1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kipriotis Maris Suites

 • Nära strand och Kos stad
 • Vattenpark i närheten
 • Nytt, välutrustat gym

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Kipriotis Maris Suites på Kos är ett av våra Apollo Mondo Family Resorts – familjehotell med extra allt! Här bor hela familjen bekvämt i rymliga rum precis intill stranden. På hotellet finns både simskola och Apollos egen barnklubb med Polly och Mino i spetsen. I restaurangen serveras god och hälsosam mat, och du kan välja bland en mängd aktiviteter och fyra gratis träningspass om dagen.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Juniorsviter för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Variation på alla bufféer, smakrika rätter, bra vegetarisk utbud Tjejerna på nattklubben, specie...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 635 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Kipriotis Maris Suites ligger vackert inbäddat i grönska intill stranden, ca 3 kilometer från Kos stad. Här kan hela familjen njuta av en avkopplande semester på ett hotell som har allt, men som ändå är lite mindre än andra Apollo Mondo Family Resorts, som Mythos Beach och Kaya Side.

Pool och barnpool

På hotellet finns både en större pool och en separat barnpool. Poolerna är uppvärmda i för- och eftersäsong beroende på väderlek. Gratis solstolar och parasoller vid poolområdet. På stranden intill hotellet (väg måste korsas) finns solstolar och solskydd, som är gratis för All Inclusive-gäster och mot avgift för övriga gäster. Pool- och strandhanddukar kan lånas mot en deposition.

Barnklubb och simskola

Barnen har många aktiviteter att välja bland på hotellet. Läs mer om Apollos egen barnklubb, Club Polly & Mino, och simskola på Kipriotis Maris – båda med specialutbildad skandinavisktalande personal/instruktörer från bland annat Trampoolin simskolor. Kloka och busiga Polly & Mino är barnens favoriter. Varför inte överraska barnen och boka ett besök på rummet av våra charmiga vänner! Här kan du läsa mer om Polly & Mino.

Det finns också en lekplats på hotellområdet. På systerhotellet Kipriotis Aqualand finns en vattenpark mot avgift med sex vattenrutschkanor för barn över 120 cm. Gratis minibuss mellan Kipriotis Maris och vattenparken.

Ät gott och nyttigt med Mondo
På bufférestaurangen Ambrosia kan du ta del av vårt nya mat- och dryckeskoncept Mondo med god och hälsosam mat. Här kan du se vad som ingår när du köper till All Inclusive och läsa allt om mat och dryck på Kipriotis Maris Suites. Baren Nectar har en stor, trevlig terrass vid poolen.

En bit bort från hotellet hittar du även kaffe- och juicebaren Mondo Coffee, där du kan köpa extra gott kaffe, nypressade juicer och goda bakverk. Cafépersonalen har fått en specialutbildning av en av världens främsta baristor och vet hur man får till den perfekta latten. I anslutning till Mondo Coffee finns även en liten lekplats.

För variation är det möjligt att en gång under vistelsen äta på bufférestaurangen Ariade, som ligger på systerhotellet Kipriotis Panorama Hotel & Suites. Kom ihåg att reservera bord, du får hjälp i receptionen.Sport och träning på Kipriotis Maris Suites

Intill hotellet finns ett gratis fräscht och välutrustat gym för hotellets gäster över 16 år. På hotellet erbjuds även fyra gratis träningspass om dagen, som leds av professionella, skandinavisktalande instruktörer. Barnklubbstiderna är anpassade till träningspassen, så att det ska vara lätt att träna även för dig som reser med barn. Det finns också pass för hela familjen. Läs mer om våra träningspass på Kipriotis Maris Suites.

Två gratis tennisbanor och bordtennis. Biljard mot avgift. Cykeluthyrning och cykelstig hela vägen fram till centrum. Löparbanor (även terräng) och mountainbikeslingor. Gåstavar finns att låna mot deposition vid servicedisken. Det går också att hyra cykel- och löpvagnar. Gratis beach volley. Vattensporter mot avgift på systerhotellet Kipriotis Village. Holistiskt spa och jacuzzi mot avgift på systerhotellet Kipriotis Panorama Hotel & Suites.

Gratis wifi och underhållning
Gratis wifi på hela hotellet för Apollos gäster. Tvättservice och room service (kl. 7.00-23.00) mot avgift. Minilivs. Underhållning upp till tre gånger i veckan. Grekisk afton en gång i veckan. Nära hotellet finns en busshållplats, turen in till Kos stad tar ca 10 minuter.

Läs mer om alla våra Apollo Mondo Family Resorts.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension och All Inclusive mot tillägg.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Barnklubb och simskola
 • Gruppträning och gym ingår
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis wifi

Direkttransfer och incheckning från hotellet!

När du bokar transfer till Kipriotis Maris har du alltid direkttransfer, det vill säga transferbussen stannar först vid Kipriotis Maris och vid avresa är hotellet sista stopp före flygplatsen. Transfern bokas i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.

Som gäst på Kipriotis Maris kan du räkna med en smidig hemresa! Du som flyger med Novair eller SAS får ditt boarding card och kan checka in ditt bagage redan på hotellet. Det betyder att du framme på flygplatsen kan gå i lugn och ro raka vägen till säkerhetskontrollen.

Boka vårt barnpaket

För en smidigare resa kan du förboka vårt barnpaket med sulky, barnstol och spjäl-/resesäng i samband med att du beställer resan. Du kan också lägga till barnpaketet efteråt genom att logga in på Min bokning. Vill du endast boka sulky, barnstol eller barnsäng går det också bra.

Frisk & Stark Familj – kul för familjen 14/9–21/9

Den 14/9–21/9 upprepar vi succén med gästpasset Frisk & Stark Familj på Kipriotis Maris. Förgyll semestern genom att umgås, koppla av och träna tillsammans. Läs mer om Frisk & Stark Familj på Kipriotis Maris.