Resor till Durres Riviera

Nyhet!

  • Nästan en mil lång sandstrand
  • Här ligger ett av våra Apollo Mondo Family Resorts
  • Albanien är årets hetaste resmål 2018

Apollo service

Här möter du Apollos duktiga utlandspersonal. Du och dina medresenärer har vår personal inom räckvidd när du behöver information eller goda tips och när du behöver hjälp.

Nyhet! Nu ger vi dig möjlighet att upptäcka ännu en bit av vackra Albanien – Durres Riviera. Albanien ger, med sin dramatiska natur och historia, en annorlunda semesterupplevelse. Det är ett av få länder i Europa som fortfarande är outforskat, trots vackra stränder och solsäkert väder. I år har resemagasinet Vagabond utsett Albanien till det hetaste landet att besöka. Alla Apollos hotell i Durres Riviera ligger nära stranden, och du kan se fram emot avkopplande dagar med mycket sol och bad.

Populära hotell – Durres Riviera

Skissbild av Fafa Grand Blue Resort på Durres Riviera, Albanien.

Fafa Grand Blue Resort

Från 5 998 SEK
Premium Beach, Durres Riviera, Albanien.

Premium Beach

Från 5 498 SEK
Poolområdet på Prestige Resort, Durres Riviera i Albanien.

Prestige Resort

Från 4 198 SEK
Fafa Premium på Durres Riviera, Albanien.

Fafa Premium

Från 5 318 SEK

Fakta om Durres Riviera

Äta ute

En lunch kostar 30-40 kronor. Vatten kostar ett par kronor, en öl ca 10 kronor och en flaska vin kostar 40 kronor och uppåt.

Transfer

Från Tiranas Internationella flygplats till Durres Riviera med buss. Det tar mellan 30 minuter och 1 timme. Transfer sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

Sandstranden i Durres är långgrund och nästan en mil lång, och på många ställen väldigt bred. Nedanför hotellen finns gott om solstolar, parasoller och vattensporter att hyra.

Mer fakta