Rumstyper på Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

Deluxerum

Fräscha deluxerum som ligger i Villa Rossa-delen, och har en blandning av gammal charm och modern komfort. Rummen har dubbelsäng med ergonomisk madrass och kuddar. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Regndusch samt wc. Balkong eller terrass, vissa balkonger har havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18-23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenheter Deluxe

Fräscha enrumslägenheter deluxe med ljus och öppen planlösning, placerade i Rosanea-byggnaden. Lägenheterna har en dubbelsäng med ergonomiska madrasser och kuddar. Extrabädd med ergonomisk madrass och kudde för tredje person är möjlig i en extrasäng som installeras. När extrabädden används kan det upplevas som trångt i rummet. Minikök med litet kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Regndusch och wc. Balkong eller markterrass. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 25-27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsviter

Fina juniorsviter med ljus och modern inredning, belägna i Villa Rossa- eller i Rosanea-delen. Juniorsviterna är unikt inredda och har dubbelsäng med ergonomisk madrass och kuddar. Litet kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Regndusch och wc. Balkong, eller stor balkong/terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer.

Sviter

Lyxiga sviter som ligger i Villa Rossa- eller i Rosanea-byggnaden. I de fräscha sviterna finns en dubbelsäng med ergonomisk madrass och kuddar. Litet kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong med havsutsikt eller stora balkonger eller terrasser, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med balkong eller terrass som ligger i Rosanea-byggnaden. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng med ergonomisk madrass och kuddar. Möjlig extrabädd i enkelsäng med ergonomiska madrasser och kuddar. Observera att det inte alltid finns någon dörr mellan vardagsrum och sovrum. Minikök med kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/veckan.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 3 personer.