1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Aqua Vista

 • Afrikas största sporthotell
 • Flera olika sporter och gruppträningspass
 • All Inclusive med ett stort restaurangutbud

NYHET! Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på servern på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer. Enkelrum för 1 person.

Läs mer om våra rumstyper

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 349 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 700 m
Till centrum: 15 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Det eleganta Apollo Sports-hotellet Aqua Vista är beläget strax utanför Hurghada. Med bara 15 minuter från flygplatsen tar du dig snabbt till detta tränings- och semesterparadis, där både de som vill ha en lugn semester med lata dagar vid poolen, och de som vill ha en aktiv semester med goda träningsmöjligheter trivs bra.

Träning på hotellet

På Aqua Vista finner du Afrikas största och mest kompletta sporthotell med tillhörande hotellgym och ett stort utbud av sportfaciliteter för både proffs och vardagsmotionärer. För simmare (både motionssimmare, proffssimmare och triathleter av alla dess slag) finns en nybyggd olympisk 50-meterspool, som är uppvärmd året runt och följer standard för olympisk träningsnivå. För den som vill utveckla sina simkunskaper finns här en simskola för både nybörjare och vanare simmare. Crawlkurser erbjuds under vissa perioder. Vid hotellet finns även ett dykcenter, samt andra vattensporter mot avgift, med möjlighet att ta dykcertifikat.

Det imponerande inomhusgymmet är över 600 kvadratmeter stort och utrustat med nya maskiner för både styrka och kondition. Här erbjuds dagligen ledarledda träningspass i allt från yoga till funktionell träning och andra roliga träningspass (se träning på hotellet). För den som vill ha frisk luft, men tak över huvudet, finns även ett utomhusgym. Vill du testa på trendsporten padeltennis finns tre padeltennisbanor samt tre vanliga tennisbanor och tennislektioner för både stora och små. Hotellet erbjuder även gratis volleyboll, pingis, aerobics och pilbågsskytte.

Efter träningspasset svalkar du dig i en av de två stora poolerna eller i hotellets takpool. Är barnen sugna på vattenlek springer ni snabbt och enkelt över till grannhotellen som erbjuder gratis vattenrutschbanor i mängder.  Även det klassiska sol och badhänget vid havet ligger nära till hands, då det bara är en kort promenad ner till stranden där det finns en skön vik med vågbrytare.

Härligt poolområde på hotellet

På Aqua Vista finns även fyra pooler inklusive en barnpool. En av poolerna är belägen på taket i Red Sky Bar med en vacker utsikt över havet. Hotellets gäster kan även använda poolerna på grannhotellen Sea World och Albatros Aqua Park där det finns nio vattenrutschkanor och flera lekland. Gratis solstolar och parasoller vid poolen och stranden. Handduksservice.

Stort utbud av restauranger

Aqua Vista har ett härligt restaurangutbud med den italienska huvudrestaurangen Soprano, restaurangen Sports Bar som erbjuder bland annat pizza, pasta, sallader och mackor, den orientaliska restaurangen Saffron och den asiatiska restaurangen L`Asiatique. Snackbar vid stranden. Gästerna får även äta på grannhotellet Sea World. Lobbybaren Olympus, barerna Millenium, Red Sky Bar med shisha lounge och Sport Bar. Gästerna får även besöka klubben The Bridge på grannhotellet Sea World.

Övrig information

Dags- och kvällsaktiviteter 6 ggr/vecka. Spa med bastu, jacuzzi, massage och hamam mot avgift. Skönhetssalong mot avgift. Reception öppen dygnet runt. 700 meter till stranden. 15 km från centrum i Hurghada.

Måltider

All Inclusive. Julmiddag (24/12) och nyårsmiddag (31/12).

All Inclusive

- Frukostbuffé i huvudrestaurangen Soprano, kl. 07:00 - 10:00.
- Kontinentalfrukost i huvudrestaurangen Soprano, kl. 10:00 - 11:00.
- Lunchbuffé i huvudrestaurangen Soprano, kl. 12:30 - 14:30.
- Middagsbuffé i huvudrestaurangen Soprano, kl. 18:30 - 21:30.
- Sen middag i huvudrestaurangen Soprano, kl. 22:00 - 00:00.
- Middag i restaurangen Saffron, kl. 18:30 - 21:30.
- Middag i restaurangen L`Asiatique, kl. 18:30 - 21:30.
- Snacks i restaurangen Sports Bar, kl. 12:00 - 17:00.
- Snacks på grannhotellet Sea World, kl. 12:30 - 16:00.
- Snacks vid stranden, kl. 12:30 - 16:00.
- Glass i poolbaren White, kl. 10:00 - 17:00.
- Crepes i restaurangen Sports Bar, kl. 16:00 - 17:00.
- Glass i baren Aqua Bar på grannhotellet Sea World, kl. 11:00 - 16:00.
- Glass i snackbaren på grannhotellet Sea World, 11:00 - 16:00.
- Crepes i snackbaren på grannhotellet Sea World, kl. 16:00 - 17:00.
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar i poolbaren White, kl. 10:00 - 00:00.
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar i Red Sky Bar, kl. 08:00 - 00:00.
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar i Red Sky Bar vid stranden, kl. 10:00 - 17:00.
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar i Millenium Bar, kl. 18:00 - 00:00.
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar i Sports Bar, kl. 10:00 - 00:00.

Tillsammans med Svenska Triathlonförbundet skapar vi en ny möjlighet för triathleter att upptäcka Röda havets pärla för triathlonträning. Med bas på Aqua Vista erbjuder vi alla som är nyfikna, nya eller vana triathleter att under vintern 18/19 träna på Aqua Vista, i och runt Hurghada. Representanter från Svenska Triathlonförbundet finns på plats mellan 1 dec 2018 – 30 apr 2019 och kommer erbjuda simträning, cykel och löpning på sportprogrammet.

Apollo Sports
Apollo Sports
 • Utvalda träningshotell
 • För en aktiv semester
 • Inriktade på olika sporter
 • Passar alla nivåer