Resor till Maldiverna

Maldiverna

  • Hänförande stränder
  • Vackra korallrev med häftigt djurliv
  • Romantisk semester

Maldiverna – paradisöar med vajande palmer, pudervita sandstränder och turkosblått vatten. En resa till Maldiverna passar perfekt för dig som vill ha avkoppling i form av sol och bad och samtidigt kunna upptäcka det färgsprakande livet under vattenytan. Boka en paketresa till Maldiverna med Apollo och bestämma flyg och hotell själv.

Fakta om Maldiverna

Tidsskillnad

Svensk tid +4 timmar.

Valuta

Maldivisk rufiyaa (MVR).

Äta ute

Lunch ca 100-250 kr per person exklusive dryck. En tvårättersmiddag kostar ca 300-400 kr per person exklusive dryck. En öl kostar ca 50 SEK. Priserna kan variera.

Transfer

Transfer till Kuramathi sker med sjöflygplan, resan tar då mellan 20 minuter och 1 timme beroende på antal stopp. Transfer till Kandooma tar ca 40 min med speedboat. Väntetider på upp till 3 timmar kan förekomma på både ut- och hemresa.

Stränder

Stränderna har kritvit sand som sträcker sig ner till det kristallklara vattnet. Utanför de flesta öar finns så kallade husrev som hindrar starka strömmar och vågor att nå ön. På de flesta ställen kan man simma ut till korallreven, och nästan alla öarna har strand runt hela ön.

Mer fakta

Väder

jan 29°c
feb 30°c
mar 31°c
apr 31°c
maj 31°c
jun 29°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
dec 29°c