Juniorsviterna är unikt inredda och har dubbelsäng med ergonomisk madrass och kuddar. Extrabäddar med ergonomisk madrass och kuddar är möjlig i en extrasängar som installeras. När extrabädden används kan det upplevas som trångt i rummet. Litet kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Regndusch och wc. Balkong, eller stor balkong/terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer/2-3 personer, varav 1 barn/2-4 personer, varav 2 barn.

Sviter

Lyxiga sviter som ligger i antingen Villa Rossa- eller Rosanea-byggnaden. I de nyrenoverade sviterna finns en dubbelsäng med ergonomisk madrass och kuddar. Extrabädd med ergonomisk madrass och kudde för tredje person är möjlig i en extrasäng som installeras. När extrabädden används kan det upplevas som trångt i rummet. Litet kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong med havsutsikt eller stora balkonger eller terrasser, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter

Rymliga designade tvårumslägenheter, placerade i Rosanea-byggnaden. Lägenheterna består av ett sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. Lägenheterna har antingen dubbelsäng eller två separata sängar med ergonomisk madrass och kuddar. Extrabäddar med ergonomiska madrasser och kuddar är möjligt i vardagsrummet. När extrabädden används kan det upplevas som trångt i rummet. Observera att det inte alltid finns någon dörr mellan vardagsrum och sovrum. Minikök med kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Balkong eller markterrass. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 3 personer/3-4 personer, varav 2 barn.