Apollo Silver Teneriffa

Upplev Apollo Silver Teneriffa -  resor som särskilt riktar sig till dig som är 55+ och som vill njuta av sol, ljus och värme. Bo på våra noggrant utvalda hotell under specifika veckor.

Våra omsorgsfullt utvalda Apollo Silver-hotell har alltid hög komfort, stor andel återvändande kunder, dokumenterad hög kundnöjdhet och många av hotellen är dessutom prisbelönta. Du får dessutom alltid attraktiva erbjudanden på enkelrum och aktiviteter.

Vad ingår i Apollo Silver Teneriffa?

  • Flera träningspass om dagen
  • Flera kostnadsfria utflykter/promenader
  • Rabatt på ordinarie utflyktsutbud

Datum & hotell: 

Avresedatum: 10, 17 & 24 november 2024

Programmet avslutas den 1 december 2024.

Apollo Silver-hotell på Teneriffa: 

Atlantic Holiday

Har du frågor? Ring oss: 0771-373737


Om Apollo Silver

Med Apollo Silver på Teneriffa bor du på vårt noga utvalda och populära Apollo Silver-hotell där du har möjlighet att delta i flera olika träningspass, spännande utflykter eller bara koppla av i solstolen - du väljer själv. Apollo Silver på Teneriffa passar både dig som reser på egen hand och i sällskap! 


Aktiviteter och utflykter

Apollo Silver Teneriffa erbjuder ett brett utbud av träningsaktiviteter och upplevelser som bland annat vandring, lokal gastronomi och flera tillfällen att utforska den lokala kulturen och det vardagliga livet. 


Hur bokar jag? 

För att boka Apollo Silver, väljer du vårt handplockade Apollo Silver-hotell, Atlantic Holiday, på utvald avgång. Därefter lägger du enkelt till Apollo Silver som ett tillval i din bokning. Tilläggskonceptet Apollo Silver erbjuds om minst 10 personer bokat tillägget för aktuell vecka.

Utflykter och aktiviteter exempelprogram

Nedan finner ni ett exempel på Apollo Silvers veckoprogram på Teneriffa.

Dessa utflykter är specialdesignade för Apollo Silver-resenärer och är mot avgift, förutom tisdagens utflykt till den lokala marknaden där endast självkostnadspris för bussresan tur och retur tillkommer. Notera att programmet är preliminärt och ändringar kan ske. Utöver programmet nedan får du även som Apollo Silver-resenär 10% rabatt på vårt ordinarie utflyktsprogram.

Måndag: Flamencoshow med middag - mot avgift

Hotellet bjuder på en timmes dansshow med flera nummer för alla gäster och våra Apollo Silver resenärer får exklusivt avnjuta en trerätters meny, speciellt kombinerad och framtagen med det lokal i fokus både vad gäller smaker och råvaror.

Tisdag: Besök på lokal marknad i Los Cristianos - ingår

Följ med vår Apollo Silverguide och besök marknaden i Los Cristianos, en av Teneriffas största lokala marknader, där man bland annat kan göra inköp av kläder, souvenirer, kosmetika och mycket mer. Utflykten är kostnadsfri, men resan med lokalbussen (3 EUR per väg) bekostar du själv.

Onsdag: En vandring i historien - mot avgift

En mysig vandring genom odlade terrasser i en av de små byarna på södra udden av Teneriffa. Här utforskar vi den lokala floran, faunan och det lokala jordbruket. Vi lär oss om hur det var att leva på ön förr i tiden och besöker bland annat en gammal tvagningsplats samt titta närmare på ugnarna som framställde kakel i svunna tider. Denna utflykt finns bara för Apollo Silver resenärer. 

Torsdag: Utflykt till Puerto de la Cruz - mot avgift

En specialdesignad utflykt för Apollo Silver kunder till Puerto de la Cruz, den vackra staden på öns nordkust mest känd för sina mörka, vulkaniska sandstränder och sina saltvattenpooler. Här besöker vi också den botaniska trädgården, den berömda katolska kyrkan från 1684 och den gamla hamnen. Utflykten avslutas med ett spännande besök på Casa del Plátano, ett bananplantage, där vi får lära oss allt om hur bananer odlas.

Fredag: Vinprovning på takterrassen - mot avgift

När solen sänker sig över Atlanten passar vi på att på hotellets takterrass avnjuta en vinprovning ledd av kunnig sommelier, som guidar oss genom smakerna och lukterna av tre olika sorters spanska kvalitetsviner. 

Lördag: Den magiska ön - La Gomera - mot avgift

Vi besöker den natursköna ön La Gomera, till vilken vi tar färjan från Los Cristianos. Väl i San Sebastián tar vi oss vidare till den världsarvslistade nationalparken Garajonay och dess fantastiska lagerskog. Turen stannar till vid känd utkiksplats med panoramautsikt, dramatiska omgivningar och små lokala byar, där vi stannar till för att avnjuta traditionell lunch. Denna tur ska man inte missa, La Gomera sägs vara den vackraste av de kanariska öarna.

Silver Training exempelprogram

Nedan finns ett exempelschema på de Apollo Silver träningsaktiviteter som genomförs under veckan. Notera att programmet är preliminärt och att passen kan komma att ändras. De träningspass som är markerade med * är exklusivt för Apollo Silver-resenärer.

 

Dag/pass Pass 1 Pass 2 Pass 3

Måndag

Yoga Cirkelträning* Powerwalk
Tisdag Yoga Aqua Aerobics Tenniskväll*
Onsdag Stretch & Relax Core Pilates*
Torsdag Funktionell träning* Aqua träning* -
Fredag Yin-Yoga Aqua Aerobics Powerwalk 
Lördag Yoga Joggingtur

Funktionell träning*


Om Apollo Silver-reseledaren

Apollo Silver reseledare

Med på resan finns noga utvalda och erfarna Apollo Silver-reseledare. Under resan har du möjlighet att följa med vår Apollo Silver-reseledare på spännande och intressanta utflykter, där du både kan skapa nya bekantskaper och upptäcka mer av resmålet.

Mer information om Apollo Silver-reseledaren presenteras inom kort. 


Om Apollo Silver-hotellen

apollo mondo selected
Atlantic Holiday - vinter 24/25

Atlantic Holiday - vinter 24/25

  • Elegant hotell precis vid havet
  • Spännande utflykter och aktiviteter
  • Härliga träningspass