Waldorf Astoria

  • Exklusivt och lyxigt
  • Paradis för gourmander
  • Vågpool och privat strand

Waldorf Astoria i Doha är som gjort för en lyxig semester. Den långa privata stranden bjuder in till sköna svalkande bad och hotellets vackra och sobra inredning är för dig som vill ha ett exklusivt och avkopplande hotell med god mat och ett lyxigt spa- Och det är nära till sanslös shopping och spännande nöjen.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 109 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Privat strand och flera pooler
Waldorf Astoria har fyra utomhuspooler, varav en surfpool för dig som vill tämja vågornas kraft. Sköna och bekväma solstolar och poolhanddukar ingår. Här finns både extra bekväma balinesiska sängar och hotellets 200 meter långa privata strand. Vattenpark med vattenrutschkanor och splashpooler.

Gastronomiska upplevelser från hela världen
Hotellet är ett paradis för gourmander med flera restauranger och barer. Suchisamba bjuder på både interiör och mat från Japan, Brasilien och Peru. Scarpetta bjuder på det bästa från det italienska köket med en touch av New York. The Highmore är influerat av en privat klubb i London med klassisk chic inredning och här finns både spelrum, rökrum, eldstad, restaurang och bedårande utsikt. En avkopplande miljö finns i restaurangen Bywater som bjuder på inspirerade rätter från det franska och amerikanska köket runt New Orleans i amerikanska Södern. I Peacock Alley hittar du den klassiska klockan som finns alla Waldorf Astoria-hotell och här kan du ta dig något lätt att äta eller njuta av en Afternoon Tea. Vill du äta både nyttigt, gott och hälsosamt dukar Wyld Erth upp med måltider och juicer. Här finns även Chocolatier Jean-Marie Auboine med handgjord exclusive choklad i alla former.

Välmående och träning
Lyxigt spa med en uppvärmd inomhuspool (ca 35–38 grader) och olika spabehandlingar - allt mot avgift. Stort gym. Rum för yoga. För familjens yngsta finns både barn och ungdomsklubbar.

Övrigt om hotellet
Wifi ingår över hela hotellet. För familjens yngsta finns både barn- och ungdomsklubbar i hotellets regi med engelsktalande personal. Bara 2 minuters promenad till Place Vendome Mall, ett paradis för alla shopping- och nöjeslystna.

Måltider

Ingår:

  • Halvpension
  • Julmiddag (24/12)
  • Nyårsmiddag

Alltid på våra exklusiva hotell

  • Klassificering minst 5
  • Hög kundnöjdhet
  • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
  • Exklusivt poolområde

Alla hotell, Doha

InterContinental Doha

Exklusiva InterContinental Doha ligger med närhet till flera nöjesområden i centrala Doha. På hotellet kan du koppla av vid det stora poolområdet eller på den privata stranden. På hotellet ligger hela 14 restauranger och barer, så här kan du verkligen variera dina smakupplevelser. Dessutom finns även ett stort fitnesscenter med gym och spa.

Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha ligger mitt i Doha. Koppla av vid någon av utomhuspoolerna eller i den sköna inomhuspoolen och på hotellet väntar flera restauranger och du kan du äta dig runt världen. Hotellet har två gym och på kvällen erbjuder hotellet en av stadens best besökta nattklubb. Här väntar även spännande sevärdheter som Museum of Islamic Art och Souq Waqif runt hörnet.